20
-
Mihail #20 jobb lenne mindegyik pókember ha nem a Tobey gyerek játszaná a főszerepet, az ilyen nagy filmeket az ilyen szar színészekkel kúrják el, ez kb. akkora ballépés volt mint a Star Wars ep 2 és 3-ba Anakinnek az Hayden gyereket behozni.. -
#19 sőt...valami nő miatt nézeteltérése is volt homok és vízembernek...aztán nekimentek pókembernek...de jó részek is voltak azok -
#18 Volt homokember is az eredeti képregényben, pontosan vízemberrel egyszerre -
GErYkE83 #17 Hangulatos bemutató! Az első részben nagyon zavaróak voltak számomra a CGI jelenetek, a második részben már nem. Reméljük hozza ez a rész a kívánt szintet. Venommal kapcsolatban érdekes, hogy Eddie Brock a képregényben mind a rajzfilmben kicsit testesebb kigyúrtabb volt, hiszen ez volt az egyik hobbija a testépítés.. a filmben viszont a srác aki játsza elég vézna.. nem tetszős:p, inkább a homokembert játszó srác lehetne Brock.. ami még érdekes a szimbionta, amikor rátelepszik Parkerre akkor képes más alakokat, ruhákat felvenni álcázás gyanánt, mintha a filmben máshogy lenne így elsőre, ja és a ruhára tapadt rá a kis maszat és nem ivódott a szervezetébe Parkernek, jó tudom, hogy a filmben néha kell, hogy legyen 1 kis ferdítés, hogy reálisabb legyen, hiszen nem lehet 1 az egyben átültetni a képregényt a vászonra.. de 1 rajongónak kicsit fura lesz szerintem. -
#16 :DDDD -
Sance231 #15 Nem úgy ülök le. Nem arra értettem a CGI-t, bár vmelyest benne lehet az is, ha már cgi kevesebbet kell a sztorival tökölni alapon. Téma lezárva. -
#14 a homokember csak a képregényekben tűnt fel, a rajzfilm-sorozatban nem volt benne ;) -
gabeone #13 Kérek alásan mindenkit, tájékoztasson, hogy a Pókemberben mikor volt homokember? Én csak vízemberre emlékszem.
Kellene levegőember is, az kemény falat lenne Parkerünknek. -
wolruf #12 Nekem sem tetszett az első 2 Pókember. Aztán megszereztem DVD-n, mert bíztam benne hogy ,,majdcsakmegtetszik''... És megtetszett. Konkrétan már várom a 3-at :)
Viszont tény ami tény... Ez a Kirsten hölgy szerintem ronda és tehetségtelen. Szerintem rettenetesen játszott (ezekben is). No mindegy, nem lehet minden hibátlan :) -
Wittgen #11 Én megnéztem a Pókember1-et és nem tetszett, gondoltam a 2. rész bejön majd, de azt is untam, egyáltalán nem volt szórakoztató. Ennek ellenére a 3. részt megnézem, mivel a képregényben szerettem azt a részt, amikor a fekete cucc volt rajta. Ja, meg mert úgy néz ki, hogy ebben nem csak 1 db ellenfél lesz. -
#10 A drámát és a love story-t nem CGI-kal oldották meg. És ha eleve úgy ülsz le a film elé, hogy marhaság lesz, mégis mit vársz? -
Sance231 #9 Ennek csak a második részét láttam, hát az tényleg 2 órányi szerencsétlenkedés volt arról, hogyan próbáljunk meg egy marhaságból drámát és love story-t csinálni. A tréler alapján a harmadik sem fogja megváltani a világot. Legalább lesz benne homokszörny, meg gördeszkás fiú, meg fekete "ápolatlanfogsorúpók". Ha ez kell a népnek, egye. Nem kell félreérteni, nem a képregényeket nem szeretem, csak a normális adaptációk híve vagyok. Nem kell túl messzire evezni, olyan Tim Burton Bamtnaje felé, amikor még egyedi atmoszféra és hangulat is volt. Mára már csak a CGI-látványorgiák maradtak. Ha ez kell a népnek, egye. -
winnie #8 hehe, én csak azon röhögök, hogy sandor 4 megnézte az orbitálisan sz*r első részt és ennek ellenére megnézte a másodikat:) ez nekem olyan marionettbábus megoldás:) -
#7 igazad van sanyikám, ha te mondod csak szar lehet -
#6 hát az első két rész mem nyűgözött le... remélem ez pótolja majd a hiányosságokat...
sandor4: úgylátom igazi jóstehetség vagy... grat hozzá... látom a hozzád hasonlók ha jön még ki hír sg -n az avp2 -ről mind fikázni fogják pedig lószart sem tudnak, hogy eddig mi minden történt a film körül... sok kretén láma n00b fasz.... -
sandor4 #5 ennek az elözö két része orbitálisan nagy sz@r volt
és ez is az lesz... -
#4 huhh, már nagyon várom
venomra nagyon kíváncsi leszek :) -
#3 te melyik világban élsz? :) Most hallassz először a Pókemberről? -
Deffyant #2 nah még 1 pizsamás majom, csak ez most éppen a falhoz ragad hozzá... grat -
#1 Nos akkor foglaljuk össze:
Zöld Manó Ver.2 ; Homokember ; Venom, aki úgy látszik nagyobb szerepet kap mint amire számítottam. + Gwen Stacy és Kurt Connors (a Gyík előkészítése) Mindez 160 percben.
EZ ÜTNI FOG!!!