Itt a legütősebb Pókember 3 előzetes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jobb lenne mindegyik pókember ha nem a Tobey gyerek játszaná a fõszerepet, az ilyen nagy filmeket az ilyen szar színészekkel kúrják el, ez kb. akkora ballépés volt mint a Star Wars ep 2 és 3-ba Anakinnek az Hayden gyereket behozni..

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Maak
sõt...valami nõ miatt nézeteltérése is volt homok és vízembernek...aztán nekimentek pókembernek...de jó részek is voltak azok

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Blasta
Volt homokember is az eredeti képregényben, pontosan vízemberrel egyszerre

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Hangulatos bemutató! Az elsõ részben nagyon zavaróak voltak számomra a CGI jelenetek, a második részben már nem. Reméljük hozza ez a rész a kívánt szintet. Venommal kapcsolatban érdekes, hogy Eddie Brock a képregényben mind a rajzfilmben kicsit testesebb kigyúrtabb volt, hiszen ez volt az egyik hobbija a testépítés.. a filmben viszont a srác aki játsza elég vézna.. nem tetszõs:p, inkább a homokembert játszó srác lehetne Brock.. ami még érdekes a szimbionta, amikor rátelepszik Parkerre akkor képes más alakokat, ruhákat felvenni álcázás gyanánt, mintha a filmben máshogy lenne így elsõre, ja és a ruhára tapadt rá a kis maszat és nem ivódott a szervezetébe Parkernek, jó tudom, hogy a filmben néha kell, hogy legyen 1 kis ferdítés, hogy reálisabb legyen, hiszen nem lehet 1 az egyben átültetni a képregényt a vászonra.. de 1 rajongónak kicsit fura lesz szerintem.

\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"

Jim Kirk
😄DDD

\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker

Nem úgy ülök le. Nem arra értettem a CGI-t, bár vmelyest benne lehet az is, ha már cgi kevesebbet kell a sztorival tökölni alapon. Téma lezárva.
kuci06
a homokember csak a képregényekben tûnt fel, a rajzfilm-sorozatban nem volt benne 😉

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Kérek alásan mindenkit, tájékoztasson, hogy a Pókemberben mikor volt homokember? Én csak vízemberre emlékszem.

Kellene levegõember is, az kemény falat lenne Parkerünknek.<#hehe>
Nekem sem tetszett az elsõ 2 Pókember. Aztán megszereztem DVD-n, mert bíztam benne hogy ,,majdcsakmegtetszik''... És megtetszett. Konkrétan már várom a 3-at 😊
Viszont tény ami tény... Ez a Kirsten hölgy szerintem ronda és tehetségtelen. Szerintem rettenetesen játszott (ezekben is). No mindegy, nem lehet minden hibátlan 😊
Én megnéztem a Pókember1-et és nem tetszett, gondoltam a 2. rész bejön majd, de azt is untam, egyáltalán nem volt szórakoztató. Ennek ellenére a 3. részt megnézem, mivel a képregényben szerettem azt a részt, amikor a fekete cucc volt rajta. Ja, meg mert úgy néz ki, hogy ebben nem csak 1 db ellenfél lesz.
Jim Kirk
A drámát és a love story-t nem CGI-kal oldották meg. És ha eleve úgy ülsz le a film elé, hogy marhaság lesz, mégis mit vársz?

\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker

Ennek csak a második részét láttam, hát az tényleg 2 órányi szerencsétlenkedés volt arról, hogyan próbáljunk meg egy marhaságból drámát és love story-t csinálni. A tréler alapján a harmadik sem fogja megváltani a világot. Legalább lesz benne homokszörny, meg gördeszkás fiú, meg fekete "ápolatlanfogsorúpók". Ha ez kell a népnek, egye. Nem kell félreérteni, nem a képregényeket nem szeretem, csak a normális adaptációk híve vagyok. Nem kell túl messzire evezni, olyan Tim Burton Bamtnaje felé, amikor még egyedi atmoszféra és hangulat is volt. Mára már csak a CGI-látványorgiák maradtak. Ha ez kell a népnek, egye.
hehe, én csak azon röhögök, hogy sandor 4 megnézte az orbitálisan sz*r elsõ részt és ennek ellenére megnézte a másodikat😊 ez nekem olyan marionettbábus megoldás😊
Szolnokboy1
igazad van sanyikám, ha te mondod csak szar lehet <#violent>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

InfectedMann
hát az elsõ két rész mem nyûgözött le... remélem ez pótolja majd a hiányosságokat...

sandor4: úgylátom igazi jóstehetség vagy... grat hozzá... látom a hozzád hasonlók ha jön még ki hír sg -n az avp2 -rõl mind fikázni fogják pedig lószart sem tudnak, hogy eddig mi minden történt a film körül... sok kretén láma n00b fasz....

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

ennek az elözö két része orbitálisan nagy sz@r volt

és ez is az lesz...
kuci06
huhh, már nagyon várom <#worship>
venomra nagyon kíváncsi leszek 😊

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Szolnokboy1
te melyik világban élsz? 😊 Most hallassz elõször a Pókemberrõl?

nah még 1 pizsamás majom, csak ez most éppen a falhoz ragad hozzá... grat
Szolnokboy1
Nos akkor foglaljuk össze:

Zöld Manó Ver.2 ; Homokember ; Venom, aki úgy látszik nagyobb szerepet kap mint amire számítottam. + Gwen Stacy és Kurt Connors (a Gyík elõkészítése) Mindez 160 percben.

EZ ÜTNI FOG!!!