Fórumtagság megszüntetése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Élénk a fantáziád

Checkerboy
Chat.hu-ról eszembejutott.

Ahhoz , h letöröld a nicked nyomd meg az Alt+F4et , vagy a Ctrl+W-t <#idiota>

Ha megvan szólj.

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

OrioN the S
ÚGY!!!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

le kell törölni a system32 mappát abban vannak a felhasználóneveid

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Brolly28
20büntipontal😄

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

precision
az kitiltás, nem megszüntetés...nem ugyanaz

-et csak "rosszalkodás" esetén adnak, kérésre nem igazán, ez nem feature hanem büntetõeszköz

Bazinga!

Eddig úgy tudtam az SG-n a <#bdead>-vel törölt nickek véglek megszünnek.Nem lehet õket megismételni.

passatgt
pont ezt akartam írni😮

precision
omg, ha megszünteted a nicked, még a jelszavadat se kell tudnia hogy újra leregelje, gondolkozz már 😄

Bazinga!

Most írjam le privátban kiknek írtam már?

olympus
nem tárolod a jelszót a gépen és nem mondod meg senkinek...
ennyi!

Divatcsapatok OLÉ!

Mert nem gondolsz arra,hogy más is használhatja a gépet.Hozzájuthat a jelszóhoz.Aztán az én nickem alatt írja a butaságait.Közben akikkel már itt ismerkedtem meg azt hiszik én írom.Ugye nem kell magyarázni mit szólna xy akivel barátságba kerültem és azt olvassa egy fórumon,hogy furcsa nemi identitása van.

Palinko
valszeg fel szeretné törni más nickjét és azt töröltetni... szerintem...
ProGabe
nem értelek,ettõl miért lenne lemaradva?beállításokban átállítasz,megváltoztatsz minden személyeset,mail cím megjelenítése elõl pipa ki,http://www.sg.hu cím elfelejt és ennyi,minek kéne törölni,mitõl lesz ettõl a megoldástól az több,jobb?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

whiskeyman
ne legyél már ennyire <#lama>

elfelejted ezt az oldalt és kész <#wilting>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

ne sértegess senkit, kérd meg õket!

Index a nicket is tudja törölni.

Checkerboy
Tényleg ilyen nehéz NEM írni? Miért nem fogadod el ezt a választ?!

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Indexen ezt megoldott.Úgy tûnik SG lemaradt néhány évvel.

Szerinted mennyit írtam?
Vagy hallgassak Csesza-ra és kezdjelek sértegetni?Neked ez a mentalításod?

akyyy
nem lehet, csak úgy hogy nem jársz oda.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

megkérsz egy moderátort, hogy poénból bannoljon -.-

OrioN the S
nem írsz ide. ennyi

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Hogyan lehet harag és sértettség nélkül megszüntetni a fórumtagságot?