37
Tokyo Bus Guide 2
-
AdamBenya #37 Hello! tudja valaki honnan lehet letölteni a Tokyo Bus programot ingyen? A választ előre is köszi!
-
#36 tudás -
#35 jaja :)
bár akkora tudés azért nem kell -
#34 Akkor már csak japánul kell megtanulnia. -
#33 na és mi van ha van ps2-e is okoska? akkor ezt most buktad -
#32 LOL, szal ha valaki egyetemista, akkor már mindent jobban tud a sok hülyénél
ha meg nagydoktorija van, gondolom ő szűlte a napot :DDD -
fjx235 #31 szia IKARUS!
Honann sikerült megszerezni a játékot?
(nekem is van PS2-m és szívesen kipróbálnám)
Előre is köszi -
#30 szanalmas.hu? -
#29 Olyasmi. Csak nem PC-re. -
#28 ez vmi bus driver szerű játék? -
#27 na figyu leszedtem a gamet de igaza volt annak aki azt mondta h nem jó gépre sajnos!!!!! Na mind 1 majd a bus driver!!!! -
#26 Meg, de az se PC, szóval ne éljétek magatokat semmibe se bele. -
#25 A várást a bus driverre értettem. -
#24 dreamcast-re is megjelent:P -
#23 zárható atopik -.- -
#22 ezt is meg kell várni:( mint a bus drivert? -
#21 Jó lehet, hogy durva voltam bocs. De annyira belemerültetek ebbe a TBG2-be, hogy rossz volt nézni. Most, hogy nem lehet használni a BD-t nem kell alternatívákat keresni mivel lehetne helyettesíteni. Majd megcsinálják és lehet használni. Addig meg várni kell. -
#20 jóvan na! -
#19 Lol, de ennyire nem lehetsz sötét, bocs. Nálatok okosabb programozó, egyetemista végzettségű emberek már megmondták, hogy nem fog indulni. A kérdés meg elég hülye kérdés amit feltettél már ne haragudj. Azért lehet letölteni mert kiírod egy dvd-re és ha van playstation 2-es konzol géped akkor tudod használni. PC-n ezzel te nem fogsz játszani hacsak nincs a már korábban írt 4 vagy 5 GHZ-es géped. Azt is írtam már, hogy a TOKYO BUS GUIDE 2 NEM JELENT MEG PC-RE! -
#18 sok olyan dolog van amit meg lehet tenni,de nem biztos hogy értelme is van. -
#17 Köszi a jóakarást!de akkor miért lehet letölteni? -
#16 Jobb ha leállsz a töltésével mert úgyse fog menni. Már kipróbáltuk vagy 10 barátommal és használhatatlan. Én csak jót akarok mindenkinek, azért figyelmeztetek mindenhol! -
#15 Ezt a játékot mindenki felejtse el. Soha nem fog nektek elindulni pc-n. Eleve a Tokyo Bus egyik része se jelent meg pc-re csak konzolokra. Ja és kizárólag japán nyelven van angol nincs. Nekem megvan a játék ps2 változata de a világon létező egyetlen emulátorral nem lehet játszani vele. Ugyanis 4-5 ghz-es gépet igényel. Szóval ne reménykedjetek. -
#14 Akkor szokás szerint nálam szar valami.... :((
Ha használható ami lejön, akkor fel tudod tenni vmi ingyenes tárhelyre? -
#13 nekem jön 40-60kb/s -
#12 nagyon köszi hogy segítesz! -
#11 fel tehetőleg itt lehet letölteni:itt -
#10 Leállítottam , 280 megás amit le akart szedni, de egy kb/s - sel inkább hagyom, jöjjön inkább a stalker :D
Itt találtam -
#9 most kettő vagy 1 vagy melyik? -
#8 nézzétek meg -
#7 ok
köszi! -
#6 Találtam egy torrent fájlt hozzá, de nagyon nem akar jönni.... -
#5 szerintem nem!lehet hogy még itthol igen!mert googleba beírom és kidob képet és nincs felül ps-2! -
#4 hali nem hiszem mert láttam a jó elöbb videókat ami be van linkelve a bus driver topickjába -
Szabi1991 #3 nem csak PS2-re van ?
-
Dave John #2 hi! -
#1 hali