3
 • Tetsuo
  #3
  Ok, de van az 1ik oldal.. amiről a csákó beszél: a rossz; és van a másik oldal, amiért elvállalta és folytatta x időn át. Csak az előbbiről beszélt a jó dolgokról nem.
  X idő után azért nem lényeges a fizetés a jól fizető munkáknál (1 normális embernek) mert már meg van az anyagi függetlensége, amit az addigi munkáért kapott. Ja és márványoszlopok meg bőrfotelek között azért más dolgozni (mégha pl 1 szar rendszer akadályozza is), mint véres húsdarabokat meg vasat fűrészelni a hidegben, egész nap.
 • Mice
  #2
  szerintem egy x idő után egyes munkáknál k$rvára mindegy mennyit fizetnek. van amiért nem lehet eleget, hogy folytassa az ember. csak egy egyszerű példa: vannak olyan melósok akiknek "semmi más" dolguk nincs, minthogy kimenjenek a balesetek helyszínére és mindenféle úton módon szabadítsák/szedjék ki a balesetek áldozatainak maradványait, félig élő testeit.. na ahhoz nagyon kemény gyomor kell, és a legkeményebb csákók is megtörnek egyszer, hiába fizet nagyon sokat ez a meló. egyszerűen nap mint nap átélni azt a terhet..
 • Tetsuo
  #1
  A fizetéséről nem beszélt..