Az év leghülyébb című mozifilmje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a boratnál nem hiszem, hogy olyan sokan tisztában lettek volna a hosszú címmel. ráadásul a címnek semmi köze nem volt a sikerhez. vagyis nyilván nem az volt a fõ faktor. (ld. még a sok hosszú címû bukott film.)
Hát igen, minden pszichológiai alapokon nyugszik (és nem csak itt!). Ezért is van az, hogy a legtöbb esetben a magyar cím köszönõ viszonyban sincsen az eredetivel.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Ennek pszichológiai okai is vannak: ilyen hülye címre mindenki felkapja a fejét. A Boratnál bejött, persze azon is múlik mekkora publicitást kap a dolog.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
jah semmi xD Boratnak is hósszu címe van 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
sztem a Borat qva jó 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ez szabad fordításban annyit tesz, mint Aqua Teen Hunger Force Kettõspont Mozifilm Film a Filmszínházak Részére.
ennyit sztem 2 évees hugom is lefordított volna szabaad fordításban
ennyit sztem 2 évees hugom is lefordított volna szabaad fordításban
Ez nagyon ütõs lesz... 😊
Kissé South Parkos a humor... nekem legalábbis rögtön az ugrott be. De lehet, hogy csak a mûvészi rajzok miatt? 😊))))
Kissé South Parkos a humor... nekem legalábbis rögtön az ugrott be. De lehet, hogy csak a mûvészi rajzok miatt? 😊))))
Az elõzete is kurvajó! 😊 "from the 1st assistant director of the 2nd unit of Hellraiser III: Hell on Earth!" 😄
itt van
itt van
én a Commander vagyok én
Huh, vazze, ez nem gyenge!