GamepadVSBillentyűzet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
nem tudom ki nyitotta
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A Wii amúgy meg nem szar, csak egyszerûen nem a te igényeidhez szabták. Rajtad kívül eddig több millió embernek bejött.
http://atwwebmaker.tx.hu/
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
egérrel
kormánnyal
joystickal
VR kesztyûvel
érintõképernyõvel
aranyos kis fehér nyuszikával
Vagy nyithatsz még olyat is, amiben összehasonlítod, hogy mi egyezik a gamepadban és a billentyûzetben, de egyúttal nem egyezik a joystickal és a kormánnyal, plusz kombinálhatod is, és akkor te leszel a topiknyitó királycsávó.
Töltsük le az internetet!
Amúgy minden játékstílushoz más való. Fps-t például számomra lehetetlen gamepaddal tolni, de pl egy verekedõs, vagy sportjátékot sokkal jobban lehet irányítani gamepaddal.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
használj képernyõ-billentyûzet
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
"Mennyire éri meg a gamepad? Ajánljatok gamepadot!"
erre pedig ajánlom a #3-mas számú kommentben lévõ linket
ReaL MaDRid x siempre
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Olyan van hogy Gamepad.
ez a topic összehasonlítja a gamepadot a billel.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent