30
Mennyire éri meg a gamepad? Ajánljatok gamepadot!
-
#30 én voltam
[elviszi a balhét] -
cucmalajmc #29 tök jó a fórum!
nem tudom ki nyitotta -
#28 omgwtfrofllmao -
#27 Az tök jó! Akkor,ha majd Super Mario-zni akarok akkor kipróbálom -
Petroczy #26 Nem tudok róla, hogy bármelyik konzol kezelése is komoly műszaki tudást igényelne, hiszen a kozol lényege, hogy hülyebiztos -
#25 a wii a műszaki analfabétáknak jött be akik az eject meg a on gombon kívül mást nem ismernek de a piktogramjuk már nagy fejtörést okoz nekik -
Petroczy #24 A bill + egér kombináció tagadhatatlanul a legjobb FPS játékokhoz, mégha a ps3-nak mozgásérzékelős is az irányítója. Minden játéktípusnak megvan a megfelelő irányítása, autóshoz kormány kell, verekedőshöz gamepad...
A Wii amúgy meg nem szar, csak egyszerűen nem a te igényeidhez szabták. Rajtad kívül eddig több millió embernek bejött. -
#23 ugye nem gondoltad hogy amíg világ a világ addig bill.egér párost fognak használni a gamerek -
#22 De most ez egy gamepad vs. billentyűzet topic, vagy egy ajánljatok gamepadot topic?D -
#21 kit érdekel a wii ps3-at írtam a wii olyan szar hogy el se futna rajta egy fps -
#20 wii -
#19 én szerintem a kereső leveri a gamepadot meg a billentyűzetet is -
#18 láttad a ps3-nak milyen a mozgásérzékelős controllerje nnna akkor innentől az fps-ekhez a bill.mouse kombo felejtős -
Emmegki #17 agamepadonnincsenszóköz? -
#16 Szerintem nyiss még néhány topikot, amiben összehasonlítod a gamepadot a(z):
egérrel
kormánnyal
joystickal
VR kesztyűvel
érintőképernyővel
aranyos kis fehér nyuszikával
Vagy nyithatsz még olyat is, amiben összehasonlítod, hogy mi egyezik a gamepadban és a billentyűzetben, de egyúttal nem egyezik a joystickal és a kormánnyal, plusz kombinálhatod is, és akkor te leszel a topiknyitó királycsávó. -
#15 Én éppen is ezért játszok a PCn FPSeket, a sportra, verekedősre és még jópár autósra is meg ott van a konzol. -
#14 az már elavult... Ma a gondolatok általi irányítás a trendy!!!4
Amúgy minden játékstílushoz más való. Fps-t például számomra lehetetlen gamepaddal tolni, de pl egy verekedős, vagy sportjátékot sokkal jobban lehet irányítani gamepaddal. -
#13 A gamepadon van fokozat, tehát nem csak lenyomod, vagy nem nyomod, hanem amennyire nyomod, pl annyira megy a kocsi FPS-hez a legrosszabb választás. Szerintem Bill+egér a legjobb kombináció. Gyors és könnyen irányítható, minden játékstílusban. -
#12 egyiketsem vegyélű
használj képernyő-billentyűzet -
#11 billentyűzet!!!!!!4 -
#10 de az a baj,h jönnek majd a gamepad pártiak,meg jönnek majd a billentyűzet pártiak,és flame lesz.ezért nincs értelme a topiknak,egyébként meg mindenki maga dönti el,kinek a pap,kinek a papné...
"Mennyire éri meg a gamepad? Ajánljatok gamepadot!"
erre pedig ajánlom a #3-mas számú kommentben lévő linket -
#9 Akkor kezd el az összehasonlítást! -
cucmalajmc #8 Még mielőtt valaki írná hogy van már ilyen fórum vagy ilyeneket azzal közölném hogy nincs ilyen fórum!
Olyan van hogy Gamepad.
ez a topic összehasonlítja a gamepadot a billel. -
cucmalajmc #7 Mégegy ilyen beköpés azt nyakadon a kerítés hülyegyerek! -
#6 istenem... -
#5 topiknyitási kényszer, vagy csak exhibicionizmus? -
#4 flémtopik -.- -
#3 keresőm méddmá mit talált :) -
Thanatos #2 részvét... -
cucmalajmc #1 GamepadVS billenytűzet topic