GamepadVSBillentyűzet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
én voltam

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

tök jó a fórum!
nem tudom ki nyitotta

Sanyix
omgwtfrofllmao

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

L H Oswald HUN
Az tök jó! Akkor,ha majd Super Mario-zni akarok akkor kipróbálom <#hehe>

A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.

Nem tudok róla, hogy bármelyik konzol kezelése is komoly mûszaki tudást igényelne, hiszen a kozol lényege, hogy hülyebiztos <#vigyor2>

schrank
a wii a mûszaki analfabétáknak jött be akik az eject meg a on gombon kívül mást nem ismernek de a piktogramjuk már nagy fejtörést okoz nekik <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

A bill + egér kombináció tagadhatatlanul a legjobb FPS játékokhoz, mégha a ps3-nak mozgásérzékelõs is az irányítója. Minden játéktípusnak megvan a megfelelõ irányítása, autóshoz kormány kell, verekedõshöz gamepad...

A Wii amúgy meg nem szar, csak egyszerûen nem a te igényeidhez szabták. Rajtad kívül eddig több millió embernek bejött.

schrank
ugye nem gondoltad hogy amíg világ a világ addig bill.egér párost fognak használni a gamerek <#ejnye1><#vigyor3>

dotkom
De most ez egy gamepad vs. billentyûzet topic, vagy egy ajánljatok gamepadot topic?D

http://atwwebmaker.tx.hu/

schrank
kit érdekel a wii ps3-at írtam a wii olyan szar hogy el se futna rajta egy fps <#hehe>

Sadist
wii

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

lpmaskmancick
én szerintem a keresõ leveri a gamepadot meg a billentyûzetet is <#idiota><#vigyor>

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

schrank
láttad a ps3-nak milyen a mozgásérzékelõs controllerje nnna akkor innentõl az fps-ekhez a bill.mouse kombo felejtõs <#ravasz1>

agamepadonnincsenszóköz?

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Sadist
Szerintem nyiss még néhány topikot, amiben összehasonlítod a gamepadot a(z):
egérrel
kormánnyal
joystickal
VR kesztyûvel
érintõképernyõvel
aranyos kis fehér nyuszikával

Vagy nyithatsz még olyat is, amiben összehasonlítod, hogy mi egyezik a gamepadban és a billentyûzetben, de egyúttal nem egyezik a joystickal és a kormánnyal, plusz kombinálhatod is, és akkor te leszel a topiknyitó királycsávó.

KILLER2
Én éppen is ezért játszok a PCn FPSeket, a sportra, verekedõsre és még jópár autósra is meg ott van a konzol.

Töltsük le az internetet!

kuci06
az már elavult... Ma a gondolatok általi irányítás a trendy!!!4
Amúgy minden játékstílushoz más való. Fps-t például számomra lehetetlen gamepaddal tolni, de pl egy verekedõs, vagy sportjátékot sokkal jobban lehet irányítani gamepaddal.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Gerbill
A gamepadon van fokozat, tehát nem csak lenyomod, vagy nem nyomod, hanem amennyire nyomod, pl annyira megy a kocsi FPS-hez a legrosszabb választás. Szerintem Bill+egér a legjobb kombináció. Gyors és könnyen irányítható, minden játékstílusban.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

PíszLávJuniti
egyiketsem vegyélû
használj képernyõ-billentyûzet

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Drephis
billentyûzet!!!!!!4

help

hunbasser
de az a baj,h jönnek majd a gamepad pártiak,meg jönnek majd a billentyûzet pártiak,és flame lesz.ezért nincs értelme a topiknak,egyébként meg mindenki maga dönti el,kinek a pap,kinek a papné...

"Mennyire éri meg a gamepad? Ajánljatok gamepadot!"
erre pedig ajánlom a #3-mas számú kommentben lévõ linket

ReaL MaDRid x siempre

czky
Akkor kezd el az összehasonlítást!

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Még mielõtt valaki írná hogy van már ilyen fórum vagy ilyeneket azzal közölném hogy nincs ilyen fórum!
Olyan van hogy Gamepad.
ez a topic összehasonlítja a gamepadot a billel.

Mégegy ilyen beköpés azt nyakadon a kerítés hülyegyerek!

Atkamon
istenem...

Beast Machine
topiknyitási kényszer, vagy csak exhibicionizmus?

...vágod?

hunbasser
flémtopik -.-

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

részvét...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

GamepadVS billenytûzet topic