the sacred rings

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Nincs valakinek mentése már az elsõ pályán?

hello üdv mindenkinek.

Tud valaki egy normális magyar végigjátszást vagy sok képel elátvaelöre is köszi.
doncarlos
Nem értem. Még a végigjátszást is megnéztem, de nem értem. Azt írja hogy tegyem a bal oldali üres slot-ba a kristályt, de nem megy bele. Tud valaki segíteni?

Szia.

Én a térképnél járok de nem jövök rá hogy kéne lépkednem és hogy melyik térképen. Ami a noteszban van WWSW.STB ugy meg nem is tudok lépkedni.Nálam volt kötél a sötét szobába ahol ki kell mászni ott van felakasztva és ugy tudsz kimászni.
Konkrétan tele van bugokkal, de nem olyanokkal, amikre csak aszondod ejnye és mész tovább, hanem ezek miatt még tovább se lehet menni... A végigjátszásban pl az áll, hogy miután jönnek a Shadow Legion-ös emberkék, a storage room-ba kell visszamenni és kimászni a kötél segítségével amit már elõzõleg odaraktál... Hát itt minden van, csak kötél nincs. Ráadásul most megpróbáltam egy régebbi mentést visszahozni hátha úgy jó lesz, és amikor a pumpát kellet aktíválni, egyszerûen volt nem jó neki semmilyen kombináció, azt hittem elõször rosszul csinálom, de aztán megnéztem és nem volt a kristály a helyén. Na hát nálam sem volt, és kipróbáltam a crystal capsule-t használni, erre eltûnt az inventory-ból... fantasztikus.
Itt van hozzá egyébként egy végigjátszás, elég jó: http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcSs/sacredringswalkthrough.htm

Sziasztok.
Ha valaki találna hozzá végigjátszást légyszi irja meg,mert én nem találtam,még angolul se.
nekem is tetszik! kicsit nehéz mert tele van fejtörõ dolgokkal.
nagykispeter
Jó játék!
Legalábbis az elsõ része nagyon tetszett!
Remélem ez sem lesz rosszabb!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Broafka
nem szeretem az ilyen jellegû játékokat, ez is olyan mint a Syberia!
szép grafika (hogy ne lenne az) amiben mozgosz nem csinál semmit!

mintha egy élettelen világban mászkálnál, furcsa! zavaró!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=26183
Belsõ nézetes point & click kalandjáték a Dreamcatchertõl az Aura: Fate of the Ages címû egészen szép sikereket elért játék alapján.
SLICK
Én elõször mikor megláttam, azt hittem hogy ez egy újabb Sacred kiegészítõ... De úgy látszik másodszor is bebizonyosodot h nem az :|

mindegy én nem játszok vele.. azt se tom milyen 😊

zsakosfrodo2
Egyáltalán milyen game ez? 😄😄😄

Hali!

Játszik vele valaki?