A 4400 (TV2)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
keresd meg a boltbamegrendelõs képességû négyezernégyszázast
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hol lehet megrendelni a Matrix PATH of NEO-t.
ya,de pl 4400-át nem -.-
angol tanárom kb másfél éve mondta még,h elkezdett nézni "vmi 4400-t" 😊
angol tanárom kb másfél éve mondta még,h elkezdett nézni "vmi 4400-t" 😊
ReaL MaDRid x siempre
én meg tv2-õn nézem, mert nekem tökéletesen elég arra szerda esti elfoglaltságra.
anynira meg nem igzat a sorozat, hogy letöltsem, megézzem kiirjam és porosodjon több évig. Ha késõbb mégis rákapok még megtehetem😊
anynira meg nem igzat a sorozat, hogy letöltsem, megézzem kiirjam és porosodjon több évig. Ha késõbb mégis rákapok még megtehetem😊
zsakosfrodo: ""Ezzel enm értek egyet. Nekem már gépen itt figyeg a 4400 összes (1-2-3. évad) része. Szal a TV2 naon le van maradva, ráadásul az összes rész ami megvan (és valszeg ennyi az összes) magyar szinkronos."
szerintem valamit félreértették. nem a tv2-rõl volt szó, hanem arról, hogy (idézem): "minden külföldi sorozattal le vannak maradva a magyar csatornák legalább 1,5-2 évvel -."
neked azért figyel ott az összes rész, mert a 4400 baromi hamar bekerült szinkronosan a tévébe. a tv2-rõl nem volt szó, nekik azt köszönhetjük, hogy nem csak a warezhuszárok és az a 27 ember láthatja a sorozatot, akinek van cinemaxa, hanem mindenki.
szerintem valamit félreértették. nem a tv2-rõl volt szó, hanem arról, hogy (idézem): "minden külföldi sorozattal le vannak maradva a magyar csatornák legalább 1,5-2 évvel -."
neked azért figyel ott az összes rész, mert a 4400 baromi hamar bekerült szinkronosan a tévébe. a tv2-rõl nem volt szó, nekik azt köszönhetjük, hogy nem csak a warezhuszárok és az a 27 ember láthatja a sorozatot, akinek van cinemaxa, hanem mindenki.
pár napja???
januárban kezdték el...kb
januárban kezdték el...kb
És akkor mi van? Ha már egy sorozatot pár év késéssel adnak, az szar? Én például múlt héten kezdtem el a Lost 1. évadot, attól még ugyanolyan jó mintha "friss" lenne... Nem értem ezt a fikázást.
Ezzel enm értek egyet. Nekem már gépen itt figyeg a 4400 összes (1-2-3. évad) része. Szal a TV2 naon le van maradva, ráadásul az összes rész ami megvan (és valszeg ennyi az összes) magyar szinkronos.
jó film ^^
hunbasser: "minden külföldi sorozattal le vannak maradva a magyar csatornák legalább 1,5-2 évvel -.-"
hehe, a csuklóf*ka befigyel. a sorozatok nagy része az amerikai sugárzással egy éveben kerül képernyõre. ld. az õsszel indult évadok és új sorozatok közül már minimum 12 képernyõn van nálunk is.
nem a csatornák vannak lemaradva, hanem te ragadtál 2001 környékén😊
hehe, a csuklóf*ka befigyel. a sorozatok nagy része az amerikai sugárzással egy éveben kerül képernyõre. ld. az õsszel indult évadok és új sorozatok közül már minimum 12 képernyõn van nálunk is.
nem a csatornák vannak lemaradva, hanem te ragadtál 2001 környékén😊
minden külföldi sorozattal le vannak maradva a magyar csatornák legalább 1,5-2 évvel -.-
ReaL MaDRid x siempre
"Ide a Magyar Verzió Nézõi jöjjenek !"
én ugy tudom, HBO-n szokott menni, tv2 le vanmaradva, szal szevasz:\
perze attól függetlenül nem rossz sorozat -.-
én ugy tudom, HBO-n szokott menni, tv2 le vanmaradva, szal szevasz:\
perze attól függetlenül nem rossz sorozat -.-
akkor zárhatod -.-
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Milyen pár napja? Már több hete megy...
mivel a magyar verzió éppen ott tart, ahol az amerikai, ezért nem hiszem, hogy a tv2 ismétléseinek külön topikot kéne nyitni, de ezt nem én döntöm el.