18
Ide a Magyar Verzió Nézői jöjjenek !
-
#18 keresd meg a boltbamegrendelős képességű négyezernégyszázast -
PVSKRISZ0401 #17 Hol lehet megrendelni a Matrix PATH of NEO-t. -
#16 ya,de pl 4400-át nem -.-
angol tanárom kb másfél éve mondta még,h elkezdett nézni "vmi 4400-t" :) -
#15 én meg tv2-őn nézem, mert nekem tökéletesen elég arra szerda esti elfoglaltságra.
anynira meg nem igzat a sorozat, hogy letöltsem, megézzem kiirjam és porosodjon több évig. Ha később mégis rákapok még megtehetem:) -
winnie #14 zsakosfrodo: ""Ezzel enm értek egyet. Nekem már gépen itt figyeg a 4400 összes (1-2-3. évad) része. Szal a TV2 naon le van maradva, ráadásul az összes rész ami megvan (és valszeg ennyi az összes) magyar szinkronos."
szerintem valamit félreértették. nem a tv2-ről volt szó, hanem arról, hogy (idézem): "minden külföldi sorozattal le vannak maradva a magyar csatornák legalább 1,5-2 évvel -."
neked azért figyel ott az összes rész, mert a 4400 baromi hamar bekerült szinkronosan a tévébe. a tv2-ről nem volt szó, nekik azt köszönhetjük, hogy nem csak a warezhuszárok és az a 27 ember láthatja a sorozatot, akinek van cinemaxa, hanem mindenki. -
JAKK #13 pár napja???
januárban kezdték el...kb -
#12 És akkor mi van? Ha már egy sorozatot pár év késéssel adnak, az szar? Én például múlt héten kezdtem el a Lost 1. évadot, attól még ugyanolyan jó mintha "friss" lenne... Nem értem ezt a fikázást. -
#11 Ezzel enm értek egyet. Nekem már gépen itt figyeg a 4400 összes (1-2-3. évad) része. Szal a TV2 naon le van maradva, ráadásul az összes rész ami megvan (és valszeg ennyi az összes) magyar szinkronos. -
Neoncsoves #10 jó film ^^ -
winnie #9 hunbasser: "minden külföldi sorozattal le vannak maradva a magyar csatornák legalább 1,5-2 évvel -.-"
hehe, a csuklóf*ka befigyel. a sorozatok nagy része az amerikai sugárzással egy éveben kerül képernyőre. ld. az ősszel indult évadok és új sorozatok közül már minimum 12 képernyőn van nálunk is.
nem a csatornák vannak lemaradva, hanem te ragadtál 2001 környékén:) -
#8 Heroes-t elég hamar elkezdték nyomni. -
#7 minden külföldi sorozattal le vannak maradva a magyar csatornák legalább 1,5-2 évvel -.- -
#6 óh szegény Tv2 mindig le van maradva·_· -
#5 "Ide a Magyar Verzió Nézői jöjjenek !"
én ugy tudom, HBO-n szokott menni, tv2 le vanmaradva, szal szevasz:\
perze attól függetlenül nem rossz sorozat -.-
-
#4 akkor zárhatod -.- -
Borg #3 Milyen pár napja? Már több hete megy... -
winnie #2 mivel a magyar verzió éppen ott tart, ahol az amerikai, ezért nem hiszem, hogy a tv2 ismétléseinek külön topikot kéne nyitni, de ezt nem én döntöm el. -
#1 párnapja megy a sorozat a Tv2 őn és sztem megérdemel egy külön topikot az TV 2 es verzió