98
Torrente.3.The.Protector
  • dalfakaszto
    Az is jó pénzszerzés mikor el kell lopni a kalóz cd-ket az araboktól az utcán:) Ezt egy lilás kör szokta mutatni a térképen hogy hol árulnak.Amúgy menteni hol lehet?
  • heyho21
    privi ment
  • DaniX14
    MIkor tok sex-elni benne mert nem igazán akarja...?
  • Blue15
    sziasztok
    valaki mondja már meg nekem a gépigényét !!
    előre is köszi!!!
  • heyho21
    Igen, köszi arra már én is rájöttem h energia itallal jobban emeli a súlyokat(250kg-ig ment).
    De h honnan lehetne lóvét szerezni a küldetéseken kivül abban tud vki segíteni,mert nincs elég lovém a taxi jogsira!
  • dankazo
    Bocsi, BM, igazad volt, a matyizástól megy a sex csík felfelé. De minek kell ennyit matyizni :) ??? Még 1x, köszi a segítséget....
  • dankazo
    Ok, igazad van BlueMaster. De nekem sajnos a matyizások ellenére sem növekedett a sex-nél a sárga csík...
    Heyho21-nek: elvileg ha veszel energia italt a supermarketben, akkor nagyobb súlyt tudsz felemelni. Nekem 200 kg-ig ment...
  • nagykispeter
    igen szeretem
  • BlueMaster
    Nekem sajna nincs... Én pont a taxival szereztem sok pénzt... Egy gyors kanyar 50 Euro.
  • heyho21
    Na már csak a money-taxi driver van vissza, de sajna nincs elég lovém a jogsira es sehonnan se tudok már pénzt szerezni...ezt megszivtam.
    Nincs vmi ötletetek h honnan lehet pénzt szerezni a küldetéseken kivül?
  • heyho21
    Ha szereted a GTA stilusu gameket és tetszettek a torrente filmek akkor mindenképpen érdemes kiprobáld
  • nagykispeter
    köszi!
    Akkor szerintem kipróbálom!
  • heyho21
    Köszönöm, sokat segítettél! :)
  • BlueMaster
    Szerintem egyátalán nem...
  • nagykispeter
    A 40 alatt amit kérdeztem ha valaki tudna rá valamit mondani,megköszönném!
  • BlueMaster
    Az első szinten nem is lehet mást csak súlyzózni szerintem a szexel van a gond. Be kell menni a kuplerájba, venni egy szexmagazint és bármelyik wc-ben matyizni. Meg taxizni is kell, veszel otthon egy taxi jogsit lopsz egy taxit és mehet. Sőt lopnod kell Real Madridos sálakat is olyan járókelőktől akik feje felett a Real logója van. (Nagy Atletico fan a srác...) Amúgy ha valahova bemész és nyomsz egy "p"-t akkor látod, hogy melyik fajta küldiben, hogy állsz... (sex, dirty stuff, inspector, Atleli fan, money, story)
  • BlueMaster
    Ha sok a béna hozzászólás nem leszólni kell mindenkit hanem segíteni erre van a fórum... Engem nem bántottál meg, de lehet, hogy van akit igen... Mindegy kár erre szót vesztegetni mert nem ez a fórum célja (lásd fent).
  • heyho21
    Na akkor segíthetnél kicsit!
    A kocsmában már többször nyertem, a nagyinak is vittem már csomo cuccot,
    a cd küldetést is teljesitettem.
    A stadionban viszont csak sulyzozni tudtam és csak 150kg ig tudtam emelni.(van vmi taktikája a w-s nyomogatásán kívül?).
    És ennyi nem add több feladatot, nem ir semmit h mit kéne tenni....hogyan tovább?
  • nagykispeter
    Angol nagyon kell hozzá?
  • DanRyu
    Ez a játék nem egy jó! A GTA sokkal de jobb.
  • dankazo
    Azért, kedves BlueMaster, mert csak tegnap néztem be ebbe a fórumba... De legyen tiéd a "p" megfejtésének első helye, ha így jobban érzed magad... A menu magyarul menü... 2 nap után elakadtam a játékban, mert nem tudok a kupiban kurvázni, pedig kéne a szint teljesítéséhez. Ezért nézegettem a fórumokat, néztem be ide is, de annyira elkeserített a sok béna hozzászólás, hogy írnom kellett ide egy kicsit. Bocsánat, ha vkit megbántottam, de ha vki egy játékban 3 perc után elakad, az nem semmi...
  • BlueMaster
    Tudok angolul középfokúm van...
    Ha meg ennyire tudtad, hogy p-t kell nyomni ha bemész valahova miért nem előttem írtad le? Amúgy ahoz pont nem kell angolul tudni mert nem írja ki sehol csak a bill. kiosztásban a menü meg megyarul is menü...
    Nem is értem miért kérdeznél hiszen mindent tudsz úgy látom...
  • dankazo
    Olvasgassátok már a task-ot is !! Abban van leírva, hogy mit, hogyan kell csinálni. Pl: a nagyinak a supermarketből (térképen egy szatyor az ikonja) kell hozni a cuccokat, amit kér. Ha villog a kocsma ikonja, ott lehet fingóversenyt nyerni. Jogsit otthon lehet venni, a szintnek megfelelőt (pl. level 1-en nem tudsz license 2-t venni...). Ha bemész vhova a p-t kell megnyomni, és a profile-ban tudod megvenni a cuccokat stb. Szerintem jó játé, ha tudsz angolul, nem kell 3 óra mire rájössz, hogyan is lehet kocsit vezetni... Azt hittem ebben a fórumban kicsit ügyesebb emberkék vannak... A kérdéseimet ezek után már fel sem teszem...üdv
  • Firerock
    én már jácottam vele
    nagyon jó játék
    csak a vársoba nemtom hogy mitkell csinálni
  • heyho21
    igen
  • heyho21
    THX
  • Voltan
    Ez ilyen GTA szerű ez?
  • Calver
    atyám. erre asszem sürgősen rá kell néznem, teljes elmebajnak tünik, már a filmekből kiindulva
  • BlueMaster
    Nincs mit.... Az a legrosszabb, hogy végig ott volt a megoldás a bill. kiosztásban, de nem érdekelt mi az a menu... Hát ez a játék sava-borsa...
  • DanRyu
    Köszi!!!
  • BlueMaster
    Sziasztok!

Nagyon egyszerű (igaz vagy 3 órába telt mire rájöttem... )
    Szóval bárhova bemész (haza, gyógyszertár, bolt stb.) nyomsz egy "p"-t és akkor látod miket vásárolhatsz. Otthon lehet megvenni a jogosítványt a különböző autókhoz.
    Hát ennyi...
    Jó játékot!
  • heyho21
    Nyugottan el is árulhatnád!!!
  • DanRyu
    Az jó, megosztanád velünk is?
  • gaba06
    Nos én tudom hogy kell kocsikázni :)))))))))))))))
  • DanRyu
    De valami licenst ír a kocsiajtónál mikor be akarnék szálni. Valahogy csak lehet majd kocsikázni is. De mikor vajon?
  • heyho21
    Jah a kocsiba én se tudtam beszállni, szerintem csak motorozni lehet, meg jó nagyokat repülni a mociról:)
  • heyho21
    A térkép alapján könnyedén lehet szerintem tájékozódni, meg az aktuális feladat ikonja is villog a térképen csak a megoldás kérdéses:)
  • DanRyu
    Jó játék, de a GTA a feladatok megtalálása terén könnyebb. A maminak nekem is kéne virágot vinni, de a nagyi házát sem találom, meg valami sport eseményhez is kéne mennem.
  • DanRyu
    Amelyik 2 pengét lö?
  • DanRyu
    Hi

Mikor lehet kocsiba szállni? Valami licenst ír amikor be akarok szállni egy autóba és nem enged be. Help!!