Torrente 3

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha szereted a GTA stilusu gameket és tetszettek a torrente filmek akkor mindenképpen érdemes kiprobáld
nagykispeter
köszi!
Akkor szerintem kipróbálom!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Köszönöm, sokat segítettél! 😊
BlueMaster
Szerintem egyátalán nem...

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

nagykispeter
A 40 alatt amit kérdeztem ha valaki tudna rá valamit mondani,megköszönném!

BlueMaster
Az elsõ szinten nem is lehet mást csak súlyzózni szerintem a szexel van a gond. Be kell menni a kuplerájba, venni egy szexmagazint és bármelyik wc-ben matyizni. Meg taxizni is kell, veszel otthon egy taxi jogsit lopsz egy taxit és mehet. Sõt lopnod kell Real Madridos sálakat is olyan járókelõktõl akik feje felett a Real logója van. (Nagy Atletico fan a srác...) Amúgy ha valahova bemész és nyomsz egy "p"-t akkor látod, hogy melyik fajta küldiben, hogy állsz... (sex, dirty stuff, inspector, Atleli fan, money, story)

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

BlueMaster
Ha sok a béna hozzászólás nem leszólni kell mindenkit hanem segíteni erre van a fórum... Engem nem bántottál meg, de lehet, hogy van akit igen... Mindegy kár erre szót vesztegetni mert nem ez a fórum célja (lásd fent).

Na akkor segíthetnél kicsit!
A kocsmában már többször nyertem, a nagyinak is vittem már csomo cuccot,
a cd küldetést is teljesitettem.
A stadionban viszont csak sulyzozni tudtam és csak 150kg ig tudtam emelni.(van vmi taktikája a w-s nyomogatásán kívül?).
És ennyi nem add több feladatot, nem ir semmit h mit kéne tenni....hogyan tovább?
nagykispeter
Angol nagyon kell hozzá?

DanRyu
Ez a játék nem egy jó! A GTA sokkal de jobb.

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

Azért, kedves BlueMaster, mert csak tegnap néztem be ebbe a fórumba... De legyen tiéd a "p" megfejtésének elsõ helye, ha így jobban érzed magad... A menu magyarul menü... 2 nap után elakadtam a játékban, mert nem tudok a kupiban kurvázni, pedig kéne a szint teljesítéséhez. Ezért nézegettem a fórumokat, néztem be ide is, de annyira elkeserített a sok béna hozzászólás, hogy írnom kellett ide egy kicsit. Bocsánat, ha vkit megbántottam, de ha vki egy játékban 3 perc után elakad, az nem semmi...
BlueMaster
Tudok angolul középfokúm van...
Ha meg ennyire tudtad, hogy p-t kell nyomni ha bemész valahova miért nem elõttem írtad le? Amúgy ahoz pont nem kell angolul tudni mert nem írja ki sehol csak a bill. kiosztásban a menü meg megyarul is menü...
Nem is értem miért kérdeznél hiszen mindent tudsz úgy látom...

Olvasgassátok már a task-ot is !! Abban van leírva, hogy mit, hogyan kell csinálni. Pl: a nagyinak a supermarketbõl (térképen egy szatyor az ikonja) kell hozni a cuccokat, amit kér. Ha villog a kocsma ikonja, ott lehet fingóversenyt nyerni. Jogsit otthon lehet venni, a szintnek megfelelõt (pl. level 1-en nem tudsz license 2-t venni...). Ha bemész vhova a p-t kell megnyomni, és a profile-ban tudod megvenni a cuccokat stb. Szerintem jó játé, ha tudsz angolul, nem kell 3 óra mire rájössz, hogyan is lehet kocsit vezetni... Azt hittem ebben a fórumban kicsit ügyesebb emberkék vannak... A kérdéseimet ezek után már fel sem teszem...üdv
Firerock
én már jácottam vele
nagyon jó játék
csak a vársoba nemtom hogy mitkell csinálni

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

igen
THX
Voltan
Ez ilyen GTA szerû ez?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Calver
atyám. erre asszem sürgõsen rá kell néznem, teljes elmebajnak tünik, már a filmekbõl kiindulva <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

BlueMaster
Nincs mit.... Az a legrosszabb, hogy végig ott volt a megoldás a bill. kiosztásban, de nem érdekelt mi az a menu... Hát ez a játék sava-borsa...

DanRyu
Köszi!!!<#worship>

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

BlueMaster
Sziasztok!

Nagyon egyszerû (igaz vagy 3 órába telt mire rájöttem... <#vigyor>)
Szóval bárhova bemész (haza, gyógyszertár, bolt stb.) nyomsz egy "p"-t és akkor látod miket vásárolhatsz. Otthon lehet megvenni a jogosítványt a különbözõ autókhoz.
Hát ennyi...
Jó játékot!

Nyugottan el is árulhatnád!!!
DanRyu
Az jó, megosztanád velünk is?<#worship>

Nos én tudom hogy kell kocsikázni 😊))))))))))))))

DanRyu
De valami licenst ír a kocsiajtónál mikor be akarnék szálni. Valahogy csak lehet majd kocsikázni is. De mikor vajon?

Jah a kocsiba én se tudtam beszállni, szerintem csak motorozni lehet, meg jó nagyokat repülni a mociról😊
A térkép alapján könnyedén lehet szerintem tájékozódni, meg az aktuális feladat ikonja is villog a térképen csak a megoldás kérdéses😊
DanRyu
Jó játék, de a GTA a feladatok megtalálása terén könnyebb. A maminak nekem is kéne virágot vinni, de a nagyi házát sem találom, meg valami sport eseményhez is kéne mennem.

DanRyu
Amelyik 2 pengét lö?

DanRyu
Hi

Mikor lehet kocsiba szállni? Valami licenst ír amikor be akarok szállni egy autóba és nem enged be. Help!!

DjCooll
Emberek tudom hogy ez már bénaság de a repülön nem tudom megõlni az utolsó embert... van vmi taktika vagy vmi?

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Gladiator
igen egyszerû egy ember vagy...

Na kiprobáltam, akinek tetszett a film annak a játék is fog, nagy poén az egész😊
Az a baj h nem tudom h a repülös rész után mit kell csinálni, csak mászkálok a városban.
A nagyinak kellene vmit vinni...virágot asszem...de honnan...nem vágom?
Törölt felhasználó
Fresh Duke
igenfasaz a játék!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Legalábbis gondolom, mert nekem mindhárom film tetszett. 😄)

A heavy cost. I pay it gladly.

Laky
😄DD

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

dehogynem:4x 100%-ra ki.osod magad,utána még körbe is mutrázhatod az ülõkét amikor felkeltél......!
nono84
:o Komoly lehet, a Torrente filmekbõl kiindulva 😄

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Apus
<#miaz>

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

A film qrva jó...

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

akyyy
én nem hittem el azt hittem vki csak úgy oltásnak beírtam, de mikor kép is van róla...elkezdett érdekelni miageci ez😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

😄😄😄😄😄😄D😄d
PJack
:AD:SA😄:AD:AS😄:AS😄DDDDDDD XDDDDDDDDDDDDDDD

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Gladiator
😄😄😄😄😄 fasza játék 😄😄😄😄😄

embertelen fika játék

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

nem tom én az elején a repülõgépen leültem a WC-re és nem tudtam felkelni
mirõl szól?

Sziasztok!

Érdekelne h próbálta-e már vki a gamet?

← ElőzőOldal 2 / 2