Hei$t - a Codemasters GTA-ja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te okostojás a godfather az a közel sem a '60-as években játszódik...<#lama>

Toughtful
MI??😄

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

Hát ez hihetetlenül gagyin néz ki, sokkal rondább lesz a GTASA-nál.A másik negatívum hogy a 60' években játszódik, é ezt a dolgot már elsütötték a Godfather-nél.
Hát ja, a mai játékokban a fényviszonyoknak közük nincs a valósághoz... Ez a hei$t is olyan szinten undorító, hogy ez a két kép elég is volt belõle.

Amúgy az elsõ képen a füst mögöttük mi? Tán csak nem elrottyantotta magát az egyik?<#idiota><#felkialtas>
A lángszóró pityu biztos nagy hasznukra lesz majd.
Jah meg az elsõ képen az a torkolattûz egyenesen undorító<#banplz>
Én már kezdem kicsit undorítónak találni ezt a rengeteg bloom meg egyéb post-process effektet...
Nem értem, hogy mitõl lesz "szebb" egy játék, mikor semmit sem látok a fényléstõl, mert már annyira természetellenes, hogy még 1 fadarab is hatalmas fényaurát vet. Sajnos a mai játékok mind ilyenek kezdenek lenni<#bdead>
Tetsuo
Szerintem is PS2-re qrvajó játékok jelentek meg, nem is kevés, bár izlések és pofonok, ugye..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

A gém engem kifejezetten érdekel, hátha jó lesz valamire.

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

sweech
nehogy elmaradjon a szokásos fikázás

legutóbbb vmi szarface nev ezetû játékkal próbálkoztam, de talán ha 2 órát bírt ki a gépemen. annak elõtte meg egy badfatherrel, de az meg egy hétvégét. pedig azért nem lenne nagy cucc egy alap tps játékot készíteni jó irányítással, meg fizikával. de nem, nem megy ez senkinek csak dobálják ki a piacra a szarul sikerült konzol átiratokat, és/vagy hamarjában összeférelt cuccokat, amit a névvel kívánnak eladni. lig van ebben a kat-ban vállalható játék, hát még mesteri...

Még tovább nézve a képet olyan, mintha a belsõ sávban akarna menni, csak túlmenne rajta, de nincs is belsõ sáv...

2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)

10 percig én is azt néztem, hogy az a troli kanyarodni készül. Mert nincs semmi az út szélén, amit kikerülne. Vagy csak egyszerûen köcsög (mint néhány BKV-s sofõr) és megpróbál belemenni a fõhõs autójába. Bár már nem egy játék volt, ahol a vonatnak a sínen kellett volna mennie, az meg másik irányt választott. Lehet hogy ez egy ilyen akkumulátoros troli, vagy egyszerûen csak el***ták a játékot. 😊

2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)

0Speed0
Ez mind semmi, a 2. képen a troli egy derékszögû balkanyarra készül...nemtom hogy a felsõvezeték meddig fogja engedni<#idiota>

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

kuci06
Wow, az elsõ képen az egy lágszóró? A második képen meg ugye az a kocsi nitrózik? mert kék láng jön belõle xD A képek engem nem gyõztek meg , eddig egy egyszerû csicsás effektekkel teletûzdelt gta klónnak néz ki 😛

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

0Speed0
Ez naon fain gamenek tûnik!
És jöjjön minnél hamarabb, mert októberben még csak konzolra fog kijönni a GTA4, ami ugye PC-re kb. 2008 május-június magasságára datálódik(ha úgylesz mint az SA-nál)
A 40-es években játszódó L.A. Noire(szintén rockstar) megjelenésérõl meg annyit hogy 2007-ben már nem lesz 😞 ...
Tehát 2008-ban el leszünk látva rockstaros, autós, lövöldözõs gémekbõl rendesen. De ennek csak örülhetünk 😊

Morden23: Az az uszonyszerû valami a shotgunon egy lámpa, ami a háttérbe van <#idiota>

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

mgenya911
hiába néz ki jól, a látótávolság nagyon gyenge!! nézzétek meg a 2. képen 3 háztömb után csak fehérség láccik.. vagy ha köd akar lenni akkor is gyenge 😄😄

ezt leszámitva tuti jo game lezz! <#worship>

Ahogy látom (az elsõ kép alapján), van benne magnumnak álcázott naftavetõ és magát shotgun-nak hazudó szigonypuska. 😄

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Palinko
nem kéne ennek rendes topic? szerintem megérdemel, jó gamenak igérkezik
adam first
1. Arról nem tehetek hogy csak Ps2-re és PSP-re kapható a VCS. Ettõl eltekintve jó játék. 2. Nálam nem számít hogy egy jó játékot min kell végigjátszanom,mert ha jó a játék akkor bármire képes vagyok csak hogy játszhassak vele. 3. A cikkíró ne írjon már sületlenségeket igen is nincs uborkaszezon se Pc-re,se konzolokra. 4. Arról nem tehetek hogy te egy véres szájú pécé fanboy vagy a csi@@kák legrosszabbika és egybõl azt nézed hogy mire mi jelenik meg. Mert hogy nincs Pc-re és ezért a játékért te nem veszel konzolt,ezt nem is várná el tõled senki se pöcsix.:-)

Toughtful
És mégis hová játszottad ki a programot, kedves Szabolcs? Kijátszottad az utcára? Az udvarra? Kijátszottad a védelmen?

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

Sanyix
De itt nem ps2-rõl van szó. És igen van aki nem akar ps2-t venni 2 játékért.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

adam first
Szinte már nem is emlékszünk az utolsó GTA-részre, olyan régen játszottuk ki huszadjára a programot. Szerencsére az uborkaszezonnak vége." Az uborkaszezonnak már rég vége mivel Ps2-re kijött a Gta: Vice city stories, ez komolyan mondom még a San Andreasra is ráver hangulat szempontjából. Megunhatatlan!<#eljen>