37
-
baca01 #37 te okostojás a godfather az a közel sem a '60-as években játszódik... -
#36 MI??:D -
1Obi1 #35 Hát ez hihetetlenül gagyin néz ki, sokkal rondább lesz a GTASA-nál.A másik negatívum hogy a 60' években játszódik, é ezt a dolgot már elsütötték a Godfather-nél. -
Indigo #34 Hát ja, a mai játékokban a fényviszonyoknak közük nincs a valósághoz... Ez a hei$t is olyan szinten undorító, hogy ez a két kép elég is volt belőle. -
Szalámi #33 Amúgy az első képen a füst mögöttük mi? Tán csak nem elrottyantotta magát az egyik? -
Szalámi #32 A lángszóró pityu biztos nagy hasznukra lesz majd. -
EagleeyE #31 Jah meg az első képen az a torkolattűz egyenesen undorító -
EagleeyE #30 Én már kezdem kicsit undorítónak találni ezt a rengeteg bloom meg egyéb post-process effektet...
Nem értem, hogy mitől lesz "szebb" egy játék, mikor semmit sem látok a fényléstől, mert már annyira természetellenes, hogy még 1 fadarab is hatalmas fényaurát vet. Sajnos a mai játékok mind ilyenek kezdenek lenni -
#29 Szerintem is PS2-re qrvajó játékok jelentek meg, nem is kevés, bár izlések és pofonok, ugye.. -
gplay #27 A gém engem kifejezetten érdekel, hátha jó lesz valamire. -
#14 nehogy elmaradjon a szokásos fikázás -
avman #13 legutóbbb vmi szarface nev ezetű játékkal próbálkoztam, de talán ha 2 órát bírt ki a gépemen. annak előtte meg egy badfatherrel, de az meg egy hétvégét. pedig azért nem lenne nagy cucc egy alap tps játékot készíteni jó irányítással, meg fizikával. de nem, nem megy ez senkinek csak dobálják ki a piacra a szarul sikerült konzol átiratokat, és/vagy hamarjában összeférelt cuccokat, amit a névvel kívánnak eladni. lig van ebben a kat-ban vállalható játék, hát még mesteri... -
fourgee #12 Még tovább nézve a képet olyan, mintha a belső sávban akarna menni, csak túlmenne rajta, de nincs is belső sáv... -
fourgee #11 10 percig én is azt néztem, hogy az a troli kanyarodni készül. Mert nincs semmi az út szélén, amit kikerülne. Vagy csak egyszerűen köcsög (mint néhány BKV-s sofőr) és megpróbál belemenni a főhős autójába. Bár már nem egy játék volt, ahol a vonatnak a sínen kellett volna mennie, az meg másik irányt választott. Lehet hogy ez egy ilyen akkumulátoros troli, vagy egyszerűen csak el***ták a játékot. :) -
#10 Ez mind semmi, a 2. képen a troli egy derékszögű balkanyarra készül...nemtom hogy a felsővezeték meddig fogja engedni -
#9 Wow, az első képen az egy lágszóró? A második képen meg ugye az a kocsi nitrózik? mert kék láng jön belőle xD A képek engem nem győztek meg , eddig egy egyszerű csicsás effektekkel teletűzdelt gta klónnak néz ki :P -
#8 Ez naon fain gamenek tűnik!
És jöjjön minnél hamarabb, mert októberben még csak konzolra fog kijönni a GTA4, ami ugye PC-re kb. 2008 május-június magasságára datálódik(ha úgylesz mint az SA-nál)
A 40-es években játszódó L.A. Noire(szintén rockstar) megjelenéséről meg annyit hogy 2007-ben már nem lesz :( ...
Tehát 2008-ban el leszünk látva rockstaros, autós, lövöldözős gémekből rendesen. De ennek csak örülhetünk :)
Morden23: Az az uszonyszerű valami a shotgunon egy lámpa, ami a háttérbe van -
#7 hiába néz ki jól, a látótávolság nagyon gyenge!! nézzétek meg a 2. képen 3 háztömb után csak fehérség láccik.. vagy ha köd akar lenni akkor is gyenge :D:D
ezt leszámitva tuti jo game lezz! -
Morden23 #6 Ahogy látom (az első kép alapján), van benne magnumnak álcázott naftavető és magát shotgun-nak hazudó szigonypuska. :D -
#5 nem kéne ennek rendes topic? szerintem megérdemel, jó gamenak igérkezik -
#4 1. Arról nem tehetek hogy csak Ps2-re és PSP-re kapható a VCS. Ettől eltekintve jó játék. 2. Nálam nem számít hogy egy jó játékot min kell végigjátszanom,mert ha jó a játék akkor bármire képes vagyok csak hogy játszhassak vele. 3. A cikkíró ne írjon már sületlenségeket igen is nincs uborkaszezon se Pc-re,se konzolokra. 4. Arról nem tehetek hogy te egy véres szájú pécé fanboy vagy a csi@@kák legrosszabbika és egyből azt nézed hogy mire mi jelenik meg. Mert hogy nincs Pc-re és ezért a játékért te nem veszel konzolt,ezt nem is várná el tőled senki se pöcsix.:-) -
#3 És mégis hová játszottad ki a programot, kedves Szabolcs? Kijátszottad az utcára? Az udvarra? Kijátszottad a védelmen? -
#2 De itt nem ps2-ről van szó. És igen van aki nem akar ps2-t venni 2 játékért. -
#1 Szinte már nem is emlékszünk az utolsó GTA-részre, olyan régen játszottuk ki huszadjára a programot. Szerencsére az uborkaszezonnak vége." Az uborkaszezonnak már rég vége mivel Ps2-re kijött a Gta: Vice city stories, ez komolyan mondom még a San Andreasra is ráver hangulat szempontjából. Megunhatatlan!