27
300 spartans
-
#27 -
#26 Bazz ezt nekem kellett vóna
-
#25 :DDDDDDD -
#24 De ha már meg van ez a topic, miért nem a 62-es filmről beszéltek?
Egyáltalán látta már valaki? Tudtommal magyar rendezte :) -
#23 amúgymeg:)))))))) -
#22 :D -
#21 moziba lattad a filmet? -
#20 biztos vagy benne? -
#19 Nezz korul egy picit itt es rajossz, hogy valoban van ilyen cimmel is film, csak eppen az nem az idei, annak siman csak 300 a cime. -
donidarko #18 Láttam!!! Hogy tudom törölni?
-
#17 -
donidarko #16 http://www.softlenta.com/en/document/38395 ÉN ÚGY LÁTOM HOGY A CÍME "300 SPARTANS" -
#15 Nincs harag, csak írd a mondandódat a Frank Millers 300 topikba! -
donidarko #14 Azzal a céllal nyitottam,hogy "linket,képet, bemutatót" gyüjtsek! Nem igazán értem most miért van ez a felhajtás? Normálisan irtam,hogy bocsánat.... MEGNÉZTEM MOST A FILMET! Beütöttem a keresőbe itt,hogy 300. Nem adott be ilyet. Azt hittem a réginek van oldala,mivel elé volt irva 1 név..Akkor mégegyszer irom ,hogy bocsánat....KÜLÖMBEN MÉG NEM IS IRTAM SEMMIT A FILMRŐL,PEDIG NAGYON TETSZIK.Remélem mindent tisztáztam? Nem szeretnék haragot senkivel.... -
#13 Ja, jó értelek már! :D -
#12 OK, csak az a vicc, hogy tényleg van 300 Spartans című film is :D
Igaz, 1962-es. -
#11 Ha a topicnyito nem csak "nyitogatna", hanem infot, linket, kepet, bemutatot is adna, talan ertelme is lenne az egesznek, es nem lenne felreertes;) -
donidarko #10 sorry. -
donidarko #9 Bocsi,hogy topikot nyitottam újra ennek a filmnek!!!!! Ilyen című hogy 300 még nem volt!!!!!!!!!!! -
#8 Persze meglehet, hogy a topiknyitó erre gondolt, de kétlem... -
#7 egy: forumkereső
kettő: netkereső
Aztán rájösz hogy már van ilyen topic, és hogy a filmnek csak érintőlegesen van köze a történelemhez. -
#6 vótmá -_-
itten:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1158911959 -
endiboy #5 télleg, milyen lett? haverok rá akartak beszélni, hogy menjenk velük moziba, de a bemutató után inkább kihagytam -
#4 Szimplán 300 a címe tudtommal... -
#3 én talán a történelmi dolgot nem hangsúlyoznám -
#2 LOL. -
donidarko #1 Hatalmas minőségű történelmi film!!!!!