300 spartans

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

King of Roads
<#idiota><#idiota>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Boconadi
Bazz ezt nekem kellett vóna <#hehe>

Voltan
😄DDDDDD

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

hellnight
De ha már meg van ez a topic, miért nem a 62-es filmrõl beszéltek?
Egyáltalán látta már valaki? Tudtommal magyar rendezte 😊

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

desigo
Pheaper
😄

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

ScarY MAN
moziba lattad a filmet?<#idiota><#banplz>

...

desigo
HiPPoNaX
Nezz korul egy picit itt es rajossz, hogy valoban van ilyen cimmel is film, csak eppen az nem az idei, annak siman csak 300 a cime.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Láttam!!! Hogy tudom törölni?
whiskeyman

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

http://www.softlenta.com/en/document/38395 ÉN ÚGY LÁTOM HOGY A CÍME "300 SPARTANS"
Voltan
Nincs harag, csak írd a mondandódat a Frank Millers 300 topikba!

Azzal a céllal nyitottam,hogy "linket,képet, bemutatót" gyüjtsek! Nem igazán értem most miért van ez a felhajtás? Normálisan irtam,hogy bocsánat.... MEGNÉZTEM MOST A FILMET! Beütöttem a keresõbe itt,hogy 300. Nem adott be ilyet. Azt hittem a réginek van oldala,mivel elé volt irva 1 név..Akkor mégegyszer irom ,hogy bocsánat....KÜLÖMBEN MÉG NEM IS IRTAM SEMMIT A FILMRÕL,PEDIG NAGYON TETSZIK.Remélem mindent tisztáztam? Nem szeretnék haragot senkivel....
Voltan
Ja, jó értelek már! 😄

Voltan
OK, csak az a vicc, hogy tényleg van 300 Spartans címû film is 😄
Igaz, 1962-es.

Alexease
Ha a topicnyito nem csak "nyitogatna", hanem infot, linket, kepet, bemutatot is adna, talan ertelme is lenne az egesznek, es nem lenne felreertes😉
sorry.
Bocsi,hogy topikot nyitottam újra ennek a filmnek!!!!! Ilyen címû hogy 300 még nem volt!!!!!!!!!!!
Voltan
Persze meglehet, hogy a topiknyitó erre gondolt, de kétlem...

Kmarha
egy: forumkeresõ
kettõ: netkeresõ

Aztán rájösz hogy már van ilyen topic, és hogy a filmnek csak érintõlegesen van köze a történelemhez.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

télleg, milyen lett? haverok rá akartak beszélni, hogy menjenk velük moziba, de a bemutató után inkább kihagytam

scorpeeon
Szimplán 300 a címe tudtommal...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Palinko
én talán a történelmi dolgot nem hangsúlyoznám
Voltan
LOL.

Hatalmas minõségû történelmi film!!!!!