50
  • InfectedMann
    Hát azért igazán lejátszhatná az 1080p felbontású HD filmeket.
    Asszem így felejtős lesz a cucc. Más után nézek.
  • Dark Angel 666
    Abból kell majd nekem is
  • Dark Angel 666
    Ha megjelenik az Apple WC papir , akkor szóljatok
  • assdf
    "Az Apple TV főként a számítógépekhez nem értő felhasználóknak készült, segítségével ugyanis lehetőség van egyszerűen, kábelek nélkül összekapcsolni a számítógépet a televízióval. Az okos masina megjelenését eredetileg február elejére ígérték."

Ez miről beszél? PC-t összekötni a tévével egy rca-svideó kábel és szevasz.
    Itt azonban először összedugod a ITV-t a tévével, majd a számitógépet az ITV-vel szintén kábellel (számitógéphez nem értő felhasználó azt se tudja mi az a wlan...) mjad átmásolod a filmed a gépről... összesitve, kétszer anyni kábel és kétszer annyi dugdosás kell hozzá+átmásolási idő...
    És mitől okos? Mondjuk az intelligens mosóporok korában már a papirzsebkendőm is intelligens...

• mad mind
    Természetesen már van ilyen a piacon Mvix (MX-760hd) amibe akár 750 giga hdd is mehet, meg támogatja lejátszásnál a HD filmeket, de azért ezt kell hypeolni mert Apple.
    Nem mintha megakarnám venni bármelyiket, csak vicces ez az Apple hype.
  • Gerygrey
    Az sem logikus, miért jelenik meg a képernyőn a menü HD felbontásban, miközben a video anyagok nem.
    Pedig teljesen logikus, ez az Apple-féle parasztvakítás, már megszokhattuk :) Prospektusba bele lehet tenni a HD logót, az apróbetűs részbe írt szöveget meg úgyse olvassa el a kutya se :D

Nem teljesen értem, mire jó ez a gép, mert egy filmet 5 perc alatt ki lehet írni egy 2 dolláros újraírható DVD-re, és tudja mindazt amit a 300 dolcsis Apple TV, leszámítva mondjuk a HD menüt... De ez 60 rongy a semmiért, emberek! (jó dolognak tartanám, ha megnyomom a play gombot a PC-s lejátszón, aztán valami a TV-re viszi vezeték nélkül a digitális jelet, és nem kell másolgatással, írással bajlódni ha meg akarok nézni egy filmet. De ez az Apple TV semmivel sem teszi egyszerűbbé a dolgot, ráadásul még drága is)
  • CrazyTomcsy
    Amikor elolvastam a címet, pontosan arra gondoltam, hogy az Apple tv-t gyártott
  • szombi
    Szerintem halott ötlet, még a Mac Mini is ,,jobb'' ennél.
    Ha TV-n akarom megnézni a filmeket, nem is kétséges hogy egy halk PC-vel tegyem.
    Másrészt annyi mobil eszköz van már a piacon, hogy egy ilyen ócskaság nem lesz képes hasítani belőle.
    Bár ha az ipod-ot megvették, akkor valószínű hogy ezt is meg fogják. de ezzel nem lehet a suliban villogni...

A tényállás:
    van egy kütyü, ami lejátssza a videókat. Kétséges hogy avi-t, mp4-et, realvideo-t le lehet jáccani,
    mert a kodek nem telepíthető. de ettől egy kicsit tekintsünk el.
    az eszközre PC-ről vagy Mac-ról kell áttölteni a cuccost.
    Amely ugyanúgy - vagy még jobban - alkalmas a videó lejátszására és a TV képernyőjére vitelére.
    Amiért már kiadtál egy rakás pénzt, és ha megveszed ezt a masinát, nem jársz jobban.
    Főleg akkor, ha a filmjeidet DVD-n vagy HDDVD-n tartod, ekkor a sok másra is
    használható Xbox vagy egy egyszerű DIVX-XVID-es DVD lejátszó jobb döntés.

Szerintem az Apple gyártson valódi TV-t, beépített merevlemezzel,
    videofelvételi képességgel, működjön együtt az ITunes-el, lehessen PC-re is kötni, stb...
    Azt már jogosan nevezheti AppleTV-nek!
  • dez
    Állítólag h.264-et tud 1280x720-ban (720p) is. Link
  • vax
    hát csak ez a 40gb tunik kicsit kicsinek. az x360-n meg a 20gb, de gondolom ezt a kapacítást azért bővítik majd.