17
Yamaha DT
  • maya 5
    yamaha dt 50hez vizhűtéses és 6vattos keresek lendkereket tel. 06702067908
  • boti1020
    Hello! van 1 Yamaha Dt-m 50 ccm-is kéne 1 kis segítség... amikor berúgom a motort folyamatosan kinyomja az olajat a kipufogón és csöpög megállás nélkül ez miért van ?
  • blackbull
    jah bocsi ez az iylen motor az egy Yamaja Dt 80
    csak azt hittem hogy ez 80-as topic de rájöttem hogy nem..
  • blackbull
    hali!
    kinőttem a simsont és hát ilyen motort akarok venni csak nem tudom hogy milyen..tavaly már volt egy 91-es 125-ösöm de eladtam..nem tudom hogy ez hasonló a 125-öshöz vagy hogy van ez? meg h mennyi a vége meg erőben hogy áll..ilyeneket lécci mondjatok el..köszi hello
  • csoola
    sajna eladom ea DT-t, kell már nagyobb mert ezt már kinöttem... RX-ets zeretnék venni helyette vagy vmi erösebb kétütemü rendszámos 125-öst
  • csoola
    tegnap jo faszát motoroztam:D nagyon ment a DT, nemtom mi volt vele de egyszerüen szállt:D jövö héten pedig szétszedem a villát, olajcsere lesz:D
  • csoola
    nem hiszem h ezért jött létre, azért jött létre, h akit érdekel ez a motor az beszéljen rola, máős kérdés h tettem fel egy kérdést...
  • csoola
    már beszereztem egy kis castrol villaolajat, 10 W sűrűségűt, h ne legyen tul puha a gép...
  • tigeroo
    hidrólikaolaj kell neki

ámz, jókis motor végülis ilyen motort akartam, jó vele határban szúrni neki, csak kevés hozzá az alkatrész (simson rulz)
  • Boconadi
    repsolt neki
  • fifi
    ugyanmár...
  • JAG1
    Hát ez tévedés.
    A villába szánt olajok nem elsősorban a surlódás csökkentése miatt kell, hanem a viszkozitásából adódóan csillapításra szolgál. Kis "fuvókákok" keresztül áramlik az olaj, ennek gyorsasága, az olaj sűrűségétől függ.
  • zoolee
    Sztem egy normális motorolaj is jó...(10w 40)..
    Ugyan az a hatás...
  • Shortstop
    ez a topik gondolom csak ezert jott letre. vazze milyet? etolajat?
    bar nemtudom miert ilyen oldalon kell megkerdezni. vannak motoros oldalak..
  • mod
  • csoola
    szeretnék segitséget kérni, aki tud segiteni az legyen szives irja meg, hogy a DT-mbe milyen olajat kell tenni első villába! (80-as, 1992-es LC2-es)
  • csoola
    nyitottam egy témát, ide jöhetnek a képek, sztorik, akármi ami ezzel a géppel kapcsolatos!