396
Linux telepítése és használata PS3-on, tippek-trükkök-tanácsok
-
Jimanszky #76 sokkal egyszerűbb cimbi!!!!el se hiszed!!!
-
#75 Én ezt szedtem le, lehet ez nem jó ? "yellowdog-5.0-phoenix-20061127-PS3.iso"
Ha felbosszant nem görcsölök vele. -
Jimanszky #74 most meg fekete a képernyő,középen egy szürke csík -
Jimanszky #73 még nekem sincs billem -
#72 Hát nekem nincs billem se egerem, igy nemtok telepiteni.
Mármint nem reagál a bill.
Odáig eljut hogy check install dvd or skip, de nem tudok skippelni,nemtom miért nem látja a billt, pedig mikor töltődik akkor fel is villantja. -
Jimanszky #71 :D:D.rossz mappanevet adtam:D:D:D -
Jimanszky #70 sikerült!!!!most olvassa az adatokat,meg ül fent 2 pingvin a képernyőn:D -
#69 Nem raktad be a DVD-t? :D -
Jimanszky #68 jajjj de én mekkora egy barom vagyok:D:D -
Jimanszky #67 hát megcsináltam,de így se jön be és nincs start felirat:( -
Jimanszky #66 elrontottam.még jó h újraírható a dvd:D.hülyéknek áll a világ:D:D:D -
#65 Nem jelent meg egy Start felirat az Other OS Installer alatt? -
Jimanszky #64 kiírtam,beraktam PS-be,de nincs semmi.rámentem az install other os-re,de semmi..
-
Jimanszky #63 akkor megy ez:D.kíváncsi leszek mi lesz belőle..és utána a PS3-on install os és ennyi? -
#62 Igen, DVD is jó, és sima adat DVD kell. -
Jimanszky #61 okél,megvan
neroval hogyan tudom kiírni?sajna csak dvd-re tudom.adat dvd? -
#60 Nem is kell megnyitni a PC-n, csak másold a két fájlt (otheros.self, otheros.bld) egy üres CD-re vagy egy memóriakártyára a
/PS3/otheros/
könyvtárba (ezt neked kell létrehoznod). -
Jimanszky #59 de még alapvető szgép ismeretem sincs:) -
Jimanszky #58 letöltöttem,de nem tudom megnyitni,mert nem tudja semmilyen programhoz se hozzárendelni -
#57 Nekem meg még nincs PS3-am, így gyakorlati tapasztalatom se :) De próbálom gyűjteni az infókat, mert ez is egy fontos szempont lehet a vétel időpontját illetően. -
Jimanszky #56 köszönöm a segítséget!sajnos nem mindenki ért az ilyen dolgokhoz:(/köztük én se/ -
#55 Hivatalos telepítési útmutató.
Az oldal közepén van egy nagy download felirat, arra katt, aztán elfogadod a feltételeket, és már töltheted is az otheros.self -et. -
Jimanszky #54 az otheros.bld fájl már megvan.a másikat honnan tudnám leszedni? -
Jimanszky #53 á nem vágok semmit:@angolul se nagyon tudok.hova kell csinálni mappát?szgépre?és úgy kell őket elnevezni?az egyik fájlt már leszedtem,de a másikat honnan tudom? -
#52 Installing Linux on PS3 -
Jimanszky #51 linkeltél útmutatót?az hol van? -
#50 Windows emulátor sajnos nincs. Linux alatt elvileg van a Wine, de az csak X86 architektúrán működik, a PS3 meg alapvetően PowerPC. Amit Te láttál, az egy X86 emulátorra (QEMU a neve) telepített XP volt, ami használhatatlanul lassú megoldás.
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy milyen sebeséget produkálna a wine QEMU alatt. -
#49 Yellow Dog. Az a hivatalosan támogatott, az fogja legjobban kihasználni a PS3 hardveres adottságait. Korábban linkeltem sztem telepítési útmutatót, szerintem nyugodtan vágj bele a telepítésbe, és ha elakadsz, kérdezel. Nagyon elrontani úgysem lehet. -
Jimanszky #48 amúgy szerinted melyik Linuxot rakjam fel?valami egyszerűen kezelhető kellene,mert nem nagyon vágom a témát:( -
Jimanszky #47 akkor az jó.láttam már windows emulátort is PS3-ra.ez viszont gondolom lassabban müködne. -
#46 Nem lesz lassabb. -
Jimanszky #45 nem tudna valaki egy magyar nyelvű leírást a Linux használatáról?/esetleg ha van,akkor konkrétan Yellow Dog-ról/ -
Jimanszky #44 szóval akkor ugyanúgy tudom használni a Windowsos mesenngert,csak nincs hang meg képátvitel.nem lesz lassúbb? -
#43 Gaim
Sajnos tudtommal csak az üzenetküldés megy, hang és webcam nem. -
Jimanszky #42 magyarul tudok e azoknak üzenetet írni Linux alól akik nekem partnereim a Windows Live Messengeren. -
Jimanszky #41 hahó.ide miért nem írtok??Linux alól lehet majd futtatni a Windows Live Messengert?vagy lesz olyan msn progi ami felismeri azokat a partnekerek akik ebbe benne vannak?értitek mit akarok kérdezni:) -
#40 Még gépem sincs:) Arra várok,hogy lehessen xvid-et futtatni felirattal,és akkor veszek. -
Jimanszky #39 szia!te már felraktad a gépre a Linux-ot?segíthetnél hogyan kell.köszi -
#38 Tett már vki fel Linux-ot,úgy hogy tudott Xvid-et nézni a PS3-on?
Ha vki csinálta már,megoszthatná a tapasztalatait!
Thanx -
#37 nadehat Vers mester is mekkmontta, hogy szjupörszamitogep, nem? na... ikszdé
()