Szarvasnet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
vutta😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

JohnnyNapalm
szarvasnet?

fifi
kapcsold ki a proxyt, nekem sem jó tegnap reggel óta...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Firerock
nem volt probléme csak felvetés
de msot újj problem van
sávszélességnövelés volt és ki kellet húzni a modemet
nade az Internet explorer nem akar behozni 1oldalt se(nem azt használom csak za kell az MSN-hez)
mittegyek?

a problem megoldódott? 😊

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Firerock
jajjdejó hogy te is ittvagy 😊

Csabesz6
firerokkk ;D

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

fifi
megoldható elvi szinten, de 99.9% hogy lebuksz. pláne, mert a Goldextõl õk vették át a mikrohullámút, tehát pontosan tudják milyen tetõn mi lehet, ha érted mire gondolok... 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Firerock
szóval ez legálisan nem megoldható?
anyumék fizetnek elõ😊
és elég kakk a bizim😊

Firerock
áhhá köszi a helpet
úgylátom teis Szarvasi vagy
akk eleht hogy lehet is törölni ezt a totyikot
v jó lessz még vmire

Hoppá, én tegnap 500km-nek olvastam az 500 métert, elég meglepõdve olvastem most elsõre hogy wifi-vel és társaival jöttök, amíg le nem esett.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Gladiator
Ezzel az irányított antennával valami gebasz mindig van. Jön egy nagyobb fuvallat, és simán elállítja, utána meg szophatsz egész nap a tetõn, hogy helyrerakd.

fifi
ne legyél már ilyen naív drága gyermekem... szted ilyen trükközésre nem gondoltak az Opauszkiék?
egyébként meg április 5-tõl nagy sávszélesség emelések lesznek, tessék elõfizetni rá! 4megabitet megkapsz valami 7 ezerért, de van nagyobb sávszél is 10ezer alatt...
ja és elõre megmondom neked, ha mikrohullámmal akarsz bûvészkedni, hogy csak óvatosan, mert õk vették át a mikrós netszolgáltatást a Goldextõl... én anno szoptam kalózkábellel nem is kicsit...

PíszLávJuniti
Ezért kell egy jó, nagy nyereségû irányított antenna.
Ph!n érdemes szétnézni.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Dj Faustus
A mostani szabályozás:
A 2400 – 2483,5 MHz es sávban használt rádióállomások üzemeltetési feltételei:
EIRP maximum 100 mW
Spektrális teljesítmény sûrûség
FHSS esetén: max. -10 dBW/100 kHz,
FHSS-tõl eltérõ rendszer esetén: max. -20 dBW/1 MHz,
Berendezésre meghatározott adatsebesség: min. 250 kbit/s,
Antenna: integrált (nincs antenna-csatlakozó),
vagy
dedikált (a berendezés tartozékát képez külsõ antenna)
Az üzemeltetési feltételek között nincs elírás a csatornaosztásra és a
kitöltési tényezõre, minthogy ezekre a mennyiségekre a magyar és
európai szabályozás nem ír el korlátozást.

Dj Faustus
Csak azért mondom, mert volt kavarás a HIF által:
http://index.hu/tech/net/wifi0514/
http://www.hwsw.hu/oldal.php3?cikkid=810&oldal=1

Másrészt a Wifi alapkiépítésben nem hat el 100m-nél tovább:
http://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11#Summary

PíszLávJuniti
Wifi-vel simán megoldható, HIF engedélyes? loál 😄 nincsenek akkora jelszintek, a 2.5 GHz meg szabadon felhasználható.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Dj Faustus
"ez azt jelenti hogyha én lemondom a netem és veszek 1 IP-t akkor mamám netjérõl tudok netezni korlátlanul az Ip-cím bérlési tarifájával???"
Elvileg igen, gyakorlatilag nem biztos.

Ha kábelmodemes netje van a mamádnak, akkor át kéne hidalni az 500 métert. normál UTP/BNC kilõve (földben vezetni nem ildomos), Wifi is kevés (esetleg irányított antenna és egy erõsítõ talán segíthet, de az már komplikált - meg HIF engedélyes). Optikai kábel meg drága...
A te kábelmodemedrõl meg nem használható a mamád elõfizetése (ráadásul ha lemondod, a kábelmodem ugrik).

Ha rádiós elõfizetése van a mamádnak, és te is fogod az adást,akkor már könnyebben megoldható a helyzet (egy elõfizetés, több IP-cím esetén).

Ráadásul a szarvasnet tájékoztatója szerint a korlátlan elõfizetésekhez kettõ számítógép csatlakozhat, ebbõl következhet, hogy több IP-címet is adhatnak.

Nem vagytok egy modemen, mégcsak a cég hálózatán sem vagy, vagyis nem mûködik az amit te kitaláltál. Ha egymás mellett lenne a két gép egy elõfizetésen, akkor mehetne az amit írtál, de akkor sincs értelme otthoni gépeknek külön IP-t venni átlagfelhasználóknak. Olyanoknak éri ez meg esetleg a két IP akik az egyiken valami webszervert, vagy egyéb szervert futtatnak, a másikat meg használják "civil" módon.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Shiwo
hát ha átakarsz járni hozzá netezni...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

passz bocs biztos tud valaki segiteni 😄

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Firerock
Hellosztok
lenne 1 kérdésem
van otthon 1 netem ami nem korlátlan
és mamámnál még1 ami viszont korlátlan(tudni kell 500m-re lakunk 1mástól
és írtak 1 E-mail(a szolgáltatóm)miszerint(részlet):
"Minden elõfizetéshez 1 db fix külsõ IP címet adunk ingyen. További IP címek díja havi bruttó 3.000 Ft/hó/db (2.500 Ft + ÁFA)"
ez azt jelenti hogyha én lemondom a netem
és veszek 1 IP-t akkor mamám netjérõl tudok netezni korlátlanul az Ip-cím bérlési tarifájával???
plz help