Webkettes felvilágosítás III.: Csevegünk-csetelünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Egyébként amikor én elkezdtem az msn-t használni még rengetegen használtak ICQ-t, szóval fel lehet tenni a kérdést hogy miért terjedt el az msn... (lehetõleg ne szükitsük le a problémát arra hogy a szemét microsoft beintegrálta...)
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
msn account létrehozása
Ugye vagy használod létezõ email cimed ami bármi lehet, vagy csinálhatsz magadnak hotmaileset. Azért azt ne várjuk már el a Microsoftól hogy pl készithessél az õ weboldalán pl freemailes email cimet... azonban ha van egy freemailesed akkor azt minden további nélkül használhatod. Szóval errõl ennyit.
Egyéb kérdés?
Ez nem igaz. Amíg nem volt Live Messenger azzal is simán belehetett jelentkezni, csak pár funkció nem volt elérhetõ vele.
Egyszóval: az MSN még akkor terjedt el mielött Live Messenger lett. Akkor még az alap windowsos is tudok kapcsolódni a hálózathoz.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Ugyanis nem kell hotmailes emailcim a regisztrációhoz, én már idestova kb 5 éve használok msn-t és már akkor sem kellet...
Egyébként az xp-s mnsennel már rég nem lehet msnezni, elavult, le kell tölteni netrõl, szóval ez is hülyeség hogy ezért használják ennyien.
Egyébként én minden ilyen vitánál érdekesnek tartom, hogy sok technikai részlettel érvelõ emberke soha nem gondol arra, hogy talán egy termék azért sikeres mert õ tudja a legjobban lefedni az emberek VALÓS igényeit.
Hiába tud egy másik 100x annyit ha azt nem tudja (vagy nem úgy) ahogy arra az átlagembernek szükséges van.
már ha be van kapcsolva , hogy látszanak a láthatatlan fájlok, erõsen be van korlátozva mennyi szöveget írhatsz be, rengeteg funkció erõsen bugos,
a regisztrációnál az id már csak valami hotmailes név lehet, ami szintén nagy köcsögség
és ezek csak az ami egybõl feltûnik 😊
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
elõször is MSN már nincs, jobb helyeken WLM-nek hívják. Én inkább a többi Messenger programot hívnám butának, azon kívül hogy megpróbálják lekoppintani a WLM-et. Egyébként a Plus-al egy csomó funkció adható hozzá WLM-hez. Megjegyzem a 9-es Live Messenger már beépítve fogja tartalmazni a Plus-t!
Van egy olyan érzésem, csak divatból fikáztok mindent amihez köze van a MS-nak... A szutyok klienseket meg ajnározzátok LOL
MSN egyszerûen azért lett népszerûbb mert XP telepítéskor felmászik, és régen nehéz volt leirtani. Olyxan mint az Explorer. Ezt kapjuk az oprendszerrel, így ezt használja mindenki. Nekem is tesóm miatt kell, mert õ szereti a smileykat, meg az összes ilyen lóf...t, egyébként én is Trilliánoznék vagy Gaimeznék Win alatt is. Tényleg az mûködik win alatt is? Sose próbáltam.
http://csanad.blogspot.com/
Persze lehet, hogy azóta javították (kb fél éve használtam utoljára MSN-t... bocs.. Live Messengert...). Jól elvagyok a mirandával csak 6MB memóriát eszik, és több hálózatot tud. Pluginokkal bõvíthetõ, hordozható.
Az MSN es ismerõseim észre sem veszik, hogy nem MSN-t használok. Csak mikor nem fogadja a gép a rezgetést vagy az animációkat. A smilekból meg semmit sem látok. Bár a smile még elmegy, engem a szöveg helyett megjelenõ, villogó, csavarodó, csillogó-villogó, meg ugráló és tarka-barka szövegek idegesítenek. És mindenki küldi õket, hogy boldogítson... És még mernek visszakérdezni, hogy nekem miért nincsenek "ilyenek" az írásaimban.. Szegény Gábor a falat kaparja tõlük és még azt akarják, hogy én is csináljam... Inkább látni sem akarom. Az MSN hálózatát én is csak azért használom mert sok ismerõs nem ismer mást.
Egyébként a hang és videoátviteli minõsége a legrosszabb az összes csevegõprogram közül.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Ki lehet kapcsolni benne a rezgézt, így máris nem idegesít.
Aztán ki lehet kapcsolni benne a smile-ket, így csak a karaktereket kapod meg.
Be lehet menni a setup menübe is <#nezze>#nezze>
Nagyon sok minden része testreszabható
"MSN+"-val meg fõleg.
ezt hol állítod be?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
http://www.raphirek.hu
anno az ICQ 2000 és '99-es változata sokkalta jobb volt, használhatobb... de ma már senki nem használja kb fél éve 1x felraktam és beléptem... a 90 anno ismimbõl 1 volt online... MSN-n ez 15 a 100 ból... szal... na mind1...
Ma már az MSN-n mellett Skype-t használok és tök yó tom mindenkiNET ajánlani 😛
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
Ha valamit ki lehet benne kapcsolni, akkor az eleve nem trágya.
és én pl maxi értékelem a sharing folder megoldást - nyomni át vele
munkákat ügyfélnek minden pénzt megér.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Egyébként azért jó még a Trillian, mert nem látom az msn-es béna smileykat, meg hülye animációkat. Na meg az a rezgetés és a hangok 😊 Azt sem értem meg, hogy mikro jönnek már rá MSN-ék, hogy 2-3 embernél többel nem lehet egyszerre chatelni a sok ablak miatt. Böngészéskor is már új lapot nyittok, nem ablakot....
\"There is no respawn or load game in real life!\"
A miranda a multi chat programok között a leg kevésbé "csicsás" és több felület van. Azt használja a felhasználó amelyiket akarja. Ráadásul pendriveon hordoztató az egész chat beállításunk.
Ahhoz hasonló még a Gaim ami szintén egyszerü, és linuxos verziója is van. Kicsit több memória kell neki, de picit többet is tud cserébe.
Mind 2 program funkciói plug-in okkal bõvíthetõk.
Furcsálom, hogy a multi kliensekrõl (gaim, miranda, Trillian, stb.) nem tettek említést, csak a webes alternatívákról.
de "valami" miatt a Microsoft igen buta kliense szimpatikusabb volt a tömegek számára.
Teljesen egyetértek 😊
Az MSN egyik idegesítõ funkciója, hogy bárki bármilyen karakterkombinációhoz köthet egyedi szmájlikat, ami megjelenik a túloldalon is,
De ezt mér élvezik egyes retardáltak? Soha nem fogom megérteni 😞 Engem például rohadtul zavar, nem is szoktam válaszolni annak aki ismeretlenül szmájlizik (aki ismerõs, arra meg rászólok hogy kapcsolja ki vagy nem írok vissza)
A másik, számomra teljesen érthetetlen feature, az a rezgetés. Mi a búbánatnak kell egy ilyen fosadék funkció, mi az értelme, valaki árulja már el mert nem akarok hülyén meghalni! 😊
Mert ha nem vagyok a gépnél, hiába rezeg. Ha a gépnél vagyok, de nincs kedvem visszaírni, akkor is hiába rezeg mert leszarom, de benne van a pakliban hogy felidegesít és esetleg hirtelen felindulásból bannolom az illetõt. Ha meg a gépnél vagyok, és van is kedvem csetelni akkor is hiába rezeg, mert akkor meg úgyis észreveszem hogy írt... Nem értem.
És mennyire igaz, mert akikkel értelmesen lehet csvegni, azok nem használnak piktogramokkat.
Grat a cikkírónak 😊
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
Én használom pl. az ICQ-t, MSN-t, Skype-ot meg Gmailon is vagyok... De mindezek közül számomra az ICQ az ászok ásza.. Rengeteg ismerõsöm, barátom ezt használja így természetesen én is.. Sõt várom a 6 os verziót, ami érdekes és egyben hasznos újításokkal is fog szolgálni.