10
Norton Antivirus 2007
-
#10 Húzd ki a netet és nyomj rá az internetes aktiválásra. Miközben próbál a netre kapcsolódni nyomj cancel-t.. elvileg itt kell bejönnie a telefonos aktiválásnak.. Persze gondolom nem tört verzió, ezért neten is aktiválhatod... -.-
(Amúgy google-ban is megtalálhattad volna ezt.. )
Ja és minek használsz nortont??:C -
Dodo55 #9 A telefonos aktiválás csak akkor aktiválódik, ha érzékeli, hogy nincs net, legalábbis úgy emlékszem, amikor egyszer kipróbáltam talán a 2004-et.
De neked van interneted, ezért nem kell neked telefonos aktiválás, mert az internetes ugyanúgy aktiválja, sőt gyorsabb, és mindig elérhető.
Szóval te csak ne akard telefonon aktiválni, ha már fizettél érte sok pénzt, akkor még ne akarj telefonszámlát is többet fizetni.
Remélem leesik mire célozgatok igazából...
Egyetértek abban, hogy írtó drága minden program egy Magyarnak, ezért senkit nem tekintek rossz embernek, aki spórol kicsit, de akkor csinálja saját maga, és ne kérjen nyilvános helyeken másoktól segítséget, főleg ne nyisson új topicot emiatt. Aki meg nem tudja saját maga megoldani, az meg nem érdemli meg, hogy spórolhasson. Ennyi. Én így gondolom. Aki elég ügyes, és kitartó, az megérdemli, hogy a Magyarok hátrányos pénzügyi helyzete ellenére használhasson egy programot(kizárólag magáncélra), de aki nem próbál meg mindenféle dolgot 1 órán keresztül, mielőtt segítséget kérne, az nem érdemli meg. -
#8 nem is mondtam. idéztem :) -
#7 kapsz is...... -
#6 "Jééé, itt jártam zárás előtt:DDD" <---- ezér nem bünti szokott járni? -
#5 Egyrészt: Jééé, itt jártam zárás előtt:DDD
Másrészt: Megmocsakk vírusirtó ami valaha létezett.(igazából minden Symantech program olyan szar, amilyen csak lehet. még a Ghost is, amir emindenki esküszik... Már a Norton Commandert is útáltam.(Dos navigator rulez).)
Ha minőség kell, akkor használj Nod-ot. én speciel nem ismerem, de mindenki isteníti, biztos nem rosz.
Én Antivir Personal-t alias AVG-t használok. Igen jó eredményeket ért el mindenhol(majdnem mint a nod), és tök ingyenes.(a fizetős verzió anti-spyware is egyben, de van ingyenes is)
Nekem még sose volt vele vírus gondom. komolyan. meg nem 200 mega, mint a norton, hanem max 15:D -
#4 vagy avastot -
mod #3 [nagy]YOU HAVE FAILED THE MISSION! -
#2 Ötletem nincs de szerintem a legszarabb vírusírtó ami létezik:D
Használj nodot vagy bitdefendert :) -
addam20 #1 Szisztok!
A címben nevezett programot szeretném aktiválni. Azonban sehol sem találom a telefonos aktiválás lehetőséget, mindenáron interneten akarja magát aktiválni(úgy meg nem tudom használi a törést hozzá).
Van valakinek ötlete?