14
Bt programok és játékok J2ME
-
Avvoltoio #14 Egy ingyen letölthető saját magam által készített ötödölő játék:
Ötödölő
(a forráskód is letölthető)
meg készítem a második játékom, erről bővebb infó itt:
The Wreckhunter -
#13 Töménytelen mennyiségben sem találtam egyet se. N80ra kel, azaz s60v3 azaz os9.1. Nem futtatja a régi symbian progrtamokat. -
#12 Ezt már ismerem. De ha ott van, akkor majd megnézem. -
#11 www.nokiaprogramok.hu
töménytelen mennyiségben találsz rá -
#10 Asszem talán van valami, de még sosem találtam meg és úgy tudom, hogy a K750i infrája kemény 2,5 cm-ről tudná távirányítani a TVt. Nekem is K750i-m volt, fasza kis telefon. De ilyen programot nem tud valaki Nokiára? Olyan kéne, ami fut N80on, szóval vagy symbian 9.1es vagy java-s. -
#9 nincs -
Neoncsoves #8 első kérés:
Hallottam hogy Nokiára van olyan progi, ami "univerzális tv kapcsolót" csinál a telefonból. az infrát rátartod a tv infrájára mintha távkapcsoló lenne... és tudod kikapcsolni a tv-t meg minden. azt akarom kérdezni hogy Sony Ericcson-ra van-e ilyen? k750i-m van arra kéne :P -
#7 mobil részleget alig moderálják. -
#6 Hát ebben tényleg van igazság. Ott scak játékok vannak. Esetleg akkor Bt programok J2ME cím kellett volna. De szerintem ha nem zárják be maradhat. -
Shadow_THH #5 :/ -
#4 ezzel mi volt a baj? nincsennek benne programok? -
#3 Ennél jobb nyelven nem is lehetne. Én amúgy olyat ismerek, hogy Bloover. Ez valami BT hacker program. Sok mindent csinál, de nekem eddig csak a híváslistát sikerült beolvastatnom vele, de az is már valami. Sajnos sok telefonnal nem működik (mármint sokat nem tud hackelni) -
alfredosz #2 Pl ez egy hasznos progi lehet: http://k508i.wz.cz/?x=ftp_bt
Mások mobilába lehet bejutni és dolgokat"csinálni" :) -
alfredosz #1 írjátok meg, miket ismertek és melyik honlapon találhatók!