372

TIR Jún.24-től 15:55-kor az M1-en!
  • caseih9400
    jaj ennek egy részét láttam már jó pár éve akkor egy mercibe bújt két ember mert üldözték a zsaruk asszem de nem biztos de lehet hogy az nem ez volt de az biztos hogy az is az M1-en jáccoták:P
  • balisteel
    Hát ez egy olyan 10.000 ft-os kat de megnéztem gépen és a T.I.R hez is ugyanolyan kodeck kell mint ahhoz a divxes filmekhez amiket hanggal játszik. Ennyit tudok, szal kéne neki hangot tennie rá ti, hogy oldottátok meg?
  • Landor
    abból is ugyan úgy vannak minőségi és tudásbeli kategóriák. az enyémet néha elő KELL venni mert bizonyos típusokat nem játszik le az asztalim (ami egy régebbi modell)
  • schrank
    hordozható lejátszó ? mert ha igen az szart sem ér inkább vegyen helyette egy laptopot
  • balisteel
    Sziasztok!

Olvastam ,hogy másnak is van illetve volt gondja a divx-es DVD lejátszóval. Én gépen nézem ott jó, de kamionsofőr bátyámnak odaadtam mer tom, hogy nagy kedvence és neki is az a gondja, hogy divx-es lejátszóval van kép de hang nincs. Szóval mivel látom másnak sikerült ezt orvosolnia szeretném megkérdezni, hogy mi a megoldás?

Köszi!

Bálint.
  • norbi56
    húzzámá el ne itt mérgelődjél
  • Landor
    talán ha használnál írásjeleket...
  • schrank
    inkább reklámozd nekik (kamionosoknak) az új "találmányotokat" mobilsszélessáv
  • schrank
    te most miről beszélsz ha itt valaki ideges az te vagy a bemutatós szmájli meg vicces nem haragos úgy hogy nagyon nem vágod a hsz-eim hangulatát
  • Landor
    én is rühellem, mert telefossa az összes fórumot..
    egyszer majd remélem valaki jól megveri :Ð
  • norbi56
    ja ezis igaz de ne itt vezesse le az idegeit
  • tom79
    Köszönöm sikerült megoldanom.
    Elnézést h ilyen felzúdulást váltottam ki.
  • Landor
    scranknak a világgal van baja :-)))
  • norbi56
    neked mi a ****** bajod van ha nemtetszik a fórum nemkell idejönni
  • schrank
    mi van szofverkalóz idáig süllyetté ha ezt elmondom a főnöködnek mehecc majd a vodafonhó
  • Landor
    nyert
  • Kongy
    tir?
  • Landor
    ez van kint neten.. ;(
  • Schwarz
    lehet, nemtetszik neki a 22KHz, vagy a layer 1. layer 2 szokott lenni, amit biztos lejátszanak ezek.

jobb minőségben nincsenek meg ezek? :P
  • Landor

• tom79
    Megérkezett a csomag. házimozival probálom lejátszani: kép oké de hangot nem tudok rá tenni, pedig látszik h van rajta. Nincs valami ötleted?
  • Landor
    PRIVÁT ÜZENET
  • tom79
    ?
  • Landor
    PM ment
  • tom79
    Nem tudom, mondj valamit
  • Landor
    azt hiszem 2 DVDre megy csak fel, mind a 12 rész
  • tom79
    Hány DVD?
    MInd a 12 rész?
  • Landor
    mondd mennyit ér meg neked
  • tom79
    Sziasztok!

Megvan valakinek a TIR minden része DVD-n. El tudnátok küldeni postán? Mennyiért?

Üdv
    Tom
  • norbi56
    ok
  • schrank
    mennyyé szólj a kamionos topikba hogy ven a tir topik mert valszeg ők nem is tudnak róla
  • norbi56
    te mindig csak arra gondolsz???
  • schrank
    megnéztem az első részt ez a kis kurva gyerek annyira felidegesített ki se tudtam rá ...
  • Félember #59
    mind1!én nem anak szántam csak véleményt nyilvánítottam de amugy mind2 ötöknek igaza vanXD
  • Landor
    pedig az volt
  • Félember #57
    már bocsi de nem beszólásnak szántam
  • Landor
    szvsz még mindig jobb mint sok most futó szappanopera
  • Voltan
    Régen imádtam, de most megnéztem pár részt, megint adták, és hát valami hihetetlen gagyi...

Persze ugyanez volt a Lindával is, pedig anno odaszögezte az egész vsaládot a TV elé :DD
  • Landor
    faszt szosz be köcsög ujrek :D
  • Félember #53
    ejj ha megyám a vitatkozás:SLOOOL