372
TIR Jún.24-től 15:55-kor az M1-en!
-
#92 jaj ennek egy részét láttam már jó pár éve akkor egy mercibe bújt két ember mert üldözték a zsaruk asszem de nem biztos de lehet hogy az nem ez volt de az biztos hogy az is az M1-en jáccoták:P -
balisteel #91 Hát ez egy olyan 10.000 ft-os kat de megnéztem gépen és a T.I.R hez is ugyanolyan kodeck kell mint ahhoz a divxes filmekhez amiket hanggal játszik. Ennyit tudok, szal kéne neki hangot tennie rá ti, hogy oldottátok meg? -
Landor #90 abból is ugyan úgy vannak minőségi és tudásbeli kategóriák. az enyémet néha elő KELL venni mert bizonyos típusokat nem játszik le az asztalim (ami egy régebbi modell) -
#89 hordozható lejátszó ? mert ha igen az szart sem ér inkább vegyen helyette egy laptopot -
balisteel #88 Sziasztok!
Olvastam ,hogy másnak is van illetve volt gondja a divx-es DVD lejátszóval. Én gépen nézem ott jó, de kamionsofőr bátyámnak odaadtam mer tom, hogy nagy kedvence és neki is az a gondja, hogy divx-es lejátszóval van kép de hang nincs. Szóval mivel látom másnak sikerült ezt orvosolnia szeretném megkérdezni, hogy mi a megoldás?
Köszi!
Bálint. -
#87 húzzámá el ne itt mérgelődjél -
Landor #86 talán ha használnál írásjeleket... -
#85 inkább reklámozd nekik (kamionosoknak) az új "találmányotokat" mobilsszélessáv -
#84 te most miről beszélsz ha itt valaki ideges az te vagy a bemutatós szmájli meg vicces nem haragos úgy hogy nagyon nem vágod a hsz-eim hangulatát -
Landor #83 én is rühellem, mert telefossa az összes fórumot..
egyszer majd remélem valaki jól megveri :Ð -
#82 ja ezis igaz de ne itt vezesse le az idegeit -
tom79 #81 Köszönöm sikerült megoldanom.
Elnézést h ilyen felzúdulást váltottam ki.
-
Landor #80 scranknak a világgal van baja :-))) -
#79 neked mi a ****** bajod van ha nemtetszik a fórum nemkell idejönni -
#78 mi van szofverkalóz idáig süllyetté ha ezt elmondom a főnöködnek mehecc majd a vodafonhó -
Landor #77 nyert -
#76 tir? -
Landor #75 ez van kint neten.. ;( -
#74 lehet, nemtetszik neki a 22KHz, vagy a layer 1. layer 2 szokott lenni, amit biztos lejátszanak ezek.
jobb minőségben nincsenek meg ezek? :P -
Landor #73
-
tom79 #72 Megérkezett a csomag. házimozival probálom lejátszani: kép oké de hangot nem tudok rá tenni, pedig látszik h van rajta. Nincs valami ötleted? -
Landor #71 PRIVÁT ÜZENET -
tom79 #70 ? -
Landor #69 PM ment -
tom79 #68 Nem tudom, mondj valamit -
Landor #67 azt hiszem 2 DVDre megy csak fel, mind a 12 rész -
tom79 #66 Hány DVD?
MInd a 12 rész? -
Landor #65 mondd mennyit ér meg neked -
tom79 #64 Sziasztok!
Megvan valakinek a TIR minden része DVD-n. El tudnátok küldeni postán? Mennyiért?
Üdv
Tom -
#63 ok -
#62 mennyyé szólj a kamionos topikba hogy ven a tir topik mert valszeg ők nem is tudnak róla -
#61 te mindig csak arra gondolsz??? -
#60 megnéztem az első részt ez a kis kurva gyerek annyira felidegesített ki se tudtam rá ... -
#59 mind1!én nem anak szántam csak véleményt nyilvánítottam de amugy mind2 ötöknek igaza vanXD -
Landor #58 pedig az volt -
#57 már bocsi de nem beszólásnak szántam -
Landor #56 szvsz még mindig jobb mint sok most futó szappanopera -
#55 Régen imádtam, de most megnéztem pár részt, megint adták, és hát valami hihetetlen gagyi...
Persze ugyanez volt a Lindával is, pedig anno odaszögezte az egész vsaládot a TV elé :DD -
Landor #54 faszt szosz be köcsög ujrek :D -
#53 ejj ha megyám a vitatkozás:SLOOOL