System.log hiba!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#hehe>#hehe><#lama>#lama>
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
hát igen...lehet neked van igazad, ha a géppel van a baj...
mert én úgy értelmeztem, hogy a játék során merült fel probléma, azért linkeltem neki azt 😊
mert én úgy értelmeztem, hogy a játék során merült fel probléma, azért linkeltem neki azt 😊
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
gratulálok... sikerült egy teljesen fölösleges topicot nyitnod, ráadásul a *játékosok fórumába*. miért nem kapásból a zene részletbe nyitod? az iylenekre ott az általános segítségkérõ topic
zárható.
zárható.
"The trees move. Do you not see it?"
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Na az a bajom hogy bekapcsolom a gépem ki is írja:
FUJITSU SIEMENS Computers
Azt utána FEKETE KÉPERNYÕ és SEKÉPSEHANG!<#rinya>#rinya>
Na de nem most keztem én se! XD<#eplus2>#eplus2>
F8----->Csökkentett mód...
Elkezdi tölteni a fileokat!
ÉS megakad egy bizonyos:
MULTI(0)DISK(0)RDISK(0)PARTITON(1)/WINDOWS/System32/confing/system.log
fájlnál megakad és utánna vagy leagy vagy nemtom mert semmi nem történik!<#nemtudom>#nemtudom>
Rákerestem GÚGLI de nem találtam semmit! Csak hogy ez egy NAPLÓFILE! Meg még vmit Portugálul! Vagy Spanyolul!<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
De már naon akarok gépezni! (Fõleg Silkroad-ozni meg F.E.A.R.-ezni! <#szeret>#szeret><#rinya>#rinya>)
!!!HELP PLLS!!!
FUJITSU SIEMENS Computers
Azt utána FEKETE KÉPERNYÕ és SEKÉPSEHANG!<#rinya>#rinya>
Na de nem most keztem én se! XD<#eplus2>#eplus2>
F8----->Csökkentett mód...
Elkezdi tölteni a fileokat!
ÉS megakad egy bizonyos:
MULTI(0)DISK(0)RDISK(0)PARTITON(1)/WINDOWS/System32/confing/system.log
fájlnál megakad és utánna vagy leagy vagy nemtom mert semmi nem történik!<#nemtudom>#nemtudom>
Rákerestem GÚGLI de nem találtam semmit! Csak hogy ez egy NAPLÓFILE! Meg még vmit Portugálul! Vagy Spanyolul!<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
De már naon akarok gépezni! (Fõleg Silkroad-ozni meg F.E.A.R.-ezni! <#szeret>#szeret><#rinya>#rinya>)