197
ki hol, hogyan...,!
  • macselek #37
  • szando
    azért a patakokban ömlő geci az nincs kikockázva :D
  • Emmegki
    japánban kötelező a tv-ben a nemi szerveket kikockázni. de még szexfilmben is. szal csak a lényeg nem látszik
  • szando
    én nem nagyon találkoztam még netszerte ilyennel (jó, hát volt már rá példa azért:)), szal azért kértem. meg gondoltam hogy Te, mint tapasztalt bukakke-rajongó :D, tudsz adni valami tuti kis linket ahol sokminden van.
    de akkor majd keresek még :)
  • VinylToy #33
    ja és az nem számít ha valaki egyedül csinálja :D
  • VinylToy #32
    meztelen női szobor mellett csináltad? :D
  • kas123
    lol :D:D:D:D:D
  • Sir Quno Jedi
    Végülisaz! A topignyitógató, márha tényleg leszpikus jánynő, akkor valószínűleg magát reklámozza, mert szeretné részegen bokrokba húzatni magát sokkakkal, avagykitudja-e. :D
  • Shadow_THH
    azt hittem reklám topig :c
  • kas123
    #22: az szép :D:D:D:D
    #23: lool, 1 ilyet megnéznék :D:D:D (a nippon tvt)
  • Sir Quno Jedi
    Melóhelyről?! Jólvagyol?! Amúgy teli a net ezekkel, elég csak alaposan belemászni a bukkake, japan és hasonló keresésekbe. Vannak külön ezen site-okat összefogó oldalak.

De bukkake.tv
    666bukkake stb.
  • Sir Quno Jedi
    Jó, hát ennél sokkal durvábbakat (és undorítóakat) is lehet látni, de ez náluk már-már hétköznapi, csak nálunk lenne extrém, ha mondjuk Dobó Katát törött bordával cuccolná a Nacsa a jégen, vállvetve egy lipicaival... Szar egy helyen-e élünk-e?!! :DDD
  • szando
    linkt! :DD
  • mila69en
    japok nagyon betegek:DD bukkake büntet nagyon:DD
  • Sir Quno Jedi
    Jaja. Bukkake.TV-n is van, hogy száz darab körüli pasi odaáll és egy kislányforma (nyilván már nagyonnemaz) japójányra ráverik, lenyeletik vele, miegymás. Aztán ha sír, vagy kiborul, akkor vagy várnak míg kibőgi magát, mer kultúremberek és utána folytatják, avagy éppen akkor tömik meg a pofikáját a legjobban mikor sikolt torka szakadtából és már nem lát a könnyeitől. Ez napi műsor... Végülis ott mán ez se nem extrém.

Kedvencem még az a hétköznapi nippon TV show (kb. mint nálunk a legyen ön is milliomos), ahol vagy 100 lány vetélkedik (szopnak pl., stb.), 4 nyer, majd kő-papír-ollóval döntenek és egyet azok közül jól megdöngetnek a többi előtt, azok meg irigykednek. Faja. Japók nélkül szegényebb lenne a világ...
  • G_ArchAngel #22
    helyszín: keszthelyi strand nappal, közben még labdát is dobtam vissza egy gyerekcsapatnak:)))
  • kas123
    Az extrém sex nem csak a heytől függ =), pl.: 1 csaj és 10 fiú otthon is extrém =).
  • Pheaper
    hmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • Sir Quno Jedi
    No, mégis miért jók a leszbik?! Azok nagyívből lexarnak téged, max. messziről nyáladzhatsz rájuk (bár kétségtelenül annak is megvannak az előnyei). Igaz, ha mondjuk minden nő leszbi lenne, nem tennék több jóravaló férfi életét tönkre, mi meg szokhatnánk át a marokmarcsára, a birka"SEX"re és a seggbekukira... :DDD Ja és sosenem kéne többé levinni a szemetet és a pókokat sem kéne elnyomni a sarokban...ÁLOMVILÁG!!! :DDDDDDD
  • soma22
    nem oda koncentráltam:D
  • kas123
    kisgyerek pucér volt? :D
  • Aspyrin
    Adatlapja : 25-30 éves, lány. Talán az.. :)
  • mila69en
    :O honnan tudod?:D de tényleg szertni valók:D

szerk: jaaaaa most néztem meg az adatlapját:DDD lány:O
  • soma22
    velencei tó, a kisgyereket meg apukája mellettünk tanitotta uszni:D
  • kas123
    yaya =) naon szeressük őket :D
  • Aspyrin
    Szeretjük a leszbiket :)
  • mila69en
    hát ha az is extrém akkor nekem volt már sok extrém parkos élményem:D
  • kas123
    +fav
    =)

#5 hát azért nyilvános hely...és az már kb extrémnek is felfogható (sex terén), bár mondjuk 1 hősök terei sex-el nem ér fel =).

Rexor...ne rontsd meg ezt a topikot =)
  • mila69en
    kislány? te pedo állat:D
  • autoszimulator
    Eccer egy kislány nadrágon át megérintette a kukimat a parkban, és tényleg nagyon extrém volt!
  • mila69en
    :DDD
  • mila69en
    park? az mitől extrém?
  • Sir Quno Jedi
    +fav
  • Davidus
    | |
  • avaava
    Kinek hol volt az eddigi legextrémebb sexe...(és hány évesen élte át)?

Nekem 17 évesen volt, pótszilveszteri bulit tartottunk...és mindenki be votl kicsit állva. Én összejöttem 1 csajjal...és elmentünk a diszkóhoz közeli parkba...^^
    sokkal jobb 1 "extrém" környezetben sex-elni, mitn simán (ágyban)