Trilógia lesz a Gears of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én most adtam el a ps2 õt és várom a 3 at,de mióta láttam a gears of wart nagyon gondolkodóba estem! és csak az tart vissza hogy tényleg csak az az 1 játék miatt kellene és az kevés!tom van még burnout,foci meg az a pláza zombis de azok nem fogtak meg! ha kijön a gow2 még ebben az évben a ps3 elõtt igencsak engedek a csábitásnak! mellesleg a multi része is ütõs nincs is jobb dolog mint a társadat levágni lánfûrésszel<#buck>#buck>
Tényleg vannak olyan emberek akik csak egy játékért vesznek egy gépet?<#guluszem1>#guluszem1>
Ez is olyan lesz mint a Halo... pár év, és játszhatunk vele, csak kár, hogy addigra már totál elvault lesz az egész.
én a Commander vagyok én
Nem az elsõ részrõl szólt, csak volt egy ilyen:
"Az elsõ rész után a másik két epizód is CSAK ÉS KIZÁRÓLAG X360-ra fog megjelenni" 😊
"Az elsõ rész után a másik két epizód is CSAK ÉS KIZÁRÓLAG X360-ra fog megjelenni" 😊
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
A cikk arról szól, hogy trilógia lesz... vagyis nem az elsõ részrõl...
GoW talán PC-re is...
GoW talán PC-re is...
ehh ez már nagyon régi hír...és GoW lesz pc-re,csak még késõbb😊
amúgy már nem a 4 milla felé hajladozik aza 3 milla?😊
amúgy már nem a 4 milla felé hajladozik aza 3 milla?😊
Nem, GoW lesz PC-re csak sg van szokás szerint lemaradva 😊
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
A GS Online vmikor írta, h biztos lesz GoW PC-re. Akkor ez most kamu? <#szomoru1>#szomoru1>