15
  • bermuda3
    az oké és az jó is csak engem akkoris irritálnak egyes dolgok mint pl a "készenléti idő". másokat más zavar. ez már az én bajom :) ami még zavarni szokott az a "letisztult forma"... ha téged az én hülyeségem zavar akkor bocs :D (abszolut nem kötekedésnek szánom amit írok:))
  • Gerygrey
    Nesztek, ez csak 2 perc volt.

• Gerygrey
    A Photoshop csodákra képes - mondjuk van egy határ amelyen túl már egyértelmű a pofátlanság, óvatosan kellene bánni ezzel. Inkább az lenne a művészet hogy tényleges kijelzőképet úgy fotózni hogy szebbnek hasson a display mint amilyen valójában. Mert túlozni bárki tud, én például 5 perc alatt felrakom egy Nokia 3210-re a Windows Vistát, csak nem lesz túl hiteles egy ilyen kép mondjuk egy reklámanyagban.

• juzosch
    Igen, ezt jelnti a készenléti idő, de ezt a gyártók sem titkolják. Nemtom mi bajod vele.
    Meg van adva 0 és max terhelés mellett a lemerülés ideje, a többit már csak kitalálják a felhasználók.
  • bermuda3
    ezek a képek csak illusztrációk :) legalábbis ami a kijelzőt illeti...
  • Griphons
    Érdekes... a képeken valahogy többnek tűnik a képernyő felbontása...
  • Gerygrey
    Ott a pont :)
    Nem értem hogy ezek a W-szériás Sonyericssonok mitől "vókmenesebbek" mint a Pxxx, én simán hallgatok jó minőségű zenét a P910-en. A 176*220 kijelző meg anno a 7650-ben lenyűgöző volt, de már nem 2002-t írunk, manapság (pláne egy kimondottan multimédiás felhasználásra szánt telefonnál) már igen gyengus.
  • kuci06
    egész jó telefon, de azért ma már illene belerakni egy 240*320-as kijelzőt...
  • insomniac
    bejön nagyon de a p910it nem adom érte.
  • Super DANTE
    Ez a design nem tetszik, a narancssárga színnel jobban bejön.
  • Inquisitor
    Azért ez a matyó-hímzés rajta túlzás, amúgy jó lenne a design.
  • bermuda3
    a készenléti időnek sosenem szabad hinni... :) az akkor 15 nap ha lerakod a polcra és nem hívnak és hozzá se nyúlsz satöbbi. aki meg így használja annak nem is iylen telefon való :)
  • Rocko
    "a készenléti idő kereken 15 nap" persze papíron én is több vagyok...
  • Brainpumper
    A lassan 2 éves k750i-m w800as fejhallgatóval és szoftverrel + 2 gigás memóriakártyával még mindig a maximumot nyújtja nekem. Nagyon benézték a gyártók mert nagyon nagyot kéne ahhoz villantaniuk hogy váltani akarjak.
  • smaczylaci
    végre egy walkmanphone ami nem az unalmas narancs színt viseli! okos telefon ránézésre a k880i jut eszembe és ez a hasonlóság a specifikációkon is meglátszik.

A cikk írójához: kicsit száraz a cikk... legközeleb kevesebb tényt vagy ne egyből az elején!