Milyen telefonod van most?

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
vállra akaszthatós?:D

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

SHADOWEYES7
nekem is ez van.......

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

King of Roads
most egy ilyenre pályázok

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

King of Roads
<#szomoru1><#wilting>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

gabber_saviola
milyen hedszetet használsz a telefonodhoz?
Linkelj képet és írd le milyen!

<#hehe>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

fifi
5140i
múltkor beleesett pár pillanatra a szennyvízbe de kibírta...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

dienesoft
Z520i-m van.

ilyenem még nekem is volt te gecie :ADSAdsadsadsad

Drephis
neked meg mi az isten bajod van<#idiota>

help

lamase

Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Calver
miért nem olyan címmel nyitsz kapásból topicot hogy "kinek erõsebb az apukája?"
sokkal egyszerûbb lenne, nem kéne itt telefonokkal szarakodni, simán az összes itteni szellemi fogyatékos beírhatná hogy "az enyém! az enyém!"

"The trees move. Do you not see it?"

james69holden
k510i, imádom :)

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Fido4life
k700i

Drephis
#5 -.-

help

gnar killer

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Drephis
áh értem.

help

kas123

szal 1 nagy rakás kaki =), sajnos a SE K700i-m beázott és tönkrement =(

NEOreg3
tesómnak van iylen

szaggatnak rajta a játékok:C

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

scorpeeon
Pedig ütésálló :) Nem szar ez, az aksija állítólag bivaly :)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

mobiltelefon.

Szeressük a zacskós tejet

LasDen
szar

és még a kijelzõ is megrepedezett :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nekem ilyen telcsim van imádom:

PS4 ID: Vordengo

NEOreg3
lényegében oylan mint a d750 (legalsó) csak rosszabb fényképezõgéppel és kevesebb memóriával:)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Alexease
Semmilyen.
Barney Tech
Dö beszt:

Drephis
innen a k700i a legjobb vsz.

help

Frozen Whispers

Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".

zsolesz92

erscon t10-volt elõször,
aztán nokia 3310
aztán siemens s55
most meg motorola v235

Nagyon nem vagyok telefon buzi, tuggyon híni + sms-tküldeni, meg egy fényképezõnek néha örülök.

NEOreg3
volt iylen

iylen

iylen

mosmeg iylen

Nekem k300i van, telefonálni jó, és az a lényeg :)

sgirl
szegény:((8

A jövõ eléggé hasonlít a jelenre, csak hosszabb!

scorpeeon
A mai világban tényleg az <#idiota>
És nem elég, h csak telefonálásra használom már, de nem is készülök új telót venni :)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Drephis
enyim:

help

schrank
minõ meglepõ gondolat telefont telefonálásra használni <#wilting>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

HiPPoNaX

oskovulet, de szeretem

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

scorpeeon

Ilyenem van éppen. Már 2 éve. Már alig használom, csak telefonálásra, játékra ott a PSP :)

schrank
most hogy így láttam a tíz évesnél öregebb telókat tök szar érzés tölt el hogy anno egy évi minimál bér volt egy készülék és órabérnyi percdíjakkal azok voltak a legszebb évei akkor még tényleg presztizsértékû volt ma meg már egy napi bérbõl lehet venni nem elõfizusat <#rinya>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Aquir
nekem SE K500i :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

mila69en
bõvithetõ memória:D(látszik hogy már kicsit gyûrött)mi kell még? kamerázni is lehet belõle:D vízálló is

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

toysoldier
:DDD<#idiota><#idiota>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

mila69en
enyim ilyen
<#idiota>

toysoldier
nincs telefonom. nem telik rá <#wilting>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

[HUN]FaTaL
Sony-Ericsson K510i

http://goo.gl/gd6Zi5

Drephis
<#wilting>

help

0Fritz0
Kamerás mobcsi:

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

ilyen

http://www.lohere.net - a MagyarChan

0Fritz0
Teccik, pubi? :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Drephis
sztem jó tápig ^^

help

motyodlee

mellényzsebben elfér XD

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Oldal 1 / 2Következő →