Milyen telefonod van most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Linkelj képet és írd le milyen!
<#hehe>#hehe>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
múltkor beleesett pár pillanatra a szennyvízbe de kibírta...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

sokkal egyszerûbb lenne, nem kéne itt telefonokkal szarakodni, simán az összes itteni szellemi fogyatékos beírhatná hogy "az enyém! az enyém!"
"The trees move. Do you not see it?"
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
szaggatnak rajta a játékok:C
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Szeressük a zacskós tejet
és még a kijelzõ is megrepedezett :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

PS4 ID: Vordengo
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
erscon t10-volt elõször,
aztán nokia 3310
aztán siemens s55
most meg motorola v235
Nagyon nem vagyok telefon buzi, tuggyon híni + sms-tküldeni, meg egy fényképezõnek néha örülök.
iylen
iylen
mosmeg iylen

És nem elég, h csak telefonálásra használom már, de nem is készülök új telót venni :)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ilyenem van éppen. Már 2 éve. Már alig használom, csak telefonálásra, játékra ott a PSP :)
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
<#idiota>#idiota>éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

http://www.lohere.net - a MagyarChan
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
mellényzsebben elfér XD
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene