Beszélő autók - hamarosan valóság

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BMW... Õk alkották meg az idrive-ot, értenek az ergonómiához. 😉 Ha ezt is õk fejlesztették volna, biztos elõbb kenõdik fel a sofõr egy ifára, minthogy sikerülne lejátszani egy zenét.
Nagyon fikáztok, nagyon fikáztok, de ha az elsõk között ültök egy ilyen járgányban, akkor majd feszítetek, mint pók a lucernásban! <#nyes><#nevetes2>

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?

Chrystopher
Kitt! - Kitt! Bazdmeg húzzd ide az elektronikád, ne stírõld a rózsaszin bogarat! ^^

Kitt! Ne szállj ki a kocsiból!

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

King of Roads
<#nyes>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Atkamon
nah íme egy pozitív és értelmes hozzászólás gratulálok😊

King of Roads
nebaz! kinek kéne ilyen szar?

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

cr3ativ3
nekünk GPS-ünk van, de az is ossza az észt 😊

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

Tetsuo
Nna erre befizetek! 1 fokkal lesz csak intelligensebb mint a több mint 10éves amcsi és japán kocsikban lévõ szöveges tájékoztatás..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Magnetic
Gondolkozz tovább akkor.....

sgirl
mint a terminátorban!
érzelmek..

A jövő eléggé hasonlít a jelenre, csak hosszabb!

Broafka
-Kitt, lõjjél ki rá egy rakétát!
-Rendben Májkül... de Májkül, ott van rajta Giri Jankó Májsz is
-Nem baj, majd mondjuk Devonnak hogy lelõtték! nah lõjjed má' ki!
-Májkül, az én programomban meg van tiltva hogy emberi életeket kiontsak
- JAAAJ, bazd meg! mindent nekem kell csinálnom a hülyeségeid miatt!

tipikus esete, ha a kocsi mondjuk, teszem azt, megtagadja a parancsot! 😛😛

na és ilyenkor mi van? 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

joebacsi
Igen pajti 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

- Kitt gyere értem!
- Azonnal Májkül!

Ahh a régi emlékek...
joebacsi
"A felhasznált ISU rendszert más európai uniós projektekben fejlesztették ki, több nyelvet, valamint grafikus felhasználói felületet támogat és számos területen alkalmazható."

és nem lehet letölteni valahonnan? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

A BKV buszok már most is pofáznak minden megállónál. Idegesítõ és nehéz olvasni miatta.(Más értelmét még nem fedeztem fel)
Arra viszont lenne igény hogy ne kelljen megnyomni a leszállásjelzõ gombot hanem elég legyen csak kimondani: "Nyomódj meg gombocskám vazzeg!", akár ötszörös jegyárakat is bevezethetnének emiatt.

Cactus
Talán kevesebbet kéne vezetned ha ennyire ideges vagy 😊

\"There is no respawn or load game in real life!\"

mikloss
xD

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

- Indulj már! El fogok késni!
- Kurva anyád, most keltem. Kávét akarok, töltsél pár literrel a tankomba.
- Örüljél hogy benzint kapsz. Na, induljál vagy bezúzatlak.
- Na, baszódj meg.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

csak nehogy odáig fajuljon a dolog, hogy beszól nekem az autó xD

A türelem rozsdát terem.