Csavar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
eztbazmeg nem hizem el.....

PíszLávJuniti
nyomtass egyet

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

passatgt
boltba

King of Roads
ha meg más topikban kérdezi akkor azzal van a baj...<#pardon1>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Drephis
<#idiota>

help

Met
nem is értem miért nem volt még idáig ilyen idióta topic...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

SigS
Szedd le a 2 fekete csikot a tft-monitorodrol azzal torolgessed<#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Tinman
Szerintem a péknél keresd... <#lama>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

reaper4
😄DDD láááál ez jó 😄DD

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

+fav -_-

Szeressük a zacskós tejet

schrank
b3 elfogyott a vécépapír most mit tegyek elrohanjak a benzinkútra vagy nyissak neki topikot <#idiota>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Drephis
ez one

help

SHADOWEYES7
ne bazz,ezért topikot nyitsz!!<#szomoru1>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

reaper4
használt számítógépes üzletben v szervízben biztos adnak...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

dookie
Értem itt például azokat a csavarokat,amik PCI -os karik le"szögezéséhez" jók pl 😊 de minden ami géphez használható jöhetne...hogy hol lehetne kapni...mert fél órát kerestem de senki se "árul"

üdv: dookie

u.i: nem volt még ilyen topic <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>