Megmutatta szebbik arcát a rákvírus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:-))
Kara kánként folytatom tanításom.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Mi is olvassuk a wikit, sõt írunk is oda belé, de nem ágálunk itt vele.
Persze az emberek többsége arra lusta hogy kettõt kattintson az idézetekre, nemhogy még utánaolvasni.
Ez is egy kereskedelmi termék!
Mostanában minden kereskedõ azt mondja, hogy ellentétben a konkurrenciával, az õ terméke bio ésatöbbi, egytizedébe kerül a többinek, és tuti meggyógyítja a ráktól elkezdve a tüdõputypuruttyig mindent.
Én a barack-, alma- stb. magbeleket meg szoktam enni, nekem ez nem új. Sõt, általában minden gyümi magbelsejét megeszem, ha nem nagyon keserû. Lehet, hogy ezért nem vok rákos...
Hát persze.
Példa: a humán papiloma vírus (HPV) okozza a méhnyakrákot a nõknél. (A fiúknál meg szerintem vastagbél- és/vagy prosztatarákot okoz, de ez csak privát vélemény.) Van ellene injekció, amely pottom kilencven ezer forintba kerül (a TB nem támogatja).
dez-tõl kérdezem, mik azok a csodaszerek, amelyek gyógítják a rákot?
A Flavin és Tsai?
WP:NPOV
Egy szavad nem lehet.
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Viszont válaszomban én csak a hozzászóló ténybeli tévedését kívántam korrigálni.
Elárulom, hogy vannak virusölõ, szaporodásukat gátló szerek is. (kb 30 éve.) Például az infulenzaellenes készítményeknél: A vakcináktól (melyek felkészítik az immunrendszert a vírusok szaporodásának gátlására a szervezetben) és a szokásos házi patika szerektõl (melyek a tüneteket enyhítik, de magára a vírusokra nem hatnak) eltérõen, ezek a gyógyszerek közvetlenül a vírust támadják. Gátolják a vírus központi szerepû enzimét, a neuraminidázt, és ezzel a vírus szaporodását a szervezetben.
De ha csak az AIDS ellenes gyógyszerkészítményekre gondolsz - ezeknek most nagy a visszhangjuk - akkor is revideálhatod az álláspontod.
Annyiban egyetértek viszont veled, hogy az egészséges szervezet nagy hatékonysággal pusztít el idegen vírusokat, ezt ilyen általános módon talán soha nem tudjuk gyógyszerekkel elérni.
Ja, tudok keresni a Wikipédián. Ugye milyen csodálatos képességeim vannak ?
hogy ezek a virusok müködésüknél fogva
saját örökitõsanyagot tesznek a sejtekbe
és ezáltal válnak rákos sejtekké.
Riddick : te meg eccerüen hülye vagy.)
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Milliószor lehetett olvasni a legkülönbözõbb helyeken, honnan jön elõ mégis ilyen?
Azok ellen semmi se hat kívülrõl, csak az immunrendszer tudja legyõzni !
Még ma is.
Ez a legjobb orvosi pénz-kosár <#falbav>#falbav>
Azt mondják nem tudják gyógyítani....
Érdekes módon idõnként felbukkan valaki, aki tudja az ellenszerét, csak hogy eltûnik (eltûntetik)
Érdekes módon akik felbukkannak, mind kb ugyanazzal gyógyítanák.
ha az ember rákeres a RÁK, és a B17-es vitaminra, sok érdekességet talál.
Az az igazi, ha megnézi, hogy miben fordul elõ b17 !!<#nezze>#nezze>
Mert amikben elõfordul, azokból a fejlett világ embereinek 90% semmit sem eszik.
A B17-vitamin vagy más szóval nitrilozid megjelölés egy nagy csoport olyan vízoldékony, lényegében nem toxikus, édeskés vegyületre utal, amely több mint 800-féle növényben megtalálható. Az egyik leggyakoribb nitrilozid az amigdalin, mely a legnagyobb koncentrációban bizonyos gyümölcsök magvaiban fordul elõ (pl. mandula, sárgabarack, alma), de gazdag természetes forrásnak számít pl. a búzacsíra is.
Kutatások bizonyítják, hogy amennyiben az állati vagy emberi szervezetnek elegendõ mennyiségû ilyen anyagot biztosítunk, az - kizárólag a daganatos sejtekre szelektív mérgezõ hatást fejt ki. <#nezze>#nezze>
Ezek után mit kutatnak még rajta ?
Ja igen, valamit mondani kell a kutatási projectek támogatóinak, hogy hova tûnt a pénz <#mf1>#mf1>