Vérrögöket okozhat az irodai munka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzed001
Nem egy ilyen perrõl hallottam (pl volt egy Call Centeres), úgyhogy a munkaadó hirtelen át kellett hogy szervezzen mindent, hogy akkor talán be kéne már ezt is tartani.
Persze a legtöbb helyen hallgatólagosan elutasítják a vezetõk a betartását, a legtöbb dolgozónak meg foggalma sincs arról, hogy milyen jogai vannak.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Én még nem nagyon hallottam munkaügyi pert Mo.-on, fõleg, ahol jó sok (50-100) millára lehúztak bármilyen céget is...
HuAn82
Ilyen gyakoriak a nyertes munkaügyi perek Magyarországon, ebbõl az okból kifolyólag?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

mrzed001
Hát igen. Talán ezért is van a munka törvénykönyvébe itt Mo-on (bár a dolgozó szemének kímélése a cél), hogy minden órában 10 perc SZÜNETet kell tartani, és hogy az egy nap gép elõtt töltött munka összesen NEM LEHET TÖBB mint 6 óra.
A cégek persze nagy ívben tojnak erre, a legtöbb helyen csak lenézõen mosolyognak ennek említésére a vezetõk, aztán csodálkozik a képük amikor egy sokmilliós munkaügyi pert veszít a cég 1-1 dolgozójával szemben.<#eplus2>

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.