15
-
Viltord #15 Légyszi nézzétek meg az oldalamat:
www.sporeleny.extra.hu
Itt sok érdekes infót találsz a Spore Lénylaborról és a teljes Spore-ról, plusz vannak egyéb extra dolgok is. Mindenképp nézz be, ne hagyd ki! :-) Vannak magyar tagok listán is, melyen te is rajta lehetsz. Az oldalt mindig igyekszem rendszeresen frissíteni, amikor és ahogy tudom. Néha versenyt is indítok (nemrég indítottam az 1. versenyt augusztus 23-a és október 30-a között), részletek az oldalamon. Kérlek nevezz be a versenyemre, ha Spore tag vagy (ha még nem vagy az, akkor is azzá válhatsz nyugodtan)! Van ott demo is, a Leírás(ok)ból lejjebb letölthető, azzal is készíthetsz lényt a versenyre. De előtte mindenképp olvasd el a Verseny(ek) menüpontban leírt dolgokat. -
Indigo #14 Te melyik bolygóról jöttél? Ott az evolúció során kocka alakú élőlények alakultak ki? A földi életre ugyanis nem nagyon jellemző a "kockaság" - leszámítva a wowosokat persze ^^
Egy kis bemutató a karaktergenerálásról: Hubert's Birth -
sylverangel #13 Hát... a mozik alapján egy kicsit gáznak néz ki...
OK tudom nem a graf az első... de az már elavult... kissé :)
A játékmenet amit láttam belőle elég egyhangúnak néz ki, ja és egy dolog a tervezésnél: Miért csak gömb alakú cuccokat lehet összerakni? Akarok borg kockát -
Wittgen #12 nem hiszem, hogy ds-re megjelenik
Egyébkéntmeg inkább, mint inka, hogy adják ki jövőre, minthogy bugok miatt játszhatatlan legyen. Hál isten úgy néz ki az eddigi infók alapján, hogy olyan progi lesz, ami nem egy hétvégi 6 órás móka, hanem akár évekig is el lehet vele lenni. -
#11 Én már várom a cuccot nintendo dsre. -
Indigo #10 Azt sajnos nem ismerem :( De screenshotok alapján ez valami stratégia, ha jól tippelek. -
#9 Kontráznék... Gene Wars... meg is van eredetiben ^^ -
Morden23 #8 Evolva itt figyel valamelyik fiókban, jópofa kis játék volt anno, sőt, úgy emlékszem, hogy elég méretes kihívással rendelkezett, főleg, mert kurva nehéz volt :D
Impossibe Creatures-t meg még koli-időszakban nézegettem, hülyéskedni jó volt, amúgy sok jó nem sült ki belőle. -
Indigo #7 Hmm, hirtelen eszembe jutott, milyen jó kis játék volt az Evolva: Genohunter. Emlékszik rá valaki? Egy 4 fős idegen lényekből álló csapattal kellett mászkálni, közben a legyakott ellenség génállományát felhasználhattad és olyan irányba fejleszthetted magad, amilyenbe csak akartad. Egész fura teremtményeket lehetett kifejleszteni. Asszem elő is veszem újra :)
Meg ilyesmi volt még az Impossible Creatures, bár az stratégia volt, és annyira nem is jött be.
Ez a Spore viszont iszonyatosan nagyszabású és komplex játék lesz, már nagyon kíváncsi vagyok a végeredményre. -
Atees1987 #6 2010 szeptembere, je :D -
Morden23 #5 Egyike azon játékok mellett...?
Egyike azon játékoknak. Nem vagyok ma képben. -
Morden23 #4 Egyike azon játékok mellett, amit igencsak várok, egészen azóta, amióta először hallottam róla.
Más kérdés, hogy amikor rákattintottam erre a hírre, azt hittem, hogy valami értelme is lesz elolvasni, esetleg infót is tartalmaz.
Amúgy amiket olvastam erről a játékról, az alapján mocskosmód komplexnek szánják. Inkább adják ki 2008-ban, mint hogy kijöjjön valami szemét, aminél fél évet kell arra várni, hogy emberien lehessen játszani vele (nem példátlan eset ugyebár, ott a NeverWinter Nights 2).
Sok értelme nincsen, hogy fél évig csak üljön a polcon/gépen, mire kijön hozzá a csilliómillió patch. -
szurka #3 Jöhetne már, csípem az ilyen marhaságokat -
Carbine #2 Ja jó lenne végre itt lehetne, na meg il is indulna :) -
#1 Pedig jó lenne már, ha jönne!!