381
Deszkás cuccok Kedvelőinek. Kinek mi a kedvence? (LOT 29, Ecko, Dada, Lonsdale, Circa,Vans, Osiris, stb..)
-
#341 milyen online oldalak tudtak ezzel kapcsolatban? egyszerűen nem találok egy olyan normális online oldalt, ahol leginkább cipőket lehetne venni a neten :(
thx előre is a segítséget (...már aki) :) -
Sonkapapa #340 Hát az igaz, hogy a többiek nem túl hiperaktívak :) -
#339 Jajóvan. Más úgysem ír. CÉLZÁS VOLT... -
Sonkapapa #338 Szóljon :D
Max, jót röhögök :) -
#337 Nem akarok izé lenni, de sztem jobb ha most mellőzük a témát... Valaki úgy is beszól... Szóval... Vettem egy Vans cipőt. -
Sonkapapa #336 És az utcákon sincs illetve olyan elhagyatottabb helyek ahol lehetne ?
Az tényleg nem a legjobb, ha nincs hely.
Itt sincs sok és télleg gáz amikor olyan helyekre szorul az ember ahol pl. összetörik a csempe, mert olliezik eggyet az ember
Mi is egyszer törtük szét az eggyik helyen (müvelődési ház) a csempét, jót röhögtünk aztán odase mentünk többet. -
#335 Suliban a folyosó, meg a kosárpálya. Győrben sajnos 0 pálya van... -
Sonkapapa #334 És ott milyen dekkelni, inkább úgy kérdezem : vannak jó helyek deszkázásra ? :) -
#333 győr -
Sonkapapa #332 Merre fele laksz ? :) -
#331 Úgy másfél éve, de nem túl aktívan... -
Sonkapapa #330 Mióta deszkázol ? -
Sonkapapa #329 Most tervben van, hogy beszerzek valami normális comót, amin megint megtanulhatok csúszkálni :)
Király, megint lehet tanulgatni -
#328 Hát én még nem vagyok master... Alapszinten kickflip, shov it, de már annak is örülök ha nagyot sikerül ollie-zni...:D Manual, nosemanual, néha to rail... Meg egy pár alapszintű grind. -
Sonkapapa #327 persze a hell az heel akart lenni :F -
Sonkapapa #326 Te ? -
Sonkapapa #325 Most még nem sokat, de nyáron nagyjából ezek :Hell, Varial kick, 180 ollie, fifty, néha five-O, pop shuuuuit amikor összejött :), boardslide meg még egy-két trükk aminek nem egészen emléxem a nevére :D -
#324 Milyen trükköket tudsz nyomni? -
Sonkapapa #323 Nah az jó :D
Újra elkezdtem dekkelni
Már csak valami szar cipő kell amit szét tudok deszkázni :) -
#322 Mondom ja:D -
Sonkapapa #321 Ebből nem tudtam meg sokat :)
Egyébként talán most is deszkáznék, ha nem jött volna be egy baleset + suláj -
#320 -
Sonkapapa #319 Hülye kérdés, de már nem olvasok vissza.
Vki dekkel közületek ? -
#318 okok bocs a fuck-ért aszittem h szopatsz -
#317 Ezt most komolyan mondtam. Postával vagy vmi céggel küldik? Mutogatni meg nem kéne... -
#316 kösz sokramegyek a válaszoddal na jovan majd egyszer forditva lesz és akkor nem kiméllek!!! -
kisjaki #315 WoW érdekes :) -
#314 Attól függ hogy milyen szállítócég -
Bmx01 #313 -
#312 ország szempontjábol pedig USA vagy anglia -
#311 www.rbk.com a cipő 75 dolcsi -
#310 Attól függ honnan rendelsz -
#309 nemtudja valaki hogyha külföldröl rendelek cipőt akkor mennyi a +költség? előre is kösz -
coltcannon #308 Elado ket farmer: teljesen uj Ezekiel es Hurley
Itt megtekinthetoek:
Ezekiel 34-es
Hurley Int. 34-es
Aki ismeri ezeket a ruhakat, tudja, hogy ezek az arak alacsonyak. Ajandekba kaptam oket, de nem igazan tetszettek. -
kisjaki #307 reebok
plyaersroom pl -
#306 Nemtudja valaki hogy hol lehet itt magyarországon nagy választékban reebok cipőt venni? -
#305 kár :(
de remélem azért majd valaki tud segíteni :) -
kisjaki #304 kurva jól néz ki. de nem tom, hogy hol lehet kapni:) -
#303 Hy
Valaki tudja h hol lehet ilyen nadrágot kapni? -
#302 Ma végre meglett :P