15
-
#15 KAKI -
#14 + +jelenh7ne a gt4 is -
GVG #13 ha az ára is összezsugorodna... vagy legalább a játékoké -
Morden23 #12 "A 3. pedig a Final Fantasy :-)"
Ez volt az egyetlen oka, amiért fontolgattam anno a PSP megvételét. De sajna idejekorán rá kellett jönnöm, hogy átlagban a leghosszabb útjaim tömött buszokon zajlanak le Óbuda és a XI. ker között... adott miliő még arra is alkalmatlan, hogy kényelmesen számot váltsak az mp3-amon, nemhogy jásszak egy méretesebb szerkezettel.
Más kérdés, ha sokat utaznék-várakoznék (rendszeresen több órás vonatút, repülő, hajó estébé), akkor már lazán beszereztem volna egy travel dvd-playert meg valami handheld-et. Az ember (feltételezem), ha ilyen hosszan utazik rendszeresen, akkor azért teszi, mert dolgozik, másik esetben mert tanul - ilyenkor meg úgyis elfér egy-egy kisebb cucc, néhány centi méretkülönbség, vagy pár gramm eltérés kétlem, hogy mérvadó lenne. Szerintem. -
#11 Sajna nekem a 6 óra sem lenne elég.
Elég messze lakok Pesttől és főleg ilyen utak alkalmával van szükségem egy megbízható handheldre. ~4 órás út oda-vissza, tehát a PSP már itt kihullott, no meg nem vagyok már 12 éves sem így kellemetlen lenne egy nagy féltéglát buzergálnom, így viszont úgy tűnik mintha egy PDA-t böködnék.
A másik nagy gondom a PSP-vel meg pont az, amit te az NDS ellen hoztál fel. A PSP játékok nagy %-val már játszottam PS1-en vagy PS2-ön + a nálam csak "fun factornak" nevezett ráta a PSP-nél alacsony.
A 3. pedig a Final Fantasy :-) Igen, tudom, hogy PSP-n akár a komolyabb epizódokkal is lehet tolni, de azokat már rég kiveséztem, a korábbiakkal viszont kevesebbet toltam. -
jin #10 A psp-vel simán játszok 4-5 órát, ami nekem bőven elég, ha uton vagyok. A nagyobb kapaciítású akksival meg 6 óra tiszta játékidő.
A DS nekem nagyon nem jön be, mert a jáékok 80% SNES port. SNES emulátor meg van psp-re, úgyhogy ott játszhatok ezekkel is.
DS nagyon sok a szemét játék, aminek nemcsak a grafikája, de a szavatossága is siralmas. A második érintőképernyő játékok által kihasználtsága meg elenyésző. -
#9 DS Lite-om van és ezt tartom igazi handheldnek. Kicsi, aranyos, szerethető, eszméletlen sokáig elvan egy feltöltéssel /PSP-nél kb. 4-5x tovább bírja/, tud mindent ami kell és az érintőképernyőre támaszkodó játékok fun értéke hatalmas.
Nekem fekete színben van és olyan, mint egy kis ékszerdoboz, ha előveszem a vonaton senki nem néz hülyének, mert a Nintendo felirat nem látszik rajta sehol.
Az emberek ugye a Nintendot a gyerekes szeméttel azonosítják, ami hiba.
Akinek van valamilyen Nintendo gépe, az tudja, hogy a Nintendo = örömteli játék.
Talán a C64-et szerettem anno ennyire, mint most ezt a kis masinát :-)
Sokat gondolkodtam a PSP-n is, de a PSP pont abban gyenge ami nekem kell:
-akksi idő
-nagy
-relatív nehéz, nem lehet zsebrevágni kényelmesen
A PSP grafikai színvonala nagyon vonzó, de egyszerűen nem éri meg, nem lehet nálam mindig 1-2 pótakksi vagy generátor, az árról nem is beszélve -
jin #8 Minek ennél nagyobb felbontás? A filmek baromi jól mutatnak rajta. A játékokról nem is beszélve. -
#7 Fincsi! :D -
#6 Bár már mobilnak is van ilyen felbontása.. Mo-n simán láthatsz 2-3éves tablet PCket.. :( sajna, akár az MMben is. -
0ckH4M #5 Az nem a Tablet PC? Csak találgatok... -
#4 UMPC-t láthattál. -
#3 Ma láttam a MM-ban egy 800*480-as felbontású, a PSP-nél picit nagyobb nemtommit... PDA-nak egy kissé nagy volt, de "aranyos kis gép" volt, rendes asztalinak kinéző WinXP futott rajta. Na, egy olyat elfogadnék (a specifikáció szerint 1.2-es proci hajtja) -
#2 De inkább egy (nagyobb mint)VGA PDA.. -
#1 Pedig a felbontást megduplázhatnák.. akkor már én is azon néznék 1-2 dolgot.
Japánban így is sokan L vannak vele.