Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randelz

Randelz

mindenki kitörölte Messengerét ..tuti 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

picit kevesebben írnak mint régen 😞 :'(

zsolesz92
Már gondoltam rá de nem volt hozzá kedvem 😉

én mindjárt csinálok

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

Czdano
azt énis kiraknám 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

majerbélazsák
Valaki tudna csinálni egy SG-s képet?(szerintem azt többen hazsnálnák😊 )
bocs, hogy megint kérek képt, csak gondoltam beírok valamit, meg jó lenne egy király SG-s kép😄

Éjszaka puppol a rigó. Microsoft Windows ME | Microsoft Internet Explorer 5.50.4134.0100 & Mozilla Firefox 1.5.0.11 | MSN Messenger 1.0(1.0.0863) Visszafelé fejlődök :D

Czdano
nagyszerüen szuperjó 😄

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

nagyon jó

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

BlackShadow
jaja inkább véleményezzétek a munkámat😛 #721

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Teleport Pro progit szerezd be.. na de ne offoljuk ilyennel tovább ezt a jó topicot 😊

zsolesz92
szívesen

Matt07
már írtak a modiknak 😉

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

de már szinte mindenhova beírta.. (amiket nézegetni szoktam)

Czdano
reklám ;(

jó film

Kösz, mûkszik!
Kicsikiraly
ha egy adott oldalt szeretnél, akkor beteszed kedvencek közé, és ott beállítod, hogy kapcsolat nélküli módban is menjen. így, ha nincs net akkor is tudod nézni az oldalt, de az nem fog frissülni, és nem is tudsz onnan továbbmenni másik oldalra, hacsak nem teszed be azt is kapcsolat nélküli módba.

DFTBA ಠ_ಠ

Japep
Ha minden igaz, akkor itt helyezkedik el a te billentyûzeteden is.
Megnyomod, aztán belépsz pl. a Paint-be és ott Ctrl+V (Szerkesztés -> Beillesztés).

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bocstok, h ide írok, de nem tudna nekem valaki segíteni abban, hogy egy adott oldalt hogy tudok kimenteni a gépemre, hogy az mindig megtekinthetõ legyen? Valaki valami print-sreen-t mondott, de nem tudom hogy kell használni.
Dragooon
nekem is az van 314 mega és semmi probléma nincs 😄

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Atkamon
Nekem meg mikor betölt akkor semmi és utána ha nem állítom le felmegy szerintem 2 gigáig is....

Japep
Én is CS2-t használok, és nekem is 1 giga memóriám van...nekem nincs ilyen gondom!
Egy kicsit tényleg leterheli míg betölt, de aztán semmi.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Atkamon
Sziasztok! Egy kiss off problémával jövök most. Nah aza gondom hogy beszereztem a Photoshop CS2-t, de ha elindítom, kábé 5 perc használat után iszonyatos sok memóriát kezd el elvenni. 1 giga memóriám van és felmegy 1,60-ra... Nem tudjátok ez miért van?:/

fernando torres
köszi szépen (Y)

BlackShadow
kösz 😊 fejbõl nyomtam igy nemtom van e hozzá.. de nem nagy ördöngõsség 😊
beraksz egy képet "alá" csinálsz egy fehér fényképréteget összeolvasztod a 2 réteget, shear, h kicsit "eldõljön" majd perspective (transform), h úgynézzen ki, h az alja elõrébb van.
a rajzszög meg csak 2 egymáson lévõ piros kör (egyik kisebb mint a másik) és az árnyékokkal játszadozol 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

én meg felébredtem és a másnaposság fogadott

hohohoooooo.. felébredtem álmaimból 😊

Japep
Köszi!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hii again emberek
milyen jó kis banner
szép és jó lett Japep!!(Y)

zsolesz92
szívesen

köszönöm

Kicsikiraly
hát, meg kell hagyni, elég kis ték 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Benc16
Grat nagyon jó lett, tudnál adni egy tutorialt ehhez? 😊

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

BlackShadow
megint elõvettem az elit alakulatot .. így született hozzá egy kis kép is 😊 remélem tetszik!

zsolesz92

kisték 😛

zsolesz92

fernando torres
ilyet én is kérnék 'Revan' felirattal ha lehet persze.

zsolesz92
17 hszel ezelõtt volt egy tékemmost pótolom

ezt is most csináltam, ilyet is lehet rendelni 😉

pall mall
a verseny meg mindig el?

kas123
😄😄😄, nemtom az angol tanárom hülye 😄 nemtom h kaphatott diplomát 😄

zsolesz92
én meg életmeben nem tanultam angolt csak hallotttam több helyen 😉
akkor legyen igazad.xD

kas123
de az nem csak tárgyra/élettelen dolgora jó pl.: foci vagy pizza?
mer nekem így tanította az angol tanárom :S

zsolesz92
mivle fiu vagy inkább csak like 😉
szívesen

kas123
jó lesz, köszönöm szépen, I love you =)<#idiota>

Maximus4
Szívesen<#integet2>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

zsolesz92
ha nem teccik a betütipis átirhatom

zsolesz92
szívesen