Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja és köszi! 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
CHELSEA FOOTBALL CLUB
v2

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
egyébként így is jó, csak próbáltam okoskodni 😄
(amerikai angol rulez)
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
szeretnék tõletek valamit kérni...😄
(havernak kéne)
ebbe a képbe valameik sarkába kellene azt bele írni hogy Skuba Ákos
nem is kicsi de nem is nag betûvel...meg valami jó kis színnel,jah és valami jó betûtipussal
thx
Forca Barca
<style>
textarea {
background-image: url(KÉP.LINKJE);
background-repeat: no-repeat;
background-position: center;}
textarea {
font-family: LcdD ;
font-size: 12pt;
font-weight: hard;
color: white;
}
</style></head><body>
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Mármint olyat ami ott is marad a mehet gomb lenyomása után😊
:|
en is csinalok egy keveset akkor 😊
remélem tetszenek!

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
vegre egy normalisabb film
cseréljétek le az elõzõvel erre THX!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
kéne nekem is kép de semmi 5letem sincs
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
/ON
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
az a helyzet hogy nem nagyon szeretem a macskákat, mert sztem álszent dögök (nem mind mert vannak tök aranyos is amikor még kicsik), inkább kutya párti vagyok(pitbull, bull-terrier, boxer stb.), de már annyira unatkoztam hogy csináltam egyet
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
( nekem sajna nem sikerült még pedig már sokat szenvedtem vele)
()() (^^)

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
ugyis te vagy a jobb :|
meg a fear,csak drag mondta h lehet h olyat csinál és nem akarom lenyúlni elõle