Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a játék neve de tul.képp. hivhatjuk MU-nak is 😄 (amugy egy MMORPG)
DFTBA ಠ_ಠ
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
szal VERSENYRE:
Kritikát, véleményt kérek 😄
DFTBA ಠ_ಠ
Szeretnék egy képet...
A lényeg, hogy legyen SCOOTER -es (mármint az együttes), legyen rajta a scooter felirat, meg a scooter jele a megafon..
Köszönöm...
Ha lehet keret ne megyen és a fény a tetején az csak vékony legyen...
Sigue Sigue Sputnik.
Amikor közép suliba jártam akkor volt a kedvencem, imádtam õket.Még most is meghallgatom sokszor.Mostanába inkább a rap zenét részesítem elõnyben.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
Majd ugyis mindjárt vége a versenynek, mostmár nem fogok csinálni majd a következõ versenyen. addig probálkozgatok 😄
DFTBA ಠ_ಠ
Bocs , de ezt az idióta poént muszáj volt benyögnöm.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Ez az én véleményem és én ennél maradok.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
ha megnézed most a 4. képemet, az az elsõ, ami két képbõl lett összerakva ^^
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Nézd meg a többiekét : raknak rá csíkozást , képeket máshogyan rakják rá , glow-t , stroke-ot stb stb .
És ez nem az okoska...
OMG Bantnekije ...
Csak szóltam had lássátok , elég is volt mára ..
Goalk33per képe ez.
És a google-n található kép ez
Kérdem én , mit csináltál te ezen a képen? Azért szólok mert ez a verseny a képszerkesztõkkel való munkát akarja felmérni , de te ezen nem is csináltál semmit O.o
Ha nem így van akkor szöri...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
lehet, h msn plus script kell neki
Szarok a configodra! :|