5367
-
#2803 ok, akkor megvan a 3 zsűri.
1.Pheaper
2.LasDen
3.Én
mostantól csak versenyzőnek jelentkezzetek
-
#2802 Omfg. Augban lesz összes táborom.. -
#2801 én jelentkeznék zsűrink ha lehet :D -
#2800 akkor addig lemehetne egy verseny míg távol vagy nem ? :-)
és TékZ -
#2799 holő nevezzünk?
szerk.: nem szóltam :) -
#2798 sajnos kicsit soká. aug.6-ra terveztem, mivel ahogy már mondtam, elmegyek egy hosszabb időre. Addig nevezzetek. -
#2797 És mikor kezdünk?? -
#2796 na akkor megcsináltam az oldalt. Itt elérhető. Aki nevezett már itt, azt megkérem hogy ott is nevezzen mivel hamarosan el kell majd mennem egy hosszabb időre, ez lesz a nevezési idő, és szeretném ha ott neveznétek, hogy mire visszajövök egybe ott legyen h ki nevezett. zsűrinek még 1 valakit keresek utána már csak versenyzők jelentkezzenek. -
#2795 most igy belegondolva csak 2 zsűri kell mert a 3. én leszek. igazságtalanság lenne ha versenyeznék mert előre tudom a témákat :D -
#2794 tudom, de én maradok géportálnál, az nekem egyszerűbb és az nem sz*rozik az aktiváló emaillel. -
#2793 ha lesz, benevezek én is. -
#2792 Ha akarjátok csinálhattok versenyt (lehet én is benevezek... :D)!
Ha esetleg csinálsz a versenynek egy oldalt, akkor minden kör eredményhirdetésének megadod a linkjét, és én beteszem a banner alá... -
MegaHarcos #2791 Versenyzőként én is beszálok. -
#2790 vercsnyző ^^
am ingyenes oldalnak pl ott a mindenkilapja.hu is -.- -
#2789 hmm jó ötlet amugy a verseny szal ha gondolod leszek zsűri :-) -
#2788 rám is -
#2787 mint vercsenyző, rám számíthattok -
#2786 azért kérdezd meg -.- -
#2785 szervezésről? olvassvissza... már mondta h mostanában nem fog szervezni. -
#2784 inkább kérdezd meg a házigazdát !! -.- -
#2783 Én neveznék.. (végre vki versenyt csinál..) -
#2782 na emberek. mivel eddig senki nem szervezett, gondoltam belevágok.
VERSENYT szervezek.
Kellene nekem 3 db zsűritag. na meg persze jelentkezők. hasonló lenne az előbbi versenyhez, 5 téma, mindegyikre 1 hét idő, vasárnap zsűrizés, és nincs utólagos nevezés. 2 hét van nevezni, lesz oldal, de sajnos csak gportálos, most mást nem tudok hirtelen összehozni. még nem csináltam meg az oldalt, addig nem, amíg nem tudom hogy kb hány emberre számíthatok, van-e értelme megcsinálni. tehát lehet jelentkezni, még kb 2-3 hétig, zsűrinek, versenyzőnek egyaránt. -
#2781 nekem csak a betú rész ne mtecc rajta, amugy jó -
#2780 a betűk kerete elcsúfitja amugy jólett :) -
#2779 betütipus, vagy az hogy ilyen szines? -
#2778 az írás nem tecc csak. -
#2777 ezt ma csináltam:
vélemény? -
#2776 én ugy szoktam, h van ugye a layer amin a kép van. azt lemásolom, közéjük rakok egy fehér layert, 50%-ra leviszem az opacityt, a legfelső layeren layer mask, kivágom, kitörlöm a fehér layert és a két kép közé egy csík layert teszek :P lehet h pepecs munka de jól néz ki :) -
#2775 na bmeg...
Araa nem vagyunk kiváncsiak hogy hogy tucc oltani mást...
Jack, köszi, bár nincs psd, máskor jobb font lesz.
Snake a tieid értelmesek szoktak lenni(-e)?
ebben nem az értelem as lényeg te ultra-mástkioktatok, hanem h jól nézzen ki. -
spy803 #2774 Köszi -
#2773 hmm... ha a felirat más font lenne, tetszene. -
#2772 értelmecs -.- -
#2771 itt az enyimé e:
-
#2770 nincsmit. -
#2769 thx -
#2768 Én pont ott voltam nála amikor csinálta azt a logót :) -
#2767 pattern stamp tool. -
#2766 olyat hogy lehet csinálni, mint pl a #2747-nél hogy nem csíkos a kocsi csak a körülötte lévő rész? -
#2765 ezvanmost:
-
#2764 thxz^^