Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Éjszaka puppol a rigó. Microsoft Windows ME | Microsoft Internet Explorer 5.50.4134.0100 & Mozilla Firefox 1.5.0.11 | MSN Messenger 1.0(1.0.0863) Visszafelé fejlődök :D
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Éjszaka puppol a rigó. Microsoft Windows ME | Microsoft Internet Explorer 5.50.4134.0100 & Mozilla Firefox 1.5.0.11 | MSN Messenger 1.0(1.0.0863) Visszafelé fejlődök :D
Armani: csak annyi h Tupac ^^
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Kéne egy logo kopa névvel!
Itt van hozzá az anyag:
http://www.istartedsomething.com/wp-content/uploads/2006/09/vistalogosound.jpg
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
valaki aki ért hozzá kibõvitené nekem Drephis munkáját ha beleegyezik?
köszi
peace
Az operációs rendszeren is túl...
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
NEM ÉN CSINÁLTAM.
esetleg tudnál a hátterébe tenni egy orosz zászlót és arra ilyen csikokat tenni?
köszi
peace
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Vki összedobna nekem egy Tupac-osat? ^^
elõre is köszi ^^
elõre is köszi, jó a topic
peace
()() (^^)
A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.
A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
elkezdtem (ahogy lentebb is láthatjátok) duplán csinálni ezeket(ellentétekkén)
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
ha lesz vmi jobb kép, megpróbálok kihozni vmi jobbat, de amíg ez van, ez van 😄
szinte csak le van kicsinyítve/vágva 96x96ra ..
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x