Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Kirándulás után...én dobtam össze figyelve az overlayre 😉
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
viccet félretéve, így sztem tök jó ^^
állítsd át a keret blending mode-át overlay-re és jólesz, meglásd😉
Pain is inevitable. Suffering is optional.
de megnézném a "ws" nélkül is 😉
amúgy jó a photoshoppom
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
és szerintem nem is kell semmit mondanom,talán csak annyit hogy nem nagyképûségbõl mondom ezt.
szeretnék egy msn logót kérni ez a fegyver legyen rajta: kéééép
és feliratnak az hogy AUG A1
elõre is köszi
LIVE Gamertag: G04LK33PeR
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Pain is inevitable. Suffering is optional.
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Ha ez igaz, akkor ha valaki elvállalja a verseny lebonyolítását (Mert én nem érek rá...sajnos) (Pheaper már régen jelezte) akkor felõlem csinálhattok egy versenyt!
Beszéljétek meg!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
kb ennyi
DFTBA ಠ_ಠ
vagy zavaró kék csík nélkül
Ezen a képen valaki annyit megtudna csinálni hogy a béka mögötti fehér hátteret becsíkozza úgy mint egy siderbar-t?
köszi
LINK