Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
khmmm...hogyis beszéltük meg mit írsz oda??<#ejnye1>#ejnye1>
csak azért mert én adtam az ötletet!!!<#boxer>#boxer>
csak azért mert én adtam az ötletet!!!<#boxer>#boxer>
A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.
THX meg fogom nézni.
egyszerû.
csinálsz egy új layert. Aztán Eliptic marque tool (bal legfolsõ sarok jobb gomb és egy kör a jele :]) húzol egy kört, hogy csak egy kis darabja legyen benne a képben, fehérrel kitöltöd, aztán layer menu-ben opacity-t vagy fill-t leveszed, én kb 20-30%-ra szoktam levenni.
csinálsz egy új layert. Aztán Eliptic marque tool (bal legfolsõ sarok jobb gomb és egy kör a jele :]) húzol egy kört, hogy csak egy kis darabja legyen benne a képben, fehérrel kitöltöd, aztán layer menu-ben opacity-t vagy fill-t leveszed, én kb 20-30%-ra szoktam levenni.
DFTBA ಠ_ಠ
Jó lett fõleg a bodris <#buck>#buck> amúgy azt hogy csináljátok hogy van a kép egy része ahol szürkés és félkör szerû remélem tudod mire gondolok<#idiota>#idiota>
😄DDDDDDDDDDDDDDD
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
unatkoztam:
de amikor elõször irtam a szöveget, félregépeltem és egy nagy hülyeség jutott eszembe:
😄 (bocs, én is szeretem a lordit de ezt nem tudtam kihagyni xD)
de amikor elõször irtam a szöveget, félregépeltem és egy nagy hülyeség jutott eszembe:
😄 (bocs, én is szeretem a lordit de ezt nem tudtam kihagyni xD)
DFTBA ಠ_ಠ
Tess. Tudom, csak azt kérted h név legyen rajta de gondoltam csinosítom egy kicsit. így mégiscsak jobb, nem? : )
DFTBA ಠ_ಠ
akkor lol akkor van olyan forum ahol smilékket lehet kérni?szerintem is jó
http://www.sg.hu/forumkepek/2007_07/3kjfjahf.gif
Szevasztok nekem ilyen smilék kellenének vagy ehhez hasonlok
Hello!
Erre a képre lécci írja rá valaki hogy Gery és egy picit kicsinyíteni is kéne a képet mert kilog egy része.
Elõre is kösz!
Erre a képre lécci írja rá valaki hogy Gery és egy picit kicsinyíteni is kéne a képet mert kilog egy része.
Elõre is kösz!
tévedés. ez a betütipus nagyon is jó, a kedves avatarkészítõ kollega csupán átállította pixelesre.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
holnap..
vagyizs ma <#idiota>#idiota>
csak ébredjek fel...
ték
vagyizs ma <#idiota>#idiota>
csak ébredjek fel...
ték
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Bocs 😊 nem nagyon vagyok oda F1-ért azért nem tudom hogy kell írni ^^ szólj ha javítsam ezt 😊
DFTBA ಠ_ಠ
1 "n"-el kell írni a nevét😊
de ezt már sztem én is ki tudom javítani<#vigyor3>#vigyor3>
jó lett amúgy mind2 htx
de ezt már sztem én is ki tudom javítani<#vigyor3>#vigyor3>
jó lett amúgy mind2 htx
Megpróbáltam én is egyet más képbõl.
megnyitod a ps-t
6*6 os kép
rázoomolsz maximálisra
elkezdesz rajzolni csikokat ceruzával 1 pixelen majd Edit-->define pattern megadsz egy nevet és ok majd edit fill és kiválasztod a csikozást :-)
6*6 os kép
rázoomolsz maximálisra
elkezdesz rajzolni csikokat ceruzával 1 pixelen majd Edit-->define pattern megadsz egy nevet és ok majd edit fill és kiválasztod a csikozást :-)
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz