Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Enyém darkosabb 😄 (fehér csikozás nem tetszik csak)Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
amugy szvsz nagyon nem áll jól a háttérben ez a fehér csíkozás.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hétvégén kárpátia koncerten voltam :]
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Régebben kértem egy nem szabványos méretû avatárt, amit nem msnen hanem fórumon használtam miután megkaptam. Így ha lehet kérnék mégegyet 😊 150x250px legyen a felbontása, és ebbõl a képbõl:
A kép magassága nem fontos h. 250px legyen, lehet több is, kevesebb is, csak a szélessége legyen mindenképpen 150px. És vhova legyen odabigyesztve a nevem is: ZiP
Ha van erre másik topik, szóljatok, átrakom oda, csak azért írom ide, mert múltkor megcsináltátok nekem, így remélem most is kapok kész avatárt ebbõl 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ebbõl kérnék 1 msn képet, lehetõleg a feje és a szárnyai látszódjanak ha lehet,jah meg ha ezekután belefér akkor a virág is látszódhatna ^^ név nem kell rá ^^
elõre is köszönöm ^^
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Ebbõl szeretnék msn képet faszám megtuningolva 😊
És a név: Norrec legyen
Nagyon thx!
01
Lehet rajta nyugodtan alakítgatni 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár