Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem akartam megcsinálni, csak kell a hála. 😄

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

zsolesz92
ezt most nem egészen értem :S
megakartadcsinálniésnekediskellahála?
vagy mi?😄

na jó! engedtem, hogy megcsináld, de akkor felezünk a jutalomban. ok?<#vigyor5>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Benny04
nm

NeverwinterKING
nm 😊

\"You are fucking crazy people!\"

Benny04
😊

Csero90
Kösz szépen srácok...ez sebesség! 😄

Benny04
Nekem ilyen lett<#idiota>

NeverwinterKING

??

\"You are fucking crazy people!\"

Csero90
Ebbõl a sexi pofából szeretnék 1 lógót...Annyi legyen ráírva a hangulatot megõrzõ módon h: Csero

Thx

zsolesz92
Franklin Gothic betütipussal irtam, nem tom jó e, ha nem akkor majd más, mert nem mentettem psd-t 😉

zsolesz92
tess, remélem tetszik!
v1

v2

z99999
hahó kéne egy olyan msn kép, ami hasonlít a bannerben a balfelsõmásodik csontvázos képhez, csak a koponya középen lenne és alatta gothic betûkkel az, hogy zsolesz.
Ha valaki megcsinálná, rendkívûl hálás lennék.De tényleg.Nem csak úgy mondom.Komolyan.

Pszt.

PJack
nm<#integet2>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Gunnersboy
hty 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

PJack
nm

szucsy89
jah már használom is téháiksz
PJack
yólesz?

PJack
hát tõlem most így reggel több nem telik, bocs.

Gunnersboy
halÓ o.O
légyszi ebbõl csináljatok egyet nekem, dijánt rátok bízom, annyira ne legyen csicsás meg neis legyen olyan világos, köszi elõre is 😊

kép:

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

szucsy89
hi! kéne egy msn kép!
a Szücsi felirat legyen rajta vmilyen formába, vmilyen betûstílusban rátok bízom még a színt is(fekete-citrom, piros-fekete, kék...stb.
PJack
a felirast túl egyszerû.
próbáldki vmi stílusosabbal.

zsolesz92
kérésre

zsolesz92
köszi

PJack
jó lett. (Y) szeressük a sonict.

s c o t t
köszi,de nem sonicot szeretnék :C egy kéksünt.de már van másik😞(((( mivel nem tudtam betenni ide sehogyse, bennvan a galériámba.ezt is ugy szeretném, ahogy a sünnél leirtam.de csak 1 méretbe, msn es méretbe kell.és ha szeretném a sonicot, akkor rohadt jó lenne.ilyen szisztémát szeretnék ennél a képnél is😊kösz mindent!

zsolesz92
csak annyit tok hogy vmilyen játék 😛
illetve azt hiszem

zsolesz92

ha másmilyen szín kell, szólj.

Drephis
ugye tudod hogy ez sonic?😄

help

zsolesz92
Talán a barna háttér gáz lett, de ez a szín jutpott eszembe. fehér volt alapbol...

zsolesz92
tudom, de beirtam googleba angolul a kéksünt, lagalábbis az én fordításomban és ezt dobta ki, nekem meg etszik 😛

zsolesz92
v 2.0

Drephis
😄AS:AS😄AS:
azért szerintem nem ugyanaz, de tetszik (Y)

help

zsolesz92

remélem ez a sün is tetszik 😛

PJack
hát sztem ebbõl nem lehet sok józ kihozni.
nem lehet úgy feljevítani hogy.. khm.. élvezhetõ legyen a kép 😄

s c o t t
hát nekem nem láccik...mindegy.sajnos nem találtam.=( az elõbb kerestem éppen, de már nem találtam meg ujra.asszem smiliey szóval kerestem, de igy nincs a google-ben sem.nemtudom mit csináljak...pedig nagyon teccik ez a kép.=(és ilyen minõségben nagyon rossz lenne?szeretnék azért egy olyan "disco shit nice"-os minséget, ami lejjebb van egy kicsivel.

Benny04
nincs mit 😊

PJack
de láccik.
csak nagyon szar a minõsége. esetleg nincs jobb kép a kis kék sündisznóról?

s c o t t
hajj sosem láccik...

s c o t t
szintén ebbõl kérnék egy képet, keret nélkül, és laminált hatásu legyen pls 😊 .név nem kell... és ha ráértek, akkor csinálnátok egy 80x80-asat is?(csak mert nem nagyon tudok pontosan méretezni :C )és azt is laminálva 😊 (vagy nemtom mi, de olyan mint a júzerbároknál..)sajnos a minõsége nagyon rossz, de azon nem nagyon tudok segíteni =( de ha ti tudtok vmit, akkor lécci azt is.köszi😊

Thx! Nagyon jó lett!😊

Benny04
??

Hello!
KÉP
Ebbõl kellene vmi fasza kis logót csinálni!
A név legyen: Jupa
Elõre is köszi!

Benny04
nincs mit 😊

John Cena
köszi!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Picar77
fölösleges, lekéne pontozni õket és akkor ez mehetne tovább 😄

()() (^^)

Kezdjünk újat😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Picar77
hát ja pontozás megszakadt, úgy nincs sok értelme....

()() (^^)

Kicsikiraly
szvsz vége :S teháthogy félbe lett hagyva.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Én feladtam, mert béna vagyok<#vigyor3>