Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
VAlaki más biztos megcsinálja jobban, de azért próbaképp ittvan ez

véleményezzétek mesterek 😄 még nem tökéletes, érzem hogy hiányzik róla valami :S
DFTBA ಠ_ಠ
kell név rája?
Megköszönném.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
késõbb olvastam, amit írtál, megpróbáltam vmit alkotni :|
(kivágás kissé szarul sikerült, de nem vagyok profi Photoshoppos 😄D)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Találtam is egy képet amit háttérnek képzelek:
Ez lenne az.
Szeretnék egy Darth Vaderes képet, valami jó "brushban gazdag" és mutatós háttérel, a nevem meg valami Graffiti szerû betûtípussal.
Anyagot azért nem linkelek, mert a DeviantArton meg úgy általában a neten annyi jó Vaderes kép van, hogy rátok bízom a választást, biztos találtok valami jót.
Elõre is kösz a munkát!
DFTBA ಠ_ಠ
igaza van ám, tényleg az a baj, hogy fehér hátteret raktok minden kép mögé 😊
Látjátok, egy háttér kb ilyen legyen, ezt pofázom, ne a fehérhátterû, egyszerücsikozós undorítós!
<#eljen>#eljen>
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
help