Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ability: én meg a logod másolnám akkor egy kicsit,ha nem gond :D
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Alzheimer kór jó oldala, hogy minden nap új emberekkel találkozol!

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ha megvan még a PSD és nem gáz elcsórni, akkor szeretnék kérni egy ugyan ilyet 'dzsani' felirattal. Köszi elõre is.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Kérem kapcsolja ki!
megkérnélek titeket hogy csináljatok egy képet nekem, ami a logomhoz hasonlo stilusu, full buzis<#idiota>#idiota>
köszi
Pain is inevitable. Suffering is optional.
***Az amatõrnek 100 képbõl 99 sikerül, a profinak 100 képbõl 1 ;)*** elsõ kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21
***Az amatõrnek 100 képbõl 99 sikerül, a profinak 100 képbõl 1 ;)*** elsõ kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21
na, ez a nem mindegy.
szeretnék kérni egy 80x80 pixeles képet, amin ronaldinho van milan mezben, a háttér ilyen pirosas-feketés legyen, meg így halványan legyen egy benne 80as. ja és valahova az elõtérbe legyen ráírva hogy 'vazza'.
elõre is köszi annak aki megcsinálja!
na, ez a nem mindegy.
(lostot hibáztasd, reggel óta azt nézem)
DFTBA ಠ_ಠ

DFTBA ಠ_ಠ
THX (legalább el lesztek látva kihívással <#bee1>#bee1>)
Felirat: Nukleáris Szotyola (úgy alulra téve vmi nukleáris betûtípussal xDD, szal vagy sugározzon vagy vmi ilyesmi...amit jónak láttok)
THX
Szal a lényege mint alokómon is látszik.
Képek hozzá:
ezek kénének rá vhova odaírni hogy Lt.Zole és SGSF.
ig riszpekt aki legyártja.
Ebbõl a képbõl össze tudnátok dobni nekem valamit? Ha odafér az a név, hogy Tomee valamelyik sarokba akkor odatehetitek. :D
...::::::...
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"