5367
-
#356 v3:
-
#355 oké
Én szívesen elvállalnám a házigazda jogot -
#354 probálttam kicsit turbózni, nem tom sikerült e.
mielőtt irnád h szar, nézd meg msnben vagy ahol használni akarod pls(lehet h ott jó hatása lesz ;) ) -
#353 Sztem kell egy házigazda ha lesz itt verseny meg minden. -
#352 Keret ha lehet sárga legyen, kiraktam msn-re és az e betű és az f nem láccik teljesen és az olsaz címer nem kell rá. -
#351 Erre a képre írjátok rá hogy Webmaster
A képet diszitsétek ahogy gondoljátok. -
#350 fehér kerete van, mert a fekete ugysem látszik, ha msnen kirakod akkor a fehér látszani fog(remélem) ha nem akkor mondjad meg milyen színü leyen a keret -
#349 Jó de az olasz címer és az FC Internazionale nem látszik teljesen, pl az e betűt nem látom.kijávítanád még ezeket lécci. -
jupa #348 Hi!
KÉP
Ha valaki ezt megutdná csinálni és fehér betükkel ráírni h "Norrec" Azt megköszönném -
#347 -
#346 ezt kihagyom :'( utállom a focit :P amcsifoci rulz :D -
#345 [b]Zsolesz, látom beindultál =)
Nekem mind bejön csak 1 nem. Hogy a szöveg betűtípusa nem tetszik... Állítsd át mindet Sharp ra ott felül a méret mellet... -
ktomi22 #344 Hy.. nem tudtam kinek kell írni, ezért ide írok. ( rem. nem gond )
..Na szal szeretnék segíteni én is a képek készítésében ( beszállnék a készítők csapatába :P )..
-
#343 Kössz! Jó lett használom! De nem lehetne az Fc inter helyett Tommy felirat(nevem) és legyen keret mint a realoson, ha lehet. -
#341 örülök neki;)
ha kell akkor haszn. egészséggel -
#341 ez teccik =) -
#340 oké, pillanat -
#339 Egy hasonlót Interesbe lécci csinálj már. -
#338 és a másik: -
#337 ezesetben az első művem egy nya(l)j-ki
-
#336 igen mind2 meg kell csinálni és majd lesz eredményhírdetés -
#335 rectangular marquee toolal kijelöld az egész képed(négyzet kijelölő)
jobb gomb stroke(keret), megadod h hány pixeles legye a keret és adsz neki egy fekete színt. most kijelölöd magic wand toolal a kereten belüli területet, majd uj layer, és megismétled jobb gomb stroke(ha magic wand tool van a kezedben nem tudsz stroke-t hozzáadni, válts más kijelölőeszközre), na és ha megvan a stroke, ami legyen 2-3 fpixeles fewhér, akkor csak az opacity-t (átláccságot) lejjebbhuzod.
leirva bonyolulu meg biztos lehet máshogy is, én igy szoktam -
#334 Hogy tesztek rá ti keretet ?(pl olyat mint amilyen #255 van)
-
#333 mind2re kell csinálni vagy elég egyikre? ez verseny? -
#332 Erről jut eszembe:
[b]
2 napos készítéseket várom:
Téma:
- Football
- Márkák [sport]
[szin=green]Mindenki mentse el .PSD -nként hogy tudjunk kérni belőle, azaz csak egy mintát tegyen be az oldalra.[szin=blue] -
#331 Ja egész fura XD -
#330 De kihalt lett most ez a topik... -
#329 de rossz xD -
Szabi1991 #328 lehet animáltat is :D link -
#327 :D az mas
amugy nimaltat is lehet allitolag, csak eddig meg senki nem mondta meg, hogyan is kell ezt megoldani... -
#326 jo..:D nálam a gif = animált kép ^^ animáltat nem kezel -
#325 lehet :) -
#324 Nem jó a link ! -
#323 jah... -
#322 kösz :) az lenne jó ha lehetne gifet haszálni msnben :) -
#321 szt tök jó :D -
#320 :S :D -
#319 Kis köcsög tolvaj...aztán meg itt nyálaskodik nekem MSN-en h de faxa lógója van xD nembaj...átmegyek és megpöckölöm a fülét xDDD -
#318 Sőt, lehet h az lenne a legjobb -
#317 oylít is leeht hogy Japep + Én =)