16
-
vax #16 Hát igen. Sajnos az angol és más nyelvtudással is hadilábon állunk ami miatt sajnos nem igazán tudunk "kitörni".
-
virs lee #15 Sztem minket se fenyeget az a veszély hogy oxfordi angolsággal tudnánk előadni a panaszunkat egy indiai call centeresnek. :) Szal nem kell nagyon pattognunk, mi se beszélünk jobban náluk. -
remark #14 Az egy dolog hogy tudnak az indiaiak angolul. Ezt alairom. De barmit is mondjanak, en csak azt hallom hogy "repa retek mogyoro, koran reggel ritkan rikkant a rigo".
Ugy porog a nyelvuk, mintha egesz eletukben ilyen nyelvtoroket mondogattak volna. -
bakagaijin #13 Naja, de aki nagyon szépen beszél, az tutira eltöltött pár évet nyelvterületen. Lehetőség szerint tanult is ott azalatt az idő alatt. Ettől szokott függni a kiejtés, nem a származástól. Eddigi tapasztalataim alapján... -
Ronny #12 a magyarok is kemények. -
Ronny #11 Az indiaiak, ha angolról van szó lesöprik a kínaiakat, mert náluk az oktatás angolcentrikus. Persze lehet, hogy valaki találkozott angolúl szépen beszélő kínaiakkal, de az átlag akkor sem ez. -
AranyKéz #10 "Hát én is futottam már össze indiaival (akik elvileg oktatni jöttek). Borzalmas volt az angoluk, rosszabb volt mint a franciáké :D"
Hallottam már 1-2 franciát angolul beszélni, hát júj -
#9 A kinaiak nagyon szepen tudnak nemetul es angolul is beszelni, es akcentus nelkul ! Az indiaiakkal 1etertek, tkeppen ha nem koncentraltam elegge azt hittem, hogy a sajat nyelven beszel hozzam, nem angolul:)) -
woker #8 Hát én is futottam már össze indiaival (akik elvileg oktatni jöttek). Borzalmas volt az angoluk, rosszabb volt mint a franciáké :D
Chriss745:
Csak nem SFV? :D -
stain #7 Nekem a múltkor volt szerencsém majdnem egy órát társalogni indiával. Az még hagyján, hogy alig érteni őket, ők sem értettek igazán engem, továbbá az összes telefonos egy atom droid volt, akik csak a szabályzatot lökték. Ha meg kéri az ember a főnöküket, akkor hogy, hogynem, szétkapcsol, és egy újabb óra, mire a gépi menüt végigküzdve újra homo sapienst talál az ember a másik oldalon. -
#6 Nem kína, india. És érthetően beszélnek, csak akcentussal. -
Lame #5 Szerinted?
Valaki aki meg tovabb akarta csokkenteni a koltsegeket.
A mai vilagban csak ez szamit. -
#4 Egyáltalán, ki volt az a nagyon okos aki ezt a marhaságot kitalálta? Hogy kínaiakat foglalkoztassunk ilyen területen? Mert mondjuk én nagyon nem szeretném ha felhívom mondjuk a mobil/netszolgáltatóm ügyfélszolgálatát egy technikai jellegű problémával, és nekem kéne odafigyelnem a hangsúlyra hogy a "kici kínai" megértse a problémámat a vonal túloldalán... -
Chriss745 #3 Hát nekem is vannak Indiai munkatársaim. Mit ne mondjak, borzalmas, ahogy beszélnek. Egyátalán nem lehet érteni, mint mondanak. A legborzasztóbb, amit valaha hallottam, hogy azt akarta mondani a csóka, hogy RUNONCE (ez egy program nálunk), és azt mondta, hogy "ósan". Mondom milyen óceánról beszél ez, nekünk nincs ilyen alkalmazásunk. Vagy 6x megkérdeztem tőle, hogy sorry? Aztán leírta chat-be, dobtam is egyből egy hátast. -
#2 Csak idő kérdése volt. Nem azt kéne nézni, hogy hol lehetne faragni a költségeken, hanem hogy miért nincs akkora bevétel, mint 15 évvel ezelőtt. -
fourgee #1 A magyar call centereket meg rakjuk kínába! :)
- Halló! Menni nyárálni. Egy ember 10 ezer, sok ember 6 ezer. Lenni nagyon szép.
- Menj anyádba köcsög!
- Halló! Nem érteni! Kínai váza szeretne?