10
-
#10 oket = fegyveres alakulatokat
(atirtam egy fentebbi mondatot, igy az utanakovetkezobol lemaradt az alany :-) ) -
#9 Kovetik az amcsi peldat: mupanik a csurhenek ----> urugy az ellenorzes fokozasara.
Emlekezzetek vissza a 9/11 utani anthrax-os levelekre. Ma mar nincs ra szukseg mert elerte a celjat: a haboru elkezdodott. Majd ha mar tul sokan tiltakoznak es vissza akarjak hivni oket, akkor lesznek majd megint ujabb lakossagriogato akciok. Talan anthrax-ot vetnek be megint. -
#8 Az ellenőrzést kiépiteni nem egy nagy dolog - annál nehezebb lemondani róla.
Csak óvatosan. -
gforce9 #7 Ha bizonyíték van akkor eddig is kutathattak... ennek pont az a lényege, hogy akkor is megtehessék, ha semmiféle közvetlen bizonyíték nincs. -
Wittgen #6 én támogatnám, de azzal a kikötéssel, hogyha bizonyíték van arra, hogy az illető egy terrorista, nehogymá pista bá és móricka gépén kutakodjanak -
assdf #5 "ismét felerősödtek az internet fokozottabb ellenőrzésének engedélyezését sürgető hangok. "
Erről valamiért az alább vicc jutott eszembe:
2. világháborúban a németek üldözik a partizánokat. Kiérnek egy tisztásra. A legokosabb partizán azt mondja: - Ott egy kút, másszunk le!
így is tesznek. Oda érnek a németek a kúthoz. Azt mondja az egyik német: - Lehet, hogy bementek az erdőbe. Jön vissza a visszhang a kútból: lehet, hogy bementek az erdőbbe. De az is lehet, hogy lementek a kútba. Jön a visszhang. Lehet, hogy lementek a kútba. Dobjunk egy gránátot a kútba. Jön a visszhang a kútból: ...lehet hogy bementek az erdőbe.
:DDDD -
Razgon #4 Biztos vagyok benne.
Egyébként pedig a terroristák Net nélkül is tudnak merényleteket végrehajtani. Legfeljebb kicsit nehezebben kommunikálnak majd.
Javaslom a németeknek a GondolatRendőrség bevezetését. -
AranyKéz #3 Néhányan az internet fokozott ellenőrzését jó ötletnek tartják a terrorizmus visszaszorítására. Lenne hozzájuk egy kérdésem: elkaptak-e már valaha igazi terroristát eme ellenőrzés segítségével ?
-
#2 es mi lenne ha kivonnak a 3000 nemet katonat..ez aztan vegkeppen lehetetlen keres es hasztalan is. -
Ronny #1 Németország mindíg fél. Terroristák, neonácik, erőszakos játékok/filmek... Talán ő fogják leghamarabb elérni a totalitáriánus diktatúrát.