73
Beyonce Knowles - a jelenkor leghíresebb és legnépszerűbb R&B dívája
-
#33 Valóban. De azért nem lehet mindent arra fogni. -
G_ArchAngel #32
amúgy ha felegyenesedne és nem lennének a vízről visszaverődő fényfoltok, akkor jó kép lenne:) -
#31 Höhö
Ezt biztos nem rakták ki az official site-ra.
-
F1re #30 debasz -
G_ArchAngel #29 ja, és akinek a kedvenc könnyűzenei előadója a főnöke, az meg inkább kussoljon:DDDDDDDDDD -
G_ArchAngel #28 ha végigolvasnád, akkor rájönnél, hogy hamar lehullt a lepel és ebből egy csokicsaj fantopic lesz:)
nem baj, ha énekel, de mi szeretjük a Művésznőt és testvéreit - amúgy, már messze nem tinisztár...
akkor vagyok menő, ha Tina Turner zenéjét kedvelem? oké, az se rossz, fekete is, de öreg és ronda... -
#27 LOL, aszittem már kinőttél abból a korból, hogy tinisztárokról nyitogass bálványimádó topikot :DDDDDDDDDDD -
G_ArchAngel #26 lehet az jelenti, "hogyha kitalálod, hogy milyen értékű gyűrű hiányzik az ujjamról, akkor közelebb jöhetsz":) -
#25 nekem kb ezt mutatná, ha közelednék hozzá :DDDDDDD
-
#24 nem Gbikám^^, sajnos nem :( -
Monoton #23 :DS?AD háténazthittem te ezt már rég mgnyitottad :D_SAD:SA -
#22 LÁkiboj :DDDDDDDddddd
nah ugye, akkor jöhetnél a fekete testvérem topikba ^^ -
#21 kapper :DD
teljes mértékben egyetértek ^^ -
G_ArchAngel #20
remélem én is kapok majd ilyen melókat:) -
#19 fu micsoda kanos topik :DDDDDDDD
amúgy respect minden fekete seggü buxának -
G_ArchAngel #18 oké, ha Ő lenne a párom, akkor én sem arra használnám, hogy rádió helyett hallgassam:))) -
Miguel125 #17 Én nem mondok sem pozitív, sem negatív kritikát, de én sem a hangja miatt szeretem... -
#16 ja :I -
G_ArchAngel #15 hidd el, én sem vagyok oda pl. Justin Timberlake-ért (akiről a mai napig nem hiszem el, hogy nőkkel is lefeküdt...)
:DDD
ha Te más stílust szeretsz, akkor Neked ez tuti vinnyogás, nekem meg az Anthrax értelmetlen üvölzözés:) -
#14 :D de nekem télleg ez a véleményem nem bántásbol -
G_ArchAngel #13 szerencsére a hozzáértők szerint igen, vagy a szakmájában majdnem mindenki botfülű...
persze, mindig elfelejtem, hogy az SG-n vannak a legjobb zenekritikusok, filmrendezők, Forma-1 pilóták, programozók...:))) -
#12 ez a nő nemtud énekelni -
G_ArchAngel #11 azon vagyok:)
remélem összejön London, ott állítólag csak az angol nők a rondák és abból van a legkevesebb:)
a gond, hogy asszony is jön...:P
haverom ott látta B'-t Britneyvel és Pinkkel a Pepsi Road Show-n - azt mondta, hogy simán Őt választotta volna, pedig Ő inkább a fehér, szőke nőket kedveli... -
Miguel125 #10 Nincs mese, latin, vagy fekete félvér csajt kell szerezni :D -
Miguel125 #9 jah :DDDDDD
-
G_ArchAngel #8 az tuti:)
ha még J.Lo-t is odavágták volna, akkor az már bűncselekmény lett volna és csak este 10 után lehetne játszani, izgatás miatt:) -
Miguel125 #7 Ahhhh... a klipp Shakirával....
Egy klippben a világ 2 legjobb segge... -
G_ArchAngel #6 Pedig a Destiny's Child - Writing on the wall albuma óta DC & Beyonce-fan vagyok:)))
sorry, de amúgy az összes csokipacsirtáért rajongok: Ashanti, Toni Braxton, Yamilla, En Vogue, Ethernal, DK, The 411, stb...stb...:) -
Aspyrin #5 Tőled nem vártam volna ilyen topikot -
G_ArchAngel #4 Dreamgirls
The Pink Panther
Fighting Tempations
Austin Powers - Goldmember
imdb - Beyonce -
G_ArchAngel #3 PEPSI w David Beckham & J.Lo
PEPSI - 'Carmen'
PEPSI w Britney & Pink -
G_ArchAngel #2 Legújabb videó: Beyoncé & Shakira - Beautiful Liar -
G_ArchAngel #1 Official Site
Wallpapers (skins.be)
Sports Illustrated swimsuit photos
Sports Illustrated photoshooting (video)