Steven Spielberg az EA kötelékében
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kérdés az, hogy van-e annyi pénz amennyiért Spielberg megír egy sci-fi kiegészítõt pl. a Sims-hez ;-)
Szerintem érdekes ötlet lenne a Sims-eket a Holdra, esetleg más bolygóra költöztetni, idegen lényekkel barátkozni, szerelembe esni velük, szülni nekik ember-ûrlény hibrideket :-) Ki mondta, hogy nincs még lehetõség a Sims-ben? :-D Nekem legalábbis nagyon fura volna ha az EA végre valami új ötlettel állna elõ és nem folytatásokat ontaná és ez sajnos lehet nem is fog változni...
Szerintem érdekes ötlet lenne a Sims-eket a Holdra, esetleg más bolygóra költöztetni, idegen lényekkel barátkozni, szerelembe esni velük, szülni nekik ember-ûrlény hibrideket :-) Ki mondta, hogy nincs még lehetõség a Sims-ben? :-D Nekem legalábbis nagyon fura volna ha az EA végre valami új ötlettel állna elõ és nem folytatásokat ontaná és ez sajnos lehet nem is fog változni...
Spielberg nevét is rosszul írta...(utolsó mondat)<#nyes>#nyes>
wáááááááááhááááááááááááááá<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1>
Blackmail the Universe
vagy ici pici bolyhos nyuszik <#lama>#lama><#banplz>#banplz>
vagy mini csili vili póni lovak <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
esetleg cápák vagy dinók vagy katonák vagy vagy vagy..... 😊
"a játékok története tipikusan Spileberges lesz, azaz egy jelentéktelen csoport tagjaként élünk meg világrengetõ dolgokat."
És természetesen lesznek benne ufók.
És természetesen lesznek benne ufók.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing