3894
style=\"border: 0px solid ; width: 131px; height: 52px;\">
style=\"border: 0px solid ; width: 132px; height: 41px;\">
style=\"border: 0px solid ; width: 104px; height: 54px;\">
style=\"border: 0px solid ; width: 154px; height: 18px;\">
-
#165 LOL ekkora marhaságot!! :D :D
-
#164 Egy kis segítség....:D -
#163 Sry, az még a régebbi verzsön. -
#162 Főleg hogy csak 10 Hz-en lehet pörgetni. 10 perc alatt is csak max 6000-et tudsz összehozni. -
Dexantreal #161 Mit tudom én. Talán némi tiszteletet az országnak, de az a tisztelet hangyányi lesz szerintem. -
#160 Mit lehet ezzel nyerni? -
Dexantreal #159 Áhh, szserintem ebben semmi durva nem volt, de én nem vagyok admin. Egyébként meg nézd meg az adatlapját és ott oda van írva miért kapott bant. -
#158 tom hogy nem tudsz, de hatha vmelyik admin tul durvanak itelte meg :D -
Dexantreal #157 Nem lol, én nem tudok bannolni senkit és nem is akarok és emiatt nem bannolnék úgyse senkit.
-
#156 ugye nem ezert lett bannolva?D -
Dexantreal #155 Szerintem nem és nem én lettem bannolva. -
#154 de püffögök mert hülyeségeket beszélsz :DD -
Dexantreal #153 Micsodáról?:S -
Dexantreal #152 Nah mi van, fáj az igazság?:P Ezek a tények tisztelt sg fórumozó, ne püffögjél itt. -
#151 pff -.- -
Kurt97 #150 a rákosi-klikkről tanulunk töriből. -
Dexantreal #149 Ebben eszmét? -
vtechonda #148 már jóóó -
vtechonda #147 valaki adjon már beállitási utmutatot a naughy mousehoz pls.Már angolon van.probáltam belőni de nem jo. -
vtechonda #146 Hi all.Tegnap óta nyomom...13000 körül vok:D 2 gépen nyomkodom.hajrá magyarok -
#145 az eszme, ember. Az eszme ! azt nézd :D -
Cat 02 #144 jobb és bal klikk is ér ^^1szerre kell nyomogatni -
#143 Átvettük a 13. helyet szerencsétlen szám:D
-
#142 Mi ebben szerzünk hírnevet ők is csinálják a saját dolgukat:D
-
Dexantreal #141 Nem klikkelgetéssel építed, nem úgy értettem, de ezt te is tudod, meg mindenki, csak egyszerűbb kötözködni neked. -
Dexantreal #140 Építs :P. Nem azt mondtam, hogy pont neked kéne, csak az a sok segg közül biztos most itt klikkel jó pár, hogy hú és váó valamiben "talán" elsők leszünk, mert itt is megelőznek.
#138: van benne valami, de azért a remény hal meg utoljára, nemde?
Mellesleg az EB csak egy példa volt. -
#139 Ebben tudunk segíteni mi is de egy stadiont egyszerű klikkelgetéssel nem építessz!
Akkor lenne vagy kettő a kertben:D -
#138 hagyjal mar foci ebvel :D
nem fogjuk sose megnyerni, meg aztan siman tonkre mehet bele az orszag. ha a clickelesben tonkre mehetunk akkor hurrogj ellene :D -
#137 őt már hiába kérded:D -
#136 és hogy hm?? -
#135 na persze, majd Én építek neked stadiont lol:D -
godfathertl #134 a clicket mire kell alitani? -
Dexantreal #133 Ettől függetlenül lehet, hogy besegítek lol, de, akkor is szart se ér az egész. -
Dexantreal #132 Már ne mazért, de ennek mi értelme? Szerintem faszság... ne azon gyötörjük magunkat, hogy ilyen szar klikkelés cuccban elsők legyünk, hanem fejlesszük az országot, vagy helyette többet tehettünk volna az EB pályázatért. Olvastam Sztár Sportba, hogy a prezentáció az tökéletes volt, de nem léptünk semmit a megvalósítás terén.
Nah, ehelyett a fasz klikkelgetés helyett építhettek volna pár világ színvonalú stadiont. Vagyis elkezdhették volna.
Vagy, ha nem EB, akkor valami más, de nehogy már ez a klikkelgetés.... szerintem szarság...
Ezzel csak azt mutatnánk meg, hogy mi magyarok csak a klikkelgetésben vagyunk jók lol. Pedig nem. -
#131 há ' áén nemtom' =) -
#130 Jah. -
#129 azojka progik müxenek hozzá? -
#128 Az szép... :D
Én tizenpár perc alatt nyomtam bele 4444-et, mert ez olyan ördögi szám...valójában már fájt a kezem. :D -
#127 ennyit az összetartásról...
magyarázza már el vki :) -
#126 hát úgy bizony