ClickClickClick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
2. Japan 124,445,023
3. Hungary 54,490,750
<#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Nem lesz ez így jó!
hova lett a nagy lelkesedés?Ennyien abbahagyták volna?nagyon visszaestünk.....
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Gyûjtsünk össze pénzt, vegyünk egy szerót nekik és nyerjünk mi egyúttal <#vigyor3>#vigyor3>
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
The request cannot be processed at this time. The amount of traffic exceeds the Web site's configured capacity.
Kicsit túlterhelt 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ez a kép viszont nagyon súlyos 😄
Felirat: Kurikku foo Japan. 😄 (Click for Japan, ha valakinek nem esne le 😄)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
elõbb elszáll az sg! sorry
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
A magyarok kiBann-olták Ian-t!!<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
A magyarok kiBann-olták Ian-t!!<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Nálam megy! 😄
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Az 5. fordulóba csak 100k-t csináltam, aztán kiszálltam, majd most amikor felmennék mit látok? Bannolva vagyok és az e2c3-n is csak x-ek jelennek meg! kecsegek!
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
na megyek kacsát vadászni, legalább azzal segítsem népemet
One Vision. One Purpose.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
4.28b-s multi clicker a legújabb ha jól rémlik
u dont have to listen anybody else but me
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/