ClickClickClick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
itt nem arról van szó hogy mi hagytuk abba...hajladóak vagytok nem figyelembe venni azt hogy õk mennyivel többen vannak...minél népszerûbb lesz ez a játék annál többen kattintgatnak náluk...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

berlinboy6329
1. Taiwan 130,803,565
2. Japan 124,445,023
3. Hungary 54,490,750

<#shakehead><#shakehead><#wilting><#wilting>

Nem lesz ez így jó!

hova lett a nagy lelkesedés?Ennyien abbahagyták volna?nagyon visszaestünk.....

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

a_n_d_r_e_w
jájj <#wilting>

One Vision. One Purpose.

Pharaoh
Zomil
jeee megin behalt

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tototto
1. Japan 45,094,733
2. Taiwan 30,825,605
3. Hungary 19,485,811

😞

via_mala
Megy már újra a CCC!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

tototto
na nekem most jól megy de nagyon levagyunk maradva :S

0Speed0
Jah... tolni kéne alá valami erõsebb vasat...
Gyûjtsünk össze pénzt, vegyünk egy szerót nekik és nyerjünk mi egyúttal <#vigyor3>

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

ha ez a szerver ilyen könnyen összehullik, mégis miért indították a 6. játékot ilyen hamar??
Lehet hogy már vége is a 6. fordulónak! <#nevetes1>

fsgh
neke is ezt írja ki

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

RelakS
The page cannot be displayed
The request cannot be processed at this time. The amount of traffic exceeds the Web site's configured capacity.

Kicsit túlterhelt 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
azé nem jön be mert nem megy, nekem is még 5korül ment most meg már nem

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hát ez beszarás, dinamikus IP-rõl bannoltak, hiába cseszegetem a routert, sehogy se megy, pedig tegnap még toltam gond nélkül 4 szálon. Azóta fent se voltam a neten, most meg a ccc oldala se jön be... <#idiota>

RelakS
Újabban nem www.clickclickclick3.com az oldal? Bár ottmaradt a banán :S

Ez a kép viszont nagyon súlyos 😄
Felirat: Kurikku foo Japan. 😄 (Click for Japan, ha valakinek nem esne le 😄)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

HE? kétszer ment el?
elõbb elszáll az sg! sorry

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

NO új hír!!!
A magyarok kiBann-olták Ian-t!!<#hehe><#hehe>

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

NO új hír!!!
A magyarok kiBann-olták Ian-t!!<#hehe><#hehe>

NeverwinterKING
téged is bannoltak 😄D

\"You are fucking crazy people!\"

tototto
.com na

tototto
szerintem simán tulvan terhelve a szerver mert nekem a clickclickclick.hu se hön be szinte vagy ha beis jön akkor képet nem akar elfogadni

NeverwinterKING
XDD lehet nekem se megy de még az új multiizé se :SSS

Drephis
kódfejtésnél mindig csak kacsák vannak o.O

help

0Speed0
Sztem itt valami összesküvés folyik, túl erõsnek tartanak bennünket és bannolták az össze magyart <#buck><#banplz>

Nekem még a klikk oldal se jön be:S Bejön egy rakat szöveg, aztán egy kód, beírnám a kódot, ütök entert, azt semmi...

VRSDM
nálam ugyan az -.- " rossz kép " és kis piros x -.-

u dont have to listen anybody else but me

kopa1
http://nightlight.hu/greenc/

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

desigo
hol itt?
link?
via_mala
Itt az új MultiClicker: 4.29b!

Nálam megy! 😄

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

ffxi
nem jön be az oldal! nem hiszem el :@

Fákjúal!

kopa1
A k*va anyukájukat!
Az 5. fordulóba csak 100k-t csináltam, aztán kiszálltam, majd most amikor felmennék mit látok? Bannolva vagyok és az e2c3-n is csak x-ek jelennek meg! kecsegek!

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

fsgh
Japók 5 millióval elöttünk Tájván meg 1-el...

0Speed0
Egz csomó képet nem jelenít meg... ezt javítani kéne gyorsan mert így alig lehet kacsát fejteni 😞

NeverwinterKING
nekem se mükszik :S

mért nem?

0Speed0
Legalább a bannokat feloldhatták volna...köcsögök... <#gun><#boxer>

Pharaoh
Jó hirtelen elindult a 6. menet.

a_n_d_r_e_w
Hát nekem se megy. a képeket behozza néha, de aztán nyom egy server unavailablet 😞(
na megyek kacsát vadászni, legalább azzal segítsem népemet

One Vision. One Purpose.

fsgh
vazz japán már elhuzott több mint 1 millvl... Taiwant meg nem tudjuk beérni😞

zeli
Ja, az iksz nekem is bejött, pont miután a screenshotot csináltam...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

VRSDM
ugyanez :S csak még utána megpróbálja a képet letölteni de egy ixet tesz a helyére, és kiirja " rossz kép " 2 napja ilyen...

4.28b-s multi clicker a legújabb ha jól rémlik

zeli
Nekem valami nagy hiba lehet:S
Elõször be jön egy katyvasz, és késõbb betölt a kép, d enem megy
û

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

berlinboy6329
Na,régóta nem klikkeltem.Melyik a legújabb progi,amit érdemes leszedni?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

VRSDM
nem hiszem el hogy nekem nem megy :'[

fsgh
Elsõk vagyunk!!! 150e-s elõnnyel😄

nekem hasít és ELSÕK vagyunk!<#vigyor2>

VRSDM
nekem se jó a mclicker . " rossz kép " :S fakkk

fsgh
150e klikk / perc... lehetne több is😊 mindenki nyomassa aki tudja

fsgh
nekem számol magátol szorgalmasan😊

zeli
Nekem a legújabb MultiCLicker kiírja, hogy lap ne jeleníthetõ meg:S